Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE powinien zarabiać facet w 'stałej' pracy,aby kobieta była zadowolona

Polecane posty

zleciały sie dobre samarytanki w nadziei na złapanie frajera. Frajer sie wykaże w biznesie a one będą biegały w kupionych przez niego ciuszkach za koootasami:O

jeżeli to nie przeszkadza temu 'frajerowi" to co Tobie do tego :) ?

poczułem sie w obowiązku go przestrzec. W obecnej sytuacji może być podatny na manipulacje

Przed czym chcesz go przestrzec ? :) Przed dymaniem fajnej dooopy (nawet kosztem kupienia jej sukienki)? :)

ta jasne. Chyba nie masz daru analizowania faktów i czytania między wierszami. z pewnością te wyrazy współczucia wynikają z chęci dymania się z kolesiem na wózku. Chyba nie czytujesz kafeterii zbyt często bo pojawiają sie tu opinie o tego typu mężczyznach:) No ale "prezes" zmienia wszystko:D kurfa ludzie są żałośni

w zasadzie to mam dwie opcje Bawić sie w zdobywanie świata tylko po to żeby go później utopić we krwi albo spiertalać na jakieś odludzie. Sam nie wiem co lepsze.

Gość gość
Zamiast liczyć na kasę /mężczyzny/narzeczonego/męża to same się bierzcie za robotę. Są różne przypadki gdy kobieta musi zostać w domu z chorym dzieckiem lub z innego powodu to wtedy trudno jest jak jest. Same siedzicie przed komputerem a wyliczacie ile to facet powinien zarabiać, no śmiech na sali. Na początek przeliczcie swe majątki a potem bierzcie się za cudze.

Nie wyjdzie ci ani jedno ani drugie :) Ucikam gamejku :* 😍, nie chcę absorbować Twojego czasu, który powinieneś przecież poświęcić na zbieranie środków, na wykupienie mojego choooyowego interesu

Gość xen
gość dziś " xen wczoraj Dom , samochód/ ilość dowolna, zabezpieczenie finansowe na przyszłość. " xxxx xxxx Jaki roszczeniowy babsztylsmiech.gif x Babsztyla poszukaj u siebie w domu:D.

Gość gość
Mój zarabia około 3 tys. Ja około 2 i jest dobrze. Kocham go a on mnie. Niczego nam nie brakuje. Jesteśmy jeszcze młodzi, z czasem może będziemy więcej zarabiać. A jak nie to też przeżyjemy :)

Gość gość
A babsztyl do tego domu chociaż wycieraczkę kupi? Czy jest "na utrzymaniu"?

Gość gość
Do "gameover": Od ex prezesa: Ponieważ nielekko mi klikać to krótko: zawrzyjmy pakt o nieagresji, bo każda twoja wzmianka o mnie jest tylko twoim domysłem i mija się z prawdą a mi nie chcę się udowadniać ci niczego.Szanuję twoją szczerość i otwartość wypowiedzi, nie błaźnij się więc chęcią potyczki z kimś będącym w stanie,którego ci nie życzę. Do wszystkich , którzy życzliwie o mnie pomyśleli: Dziękuję nieznajomi przyjaciele. Bywają chwile, gdy całkiem nieźle funkcjonuję i staram się pomóc innym w podobnych tarapatach ale bywają też te gorsze chwile... Oby te lepsze przeważały.

gość dziś A babsztyl do tego domu chociaż wycieraczkę kupi? Czy jest "na utrzymaniu"? x Arogancki gościu, nie twoja sprawa. Dyskusja na twoim poziomie jest uwłaczająca.

Gość gość
Aroganckie to jest mieć takie wymagania wchodząc do związku z gołą d u p ą

Znasz mój życiorys, czy jasnowidzem jesteś? Może wróżbitą Maciejem:D.

Gość gość
Ni, takie wymagania jasno pokazują że nie masz ani domu ani auta. Inaczej nie było by to dla ciebiennajważniejsze. A dobre zarobki na trzecim miejscu mówią dość dużo o twoich "zarobkach". Ten kto ma nie zwraca tak wielkiej uwagi czy partner wnosi jeszcze raz to samo do związku, bo po co

