Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE powinien zarabiać facet w 'stałej' pracy,aby kobieta była zadowolona

Polecane posty

Gość gość
'Nie ma takiej firmy gdzie jako pracownik zarobiłbyś pensję 20 patyków...no chyba, że jesteś prezydentem... ' bzdura.

Gość gość
Taaaaa wszyscy zarabiają- po 6-8-10 tysięcy i siedzą na kafe, generalnie pomarzyć dobra rzecz, a w realu po 1500 zł i kredytów po kokardę......szkoda mi was

Można dużo zarabiać również w naszym kraju,nie będąc nawet prezydentem. <><><> To oczywiste tylko pytanie gdzie zarabiasz takie pieniądze jako pracownik (nie licząc głównych prezenterów telewizyjnych i prezesa NBP) :) ? Rozumiem, że jak masz własną działalność gospodarczą ale skoro termin urlopów ktoś Ci ustawia 'z góry' (przynajmniej tak założyłam po Twoim tekście "że urlop jest wtedy kiedy jest") to szefem nie jesteś. Zdradź kolego gdzie dają pensje 20 tysięcy pracownikom :)

Gość sarkazm bywa smakowity
Źle skonstruowane pytanie kolego :P Super mega wylaszczona extra cacy suczka zarzuci Tobie hasłem - 10 kafli na miesiąc i wtedy obrobisz bank żeby ją zadowolić. Przeciętniarze o dobrym sercu stykają nawet dwa kafle na miesiąc a to nie jest tak znowuż dużo. Utrzymanie tap medel kosztuje niestety. Ale pociesz się jak będziesz robił 16 stą godzinę w robocie 5 dzień z rzędu - koledzy będą zazdrościć :P Nie ILE powienien facet zarabiać ale ILE kosztuje kobieta w zależności od poziomu urody.

Gość gość
Do wiadomości shaf78: Jestem specjalistką IT w pewnej firmie.Moje zarobki na etacie to 15500 netto,oprócz benefitów. Można? Można.Określony zawód, zasób wiadomości+ kreatywność,określona firma+twoja dla niej przydatność+wydajność=kasa.

gość 17:20 :P wcale Ci nie zazdroszczę :) Zarobki mam zbliżone do Twoich (może z reguły 1000/2000 mniej niż Ty) a nie jestem od nikogo zależna :) Nie ma to jak być sobie samemu szefem i większa kasa w jakiejś firmie nie zastąpiłaby mi tego komfortu :P

Gość gość
ja zarabia 2000e i mam was w d***e zadne kokosy normalnie jak kazdy tu

co za sprzedajne z was kurfiska. Faceci sprzedadzą dusze i własną matkę żeby zadośćuczynic niepełnosprawności intelektualnej suk do ruchania a suki do ruchania sprzedadzą doope za kilka tysięcy msc. Co za kraj. żal.pl

Gość gość
tu siedza same gwiazdki, modelki, pieknosci, wyksztalcone, bogate pseudofaceci gnijacy 24/24 na kafe.pl ,zarabiajacy krocie (kafeteria takim placi) pozal sie boze nieudacznicy, dzieci kafe:D xxxx a nie jestem od nikogo zależna usmiech.gif" nie ma takiego zawodu, ktory jest niezalezny od ludzi to jest wielka jedna pajecza siec, laluniu:D

Gość takijeden24lata
ja zarabiam 1300 netto i całą pensję zabiera mi matka, mówi, że na jedzenie mam 24 lata i jak mam się usamodzielnić ?

Wiadomo o co chodzi. Sama sobie ustalam kiedy otwieram, kiedy zamykam, kiedy mam urlop. A to, że próbujesz mi teraz wytłumaczyć, że popyt= podaż to nie spodziewaj sie Nobla za to odkrycie :)

wyprowadź sie do lasu bo inaczej pdzej czy później ktoś cie sprzeda kupi i wykorzysta. Kraj handlarzy i milionerów kurfa. Widac od razu jakie typy sie promuje i za co. kretyni, d******* zdrajcy i najemnicy. sprzedadzą wszystko kurfa żeby sie pochwalić. nawet rodzine i naród

Gość gość
ile bys nie zarabiał kobieta i tak powie że za mało weź na luz :)

shaf f miałem już z tobą "przyjemność" rozmawiać i śmiem twierdzic, że twoja znajomośc uwarunkowań rynkowych oraz sytuacji ekonomicznej w kraju i na świecie jest zerowa:) Domyślam się na jakiej zasadzie prosperujesz a nawet czym sie zajmujesz:) Zanim mnie wyzwiesz od nieudacznika to powiem ci, ze kiedy ty będziesz plajtowała to ja będę zbijał kokosy. MOzliwe nawet że wykupie twój nedzny interes. Bo gdyby nie byl nędzny to już by sie do niego dobrali przy pomocy US;)

