Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwać faceta ze szkoły?

Polecane posty

Gość gość

Zauroczylam się chłopakiem, który jest ode mnie młodszy o rok. Mało o nim wiem, zauważyłam go może miesiąc temu. Znalazłam go na fb, mamy jednego wspólnego znajomego, który jest niezbyt lubianym w klasie kujonem. Pewnie znają się dzięki olimpiadzie historycznej w której wiem, że oboje brali udział. Ten chłopak zadaje się też raczej z takimi bardziej kujonami-odludkami, ogólnie widać ze narazie czuje się średnio pewnie (1 klasa..). Wybadalam na fb, że słucha rocka i kilka zespołów lubimy oboje, wiec założyłam raz koszulkę z jednym zespołem i przeszłam obok kilka razy w ciągu dnia. Zwrócił niby uwagę ale bardziej na zasadzie podniósł wzrok. No i kiedyś miałam okienko w bibliotece bo nie chodzę na religię i on tam siedzial, nie wiem dlaczego i gadałam lz koleżanka nawet teraz nie wiem o czym ale on nie zwracał uwagi :( ja się na niego patrzylam ale wtedy mi się tak nie podobal (po tej sytuacji zaczal) wiec nie zwracam uwagi na to co mówię. Ale napisałam wywód... no to teraz, jak się do niego zbliżyć? Może jakoś poprzez kolegę od historii (dodam, że ja jestem z niej badziewna, za to z polskiego pisze olimpiade). Nauczycieli nie mamy wspólnych oprócz jednego od historii, który jest jego wychowawca... a, jeszcze jedna zabawna rzecz. Ten chłopak który jest naszym wspólnym znajomym jest niezbyt lubiany ale ja i grupa moich koleżanek traktujemy go w porządku nie tak jak reszta klasy która prawie jawnie się z niego śmieje. I prawdopodobnie ja mu się podobam..

Gość gość
no i masz co babo placek, takie zadanie z wieloma niewiadomymi mamy za Ciebie rozwiązać :) szkoda, że nie piszecie olimpiady z matmy :) może poproś tego kolesia z klasy, żeby umówił Cię na prywatne korepetycje z historii, jeżeli Twój wybranek taki dobry. Akurat pasuje - Ty słaba, on Mocny i może jakoś się lepiej poznacie w ten sposób...