Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość gość
92 W końcu Ci muszę przyznać rację...

Gość gość
Piotrek ty jeszcze do liceum chodzisz to możesz poznać w szkole :]

Gość gość
ja nawet jednej koleżanki nie mam więc ciężko wyjść z domu, no bo gdzie i po co miałabym iść ??

Gość gość
Ja mam koleżanki,ale ciągną mnie na imprezy gdzie niekoniecznie chciałabym być. Poza tym wiadomo,że nie poznam nikogo na poważnie w klubie, bo mężczyźni którzy tam bywają szukają kobiet w innych celach.

Gość gośćM
Ja wychodziłam z domu. Tu grill, tam impreza,tu impreza, tam wyjście. Znajomi, znajomi znajomych, obcy ludzie. A zadurzyłam się dopiero w kimś poznanym w pracy. Ale spoko, jestem z Wami, bo on jest żonaty, więc nietykalny. Ot i na tyle wszystkie rady. xxx A co do chłopaka z kościoła, to często jak facet zauważy, że na niego patrzysz, albo się do niego uśmiechniesz, to reaguje. Przynajmniej ja to zauważyłam. Może poczekaj po mszy, jak będzie wychodził, to zaczekaj i się uśmiechnij, bądź w ogóle zagadaj jeśli masz odwagę.

Gość gość
Aa zapomniałabym o jeszcze jednej genialnej radzie a mianowicie "zapisz się na kurs tańca" co z tego,że mam dwie lewe nogi :D

Mówią jeszcze że można iść na jakieś kursy, zajęcia dodatkowe itp. Polecają to ale sami by na nie nie poszli gdyby ich to nie interesowało. Ciężko trafić z zajęciami w ośrodku kultury zbieżnymi z naszymi zainteresowania a na siłę iść nie ma sensu. Pojawiły się też głosy że tam ludzie chcą się dokształcać a nie zawierać znajomości bliższe czy dalsze. Nie ma dobrych rozwiązań w tej sytuacji. Najlepiej to wyglądać i bywać tu i tam - obie rzeczy niezależne od nas.

Gość gość
nie, zagadać to nie zagadam :D chyba bym prędzej umarła :D ale prawdę mówiąc to chyba jestem zbyt dużą optymistką co do tego chłopaka bo on raczej nie zwraca na mnie uwagi no ale jak wiadomo nadzieja umiera ostatnia :D przynajmniej sobie mogę posiedzieć obok fajnego faceta :)

Gość gość
przynajmniej masz motywację,żeby chodzić do kościoła :P

Gość gość
Chyba po prostu muszę oswoić się z myślą, że zawsze będę sama, nie założę nigdy rodziny :(

Gość gość
aa tam kursy ...najgorsze są randki z Internetu- facet się reklamuje jako brunet 25 lat, 180 cm wzrostu a przychodzi wyłysiały 35 latek 165 cm.

Gość gość
Mnie się do zakładania rodziny nie spieszy,ale przyjemnie byłoby spędzać czas z tą drugą osobą, czasem gdzieś wyjść , poprzytulać się i wiadomo :)

Gość gość
a ja bym chciała mieć męża i rodzinę własną :( no cóż widać nie wszystkim jest to pisane :(

Gość gość
Ja pomimo, że studiuję bardzo zazdroszczę moim koleżanką, które od razu po liceum zaszły w ciąże.

Gość gość
Zastanawia mnie jeszcze bo często czytam jak faceci narzekają że nie ma już kobiet z wartościami że wszystkim tylko kasa i wygodne życie w głowie, a takie dziewczyny jak my nie mogą znaleźć faceta...