założe sie, że jak byłeś prezesem to też każdemu pomagałeś. Np w podjęciu decyzji o zmianie pracy:D swoją drogą prezesi często są na odstrzał. takie marionetki i chłopcy do bicia i plucia na nich jadem kiedy trzeba redukować etaty i obcinać pensje. decyzje podejmuje sie gdzie indziej:) Także niezbyt masz sie czym chwalić. Co do błaźnienia to ty sie zbłaźniłeś tym, że o tym nie wiedziałeś. Nawet gdybyś uniknął wypadku to i tak w końcu zostałbyś kozłem ofiarnym w jakiejś aferze. A wtedy przydaje sie kasa na adwokatów. Ale nie wiedziałeś bo jakbyś wiedział to byś nie został prezesem panie prezesie;) Przykro mi z powodu twojego wypadku. Nie cieszy mnie żadne ludzkie nieszczęście ale prosze nie mów mi, że czegoś nie wiem w zadanym temacie. Wiem jak to funkcjonuje mistrzu i mnie na litość nie weźmiesz.

gość dziś Ni, takie wymagania jasno pokazują że nie masz ani domu ani auta. Inaczej nie było by to dla ciebiennajważniejsze. A dobre zarobki na trzecim miejscu mówią dość dużo o twoich "zarobkach". Ten kto ma nie zwraca tak wielkiej uwagi czy partner wnosi jeszcze raz to samo do związku, bo po co x Większych bredni nie czytałam, mam to wszystko i wiem jak wygodnie można żyć. Ciekawe, dlaczego bogaci nie wiążą się z ubogimi, czy wyłącznie ze względu na miano zwane mezaliansem? Nie sądzę. Logicznym jest chęć prowadzenia życia na wyższym poziomie, bez wkładu partnera poziom nie rośnie. Rzecz w tym by nie dzielić życia z pasożytem, w dzisiejszych czasach to działa w obie strony.

wwystarczy popatrzeć na fuche prezesa rady ministrów;) Druga sprawa, że pewnie za jakiś wał typu malwersacja pieniędzy pracowników (np) publicznie dostałbyś po d***e a na boku wysoką odprawę. Panie prezesie. Nie lubie takich typków jak ty. Kiedy są przy korycie to nie znają skrupułów i nie zaprzeczaj ani nie piertol mi o akcjach charytatywnych czy wkładzie wlokalną społeczność. Zrozumieliśmy się? na tym poziomie nie ma przyjaciół dlatego nie kłam że ich miałeś. Przyjaciele sie nie odwracają z czego wnisek, że łączyło cie z nimi tylko wspólne chachmenctwo

Gość gość
przecież ten gameover to jakiś sfrustrowany psychol, pisze psychol, bo nikt normalny nie pisał by na serio, że zawładnie światem i utopi go we krwi...

Gość gość
Powinien zarabiać tyle, by kobieta leciała na niego a nie na jego kasę.

to była metafora:D A ci którzy władają światem nie piszą o tym publicznie;)

Gość __sandruhhna__
Ten kto ma nie zwraca tak wielkiej uwagi czy partner wnosi jeszcze raz to samo do związku, bo po co x Z moich obserwacji wynika co innego. Nikt kto ma pieniądze i wykształcenie nie chce kogoś gorszego od siebie. Zobacz, że większość lekarzy,prawników i inżynierów jest w związku z l innymi lekarzami, prawnikami i inzynierami.

xen jedynym pasożytem tutaj jesteś ty, shaft i pan prezes (byłym pasożytem)

gameover dziś xen jedynym pasożytem tutaj jesteś ty, shaft i pan prezes (byłym pasożytem) x Podaj argumenty, tezę już masz.

Gość gość
gameover po tym co piszesz wnioskuję, że jesteś strasznie smutnym, zawistnym i zazdrosnym człowieczkiem. Widać jaki masz ból doooopy o sukces innych...to jest aż śmieszne, że cie to tak boli :D

gdybyś poczytała wikipedie to byś wiedziała, że tezy sie nie udowadnia. Słuchaj. Myśl sobie co chcesz. już mi dzisiaj jedna kretynka humor popsuła (później sobie go poprawiłem jej kosztem). Jesteście kretynami. Myślisz że jakieś marne pare tysiecy czyni cie nadczłowiekiem. Rozumiem rockefellera i innych rotshylów. Im sie mogło popiertolić w głowie od tych zer ale plisss nie mów mi, że spełniasz jakąś ważną funkcje społeczną bo zarabiasz więcej niż inni. To jest teza...W twoim wyknonaniu. Co do roli lekarzy i prawników w dzisiejszym społeczeństwie to nawet nie chce sie wypowiadać już nie mowiąc o ich kompetencjach wynikających z programu edukacji. W ogóle nie chce mi sie z wami gadac śmieci