Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE powinien zarabiać facet w 'stałej' pracy,aby kobieta była zadowolona

Polecane posty

jaki k***a sukces? sukces to by był jakbyś rozumiała co piszesz:D

Ręce opadają od twojego bełkotu, wybacz ale nie doczytam tego do końca. Tezę też należy uargumentować.

Gameower, trzymaj się własnych wyimaginowanych teorii, jednak nie imputuj mi stanowisk, i poglądów na życie. Nie wiesz, nie wypowiadaj się, może jestem wyniosła, ok to moja wada, jednak nie zasługuję na obelgi z twojej strony. Cześć:).

Gość gość
gameover to może pochwal się Ty swoim wykształceniem. Kim jesteś, co skończyłeś, czym się zajmujesz, ile zarabiasz. Śmieszne jest to, że niby ciebie śmieszą ludzie, którzy zarabiają 10 tysięcy i oni są dla Ciebie nikim... to w takim razie kim Ty jesteś z tymi swoimi 2500 w polotach :) ? Pewnie byś chciał mieć choć 1/5 tego co mają ci, którymi gardzisz...

wy nie macie pojęcia jaką rolę odgrywacie ani co sie dzieje na świecie. Mam wyjepane na wasze papierki bez wartości. Jak każdy kto ma głowe na karku łącznie z tymi najbogatszymi. Myślicie, ze im zależy na dużych zarobkach? k***a jesteście jak dzieci. Oni mają wyjepane na pieniądze. Jak im brakuje to se dodrukują a wy im za to oddajecie wszystko cokolwiek ma wartośc. Pieniądz w obecnej formie niedługo wyjdzie z obiegu. Wtedy sie wam zaczną dobierać do dooopy kretyni. Bedzieta widzieli jak wasze majątki sie kurczą i zostajecie z ręką w nocniku. Dla gigantów tego świat jesteście darmową siłą roboczą. gdyby nie wy zanikłby przepływ dóbr z dołu do góry ide stąd i kasuje ten topik bo mnie wnerwiaja takie doopy wołowe jak wy przekonane o swojej przewadze. Żegnam kretyni

j ci moge xen zaraz zaimputowac piąche w morde j****a zdziro. nie odzywaj sie do mnie wiecej bo ci kurwo zapiertole nickaa na początek a później sie zobaczy

Cześć:) gameower, fajny jesteś:).Śmieszny.

sram na twoje wykształcenie kurfa lemingu wielokrotnie zgwałcony intelektualnie dobra. i tak was wszystkich kiedyś zatłuke barany durne

ok. jestem śmieszny. Zapamietaj te kwestie bo będziesz miała ją okazje powtórzyć w nieco innej scenografii[cześć

Dopsze dopsze, uspokój się bo żyłka ci pęknie:)

wiesz co jest straszne a nawet już śmieszne? że takie intelektualne zero jak ty uważa że jest kimś wyjątkowym. Będziemy mieli się jeszcze okazje spotkać na forum. Pewnie nie będę wtedy taki wkurfiony. obaczymy gdzie wtedy pryśnie twoja "elokwencja"

Pieniądz w obecnej formie niedługo wyjdzie z obiegu. Wtedy sie wam zaczną dobierać do dooopy kretyni. <><><> gameover a nie bierzesz tego pod uwagę, że prędzej ten kto ma pieniądz w formie fiducjarnej będzie mieć go też w innej formie :) ? Krótko mówiąc - jak ktoś jest dziany to też może sobie pozwolić na gromadzenie złota czy innych dóbr. Więc jak zaczną się komuś dobierać do dooopy to prędzej takiemu gołodupcowi jak Ty niż mi :)

i jak sie już tu rzekło jestem pamiętliwy. Dlatego radze duzo inwestować i dywersyfikować źródła dochodu bo mam zamiar dobrać ci sie do doopy xen. ZOstawie cie z torbami na dworcu centralnym. Będziesz mogła zarobić na kawe obciągając jakiemus niemieckiemu biznesmenowi. Obiecuje ci to:)

Ona nie pryska, w przeciwieństwie do twojej. A szkoda, może jeszcze chciałoby mi się z tobą kiedyś popisać, jednak zwykle trzymam się z daleka od ludzi wrogo nastawionych.

