Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość gośćM
Czemu paprotkę? Czy ja o czymś nie wiem? Bo jak mnie też czeka samotność, to muszę wiedzieć o wszystkich zwyczajach dla starej panny. :D

Gość gość
To prawda, o żonatym lepiej zapomnieć :)

Gość gość
Ja bym się umówił z którąś z Was, wystarczyłoby żebyście nie miały nadwagi i były w miarę zadbane, twarz wystarczy zupełnie normalna taka przeciętna, ja sam nie jestem super przystojny, ale w głowie mam dobrze poukładane i nie liczę tylko na sex...

Gość gość
Czasem sobie myślę, że: narzekam i myślę tylko o tym, że jestem sama. Ale: jestem nieszczęśliwa, bo narzekam i myślę tylko o tym, że jestem sama. Gdybym przestałą o tym myśleć, na pewno byłabym szczęśliwsza. A tak zazwyczaj jest, że jak wyluzowujemy i przestajemy się przejmować, to wszystko się jakoś lepiej ukłąda. A nawet jeśli nie - to i tak nie ma tragedii, bo mniej się przejmujemy. Tylko jakoś nie potrafię przestać się przejmować...

Gość gość
"Poza tym wiadomo,że nie poznam nikogo na poważnie w klubie, bo mężczyźni którzy tam bywają szukają kobiet w innych celach." xxxx Moje zdanie to pewnie powielaniu wielu innych dyskusji, ale nie można z góry zakładać, że każda osoba która akurat jest w klubie to osoba nieporządna :) ja poznałam normalnego chłopaka w klubie.

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość gość
Dobra najwidoczniej miałaś szczęście, którego mi brak :)

Gość gość
na kafeterii dużo chłopaków swego czasu było, moze sie umówcie? oferma,levviatan i dziewiecdziesiat dwa, do tego jeszcze Przemek

Gość gośćM
Z internetu, to nie fajnie. Potem się ludzie polubią i zaczynają się stresy "a jak się nie spodobam?" "a jak mi się nie spodoba?" "a jak w realu nie polubimy się z charakteru? Bo przecież inaczej się pisze a inaczej jak na żywo". A tak, to od pierwszych chwil mamy to wszystko jasne.

Gość gość
Przez internet to nie dla mnie, raz mi wystarczy :)

Gość gość
A co się stało :)?

Gość gość
Po jakiś czasie spytał o nagie fotki :D a wydawał się taki sympatyczny

Gość gość
tutaj też co drugi pyta o nagie fotki, zboczuchy :D