Gość gość
shaf, w ten sposob potwierdzilas, ze jestes zalezna:D

Gość Taki_jeden_964
Dlatego lepiej być samemu. :)

to samo sie tyczy prezesa. współczuje ale racz nie wylewać żalów. Chyba kurfa wiedziałeś w co sie pchasz. Teraz ktośs ma sie nad tobą litować ranny "rekinie" goń sie. Przegrałeś i teraz będziesz pokutował za swoją głupote. Trzeba było sie zabezpieczyć. To podstawowa zasada w biznesie...Szczególnie tym polskim panie prezesie;) Jesteście frajerami wszyscy jak tu piszecie. Żeby kurfa człowiekowi wmawiano tyle lat, że takie niedorobione egzemplarze są jakimś lepszym sortem. Całe szczęście to już przeszłośc:) Wydymam was wszystkich frajerskie mendy

Gość gość
Jak tu przeczytam co poniektórych fantazje to naprawdę, aż śmiech ogarnia...Zarabiają po 10-20tyś, ale siedzą na kafeterii i tracą czas haha...dobre

Gość gość
Jestem facetem mam 3,5tyś na miesiąc, mieszkam póki co z rodzicami (bogatymi) bo tak jest jeszcze łatwiej ;) Jestem młody całkiem przystojny i szczęśliwy, nie chcę związku stałego z jakąś lafiryndą która mnie będzie wkurzać po czasie...Mogę mieć praktycznie każdą dziewczynę na raz bo mam gadane...Życie jest piękne :)

Gość gość
up

gameover wydymać to Ty możesz rękę co najwyżej, oczywiście własną. <><><> "znajomośc uwarunkowań rynkowych oraz sytuacji ekonomicznej w kraju i na świecie jest zerowa" synku...z polityki gospodarczej miałam 4,5 wiec morda w kubeł. <><><> Mój interes jest nędzny :) ? A Ty zarabiasz chociaż połowę mojego przychodu na dzień dzisiejszy :p ? Ty mnie wykupisz i będziesz wszystkich dymał ? Znasz to przysłowie...myślał kogut o niedzieli ... :)

Gość gość
shaf78 Spokojnie...ja też mogę napisać, że mam 30tyś na miesiąc ;) a prawda jest taka, że mam 2,5 :D Nie jesteś pępkiem świata dziewczynko...

Gość gość
Puśćmy wodze fantazji razem :D

Gość gość
Jak tylko zaczyna się temat o kasie na kafeterii to ta cała "shaf78" od razu się pojawia...

Gość gość
a loooser "zarabia" na zdrapkach i tez jest szczesliwy:D

niech wam będzie, że jestem frajerką za 2000 tysiące siedzącą na kasie :P Spadam z tego forum pełnego zazdrośników, frustratów i looserów pokroju pana gameover ziejących nienawiścią do lepszych od siebie

"synku...z polityki gospodarczej miałam 4,5 wiec morda w kubeł." xxx O ja piertole:D:D To gratuluje:) Jeżeli w biznesie kierujesz się naukami akademickimi to sie zastanawiam jakim cudem jeszcze masz pieniądze. Przecież ty nawet nie wiedziałaś, że mamy pieniądz fiducjarny a ała gotówka w obiego to dług, który w nawet w 10 % nie pokrywa "zobowiązań wobec "wierzycieli" Jak nie potrafisz z tego wykoncypować przekrętu to domyślam się, że ktoś ten interes na ciebie zapisał raczej i pozwolił troche na nim za to zaroibc żebyś miła na opłaty. Ale sie ubawiłem...4,5:D:D:D Kurfa co za kretynka

jeszcze mi powiedz, że kalkulujesz zyski uwzględniając oficjalnie podawany wskaźnik inflacji. Przecież ten wskaźnik ustalają mniej więcej ci sami ludzie, którzy cie "uczyli" :D Co jeszcze robisz? Inwestujesz na giełdzie? Może w papierowe złoto albo rope? masz na swojej ziemi jakieś złoża gazu łupkowego? z tym że na tym akurat polakowi sie nie da zarobić No pochwal sie czym sie zajmujesz. Na pewno już nie możesz wytrzymać:) Ipowiedz co zrobiłąś, że ktoś nabrał do ciebie tajiego zaufania żeby przepisać na ciebie działalność? Dałaś mu dooopy?

"ziejących nienawiścią do lepszych od siebie" xxx no no. z pewnością nie miałem 4,5 z "polityki gospodarczej":D Słuchaj.Nie chwale sie ale mam już dosyć płaszczenia sie przed debilami. Nie dorastasz mi nawet do rzepy na pięcie. i jest to obiektywna obserwacja potrzebna do kalkulacji mającej jakieś przełożenie na wyniki. Pozwolili ci coś mieć i tyle:) Ja bym z tego nie wyciągał pochopnych wniosków tym bardziej jak szastasz kasą;)