Gość gość
Coś wam się pomerdało lekko z tym dopasowaniem. Logiczne że kobieta lekarz poszuka sobie raczej kogoś na swoim poziomie ale WYKSZTAŁCENIA a nie stanu posiadania. Poto zżeby z nim egzystować na mniej więcej takim samym poziomie intelektualnym. Bo to niestety tak jest że jak ktoś ma kasę i klasę i przede wszystkim dorobił się kasy sam to zwraca uwagę na coś innego niż to czy partner wniesie w posągu drugi dom i trzecie auto. Tak myślą tylko golodupce i ci co nigdy nic nie mieli aż tu nagle kasę dostali w spadku i teraz wyżej s r a j ą niż d u p ę mają

ZOstawie cie z torbami na dworcu centralnym. Będziesz mogła zarobić na kawe obciągając jakiemus niemieckiemu biznesmenowi. Obiecuje ci tousmiech.gif x Ok trzymam cię za słowo, a jeśli ci się nie uda ty obciągasz menelowi spod budki:).

shaft ty już mi opciągałaś daj sie nacieszyć mojim fiutem xennie;)

gameover dziś shaft ty już mi opciągałaś daj sie nacieszyć mojim fiutem xennieoczko.gif x Nie jestem zainteresowana, cóż zostaje ci menel:).

widzisz xen ta pewność siebie połączona z całkowitą ignorancją wywołuje reakcję katalizowaną przez pieniążki nazywana skretynieniem.;) To dlatego jesteś kretynką. W wyniku tej reakcji. Pojęłaś? Bo zaraz będę ci tłumaczył dalej co cie czeka

nie no menel odpada bo xen będzie zazdrosna. Nie nadążasz za rozwojem sytuacji

gameover bez obaw, ktoś ostatnio i tak pisał, że ja i xen to jedna i ta sama osoba :) I dodał do tego Moorland :) Tak się zastanawiam czy to nie Ty z pomarańczy pisałeś :P

Chłopie, nie jesteś prorokiem. Daruj więc sobie farmazony.

gwoli uściślenia pewnych terminówNie jesteście żadną elitą (nawet jeżeli chodzi o stan posiadania) elita wie co sie dzieje a wy jesteście dla nich jedynie "słupami". POlska jest w końcowej fazie rozbioru. Nie wiem gdzie pracujesz xen ale jeżeli dobrze ci za to płacą to z pewnościa partycypują w tym procesie. Dlatego jesteś pasożytem. I jest to fakt znany już od okrągłego stołu gdzie zostaliśmy sprzedani. kolejne rządy pełnią jedynie rolę syndyka upadłościowego.

shaf78 dziś gameover bez obaw, ktoś ostatnio i tak pisał, że ja i xen to jedna i ta sama osoba usmiech.gif I dodał do tego Moorland usmiech.gif Tak się zastanawiam czy to nie Ty z pomarańczy pisałeś jezyk.gif x Witaj:) A to ciekawe, czegóż to ludzie nie wymyślą:).

Nie uważam się za"elytę", resztę twojej wypowiedzi pominęłam.

shaft doorna peeezdo nie projektuj na mnie swoich tchórzliwych zwyczajów;) Xen. Jestem prorokiem. I ci prorokuje, że jesteś żyłaś jak k****a i zdechniesz jak k*****. Koorwe możesz potraktować metaforycznie

gameover ale jeżeli my nie jesteśmy elitą to wyobraź sobie jak nisko Ty musisz być w hierarchii :)

wasze wyzwiska od golodupców doprawdy mnie motywują. xen przyzwyczajaj sie powoli do życia z menelem

Nie pozwalaj sobie bo ci wyxk******, między oczy dla jasności.:), grzecznie proszę.