Gość gość
Że po liceum zaszły w ciążę? a czego tu zazdrościć? dla mnie to marnowanie życia,ale co kto lubi :)

Gość gość
Ja miałam 22 jak poznałam swojego I i do tej pory jedynego chłopaka. W LO mnie nie ciągnęło do facetów, na studiach mega dużo nauki wiec nie było głowy ani czasu. Poznałam go na imprezie w klubie w Sopocie...Jedna, druga, trzecia randka i tak poszło :) Nie oceniajcie facetów w klubach szukających panienek na jedną noc. Chodzą tam niestety i tacy ale również zupełnie normalni, dobrze wykształceni ludzie.My akurat nikogo w tym czasie nie szukaliśmy - każdy z nas poszedł na impreze z własną paczką znajomych, a poznaliśmy się na parkiecie. Jesteśmy ze sobą 2 lata a znamy się 2.5roku ;)

Zaoczne liceum....moja nie pierwsza szkoła średnia, doznałem wiele złego od ludzi, ale się nie poddaje:) w tej szkole małe szanse są na to:) wszystko starsze ode mnie często dzieciate:)

Gość MrInżynier
mam to samo,dobiegam 30stki,jestem osoba aseksualna lecz czasem chciałbym mieć kogoś bliskiego z kim mógłbym dzielić swoje sukcesy i porażki lub móc się po prostu przytulić,w sumie nie mam znajomych,pracuje sam a mój świat to radiotechnika i inne takie tam ,teraz staram się o patent na "energooszczędną metodę wykonywania galwanizacji za pomocą skondensowanego pola elektrycznego" ,czasem zaglądam na kafe w poszukiwaniu odpowiedzi na samotność,myślę ze najrozsądniej jest szukać partnerki/partnera przez znajomych,a nie każdy takich posiada.

Gość gość
Dodam, że mój chłopak przeżył wielki szok gdy się dowiedział, że będzie moim pierwszym :D bo generalnie niczego mi nie brakuje: ani urody ani rozumu ;) Po prostu tak się czasem układa. U mnie doszły jeszcze bardzo duże problemy rodzinne przez co jestem bardzo nieufna w stosunku do ludzi i trudniej nawiązuje kontakty. Ale to juz inna historia. Także głowy do góry i wychodzić z domu!!!! Książe na białym koniu raczej nie przybędzie ;)

Gość gość
Może jeszcze problemem jest to że nie wyglądam na swój wiek, zawsze jak chce kupić piwo pytają mnie o dowód a mam już 23 lata :)

Gość gość
I znowu tekst "wychodzić z domu" haha :D

Gość Jonasz Maligłówka
Ja to już woogóle nie mam szans na dziewczynę bo jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mam kolegów koleżanek w szkole koledzy zabierali mi kanapki jestem zwykłym leszczem i nie widzę żadnej przyszłości do siebie.

Gość gość
No w domu to raczej nikogo nowego nie poznasz :) Na dzwonek do drzwi zbłąkanego przystojniaka tez nie ma co liczyć :D CHyba, ze przez neta.....

Gość gość
Ale gdzie mam iść? na imprezy już nie chodzę,bo ostatnio byłam i każdy jeden nie trzymał łap przy sobie a mnie nie kręci obmacywanie przez przypadkowych facetów.

Gość gośćM
No ale co jest gorsze? Nie mieć nikogo bliskiego, czy być lubianym przez faceta, w którym się jest zadurzonym ale jest on żonaty(i co z tego, że mnie lubił, jak nic z takim nie wolno, ani się przytulić, ani nawet wyjść gdzieś razem?)? Tak sobie muszę pomarudzić, korzystając że jest wątek samotnych. ;)

Gość gość
Myślę, że Twoja sytuacja też się wpisuje w "nie mieć nikogo bliskiego"...

Gość gość
Trudno ;) pozostaje mi się pogodzić z myślą,że będę sama. Dwa koty już mam, teraz tylko paprotkę muszę kupić :D

Gość gośćM
No wpisuje się, ale to jest jeszcze tak, że u Was nie ma lizaka, u mnie lizak jest, ale za szybą. :/ Przez chwilkę myślałam sobie, że przynajmniej mam o kim myśleć. Nie ma tej pustki przed zaśnięciem, ale dobrze wiem, że dla swojego dobra muszę go wywalić z pamięci jak najszybciej (nie pielęgnować jego obrazu, zmieniać myśli itp), tylko mi tak żal, szkoda.