Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boogie dodała nowy filmik o randkowaniu hue hue hue

Polecane posty

Gość gość

boogie dodała nowy filmik o randkowaniu hue hue hue

Gość gość
Oglądaliście?

Gość gość
Co ? popularność spada i musisz się reklamować na Kafe ?

Gość gość
Ja nie jestem Boogie.

Gość gość
Mówi, że na randki (których chyba miała sporo) smarowała usta tylko bezbarwnym balsamem, żeby w razie nadchodzącego pocałunku nie wystraszyć chłopaka. LoL

Gość gość
takie pieprzenie o niczym jak i inni

Gość gość
Jaka ona infantylna, mózg na poziomie 13- latki z gimbazy. Cytuję: "Nadszedł czas pożegnania, a ty: a) machasz b) przytulasz się c) cmok w policzek d) cmok w usta e) pocałunek na całego." To teksty jak z bravo girl a nie 25letniej dziewczyny! Nie chodzi mi o jej kalectwo. A, proponuję na tym filmiku stopklatkę w 8:18 i w 8:19. :D

Gość gość
Dobry komentarz spod filmu: Bogusia sama mówi, że kobieta niepełnosprawna niczym nie różni się od pełnosprawnej (zgadzam się) ale paradoksalnie sama ciągle "eksponuje" swoją niepełnosprawność i przypisuje do tego większe znaczenie, że wszystko co robi jest bardziej wyjątkowe, niż starania kobiety pełnosprawnej. To trochę mija się z jej własnymi słowami.

Gość gość
może nie bardziej wyjątkowe, ale na pewno wymaga większej odwagi w jej przypadku

Gość gość
Intelektualnie niby niedorozwinięta nie jest, ale jak mówi i sadzi byki, to aż nóż się w kieszeni otwiera.

Gość edr
To już wszystko było obrabiane tysiąc razy. Ona jest powierzchowna i infantylna. Zupełnie jak wiele pełnosprawnych kobiet. Jedyne czym się różni, to niepełnosprawnością, chorobą i cholera, co by nie gadać, wiarą w siebie. Ta wiara zakrawa na megalomanię i być może wyniszczy ją, bo kreacja, jaką BS prezentuje samej siebie i światu, jest grubymi nićmi szyta. To widać i to się pewnie, kiedyś spruje. Ale to jest jej problem.

Gość gość
edr- lepiej bym tego nie ujęła. :*

Gość gość
edr, puenta wyśmienita. Megalomania to Bogusia a Bogusia to megalomania. Jak zawsze, takie coś prowadzi do wybuchu. Dodać do tego uzależnienie od internetowej kreacji i jest idealny przepis na załamanie psychiczne. Nie wiem jak ogromnej trzeba wiary w siebie, żeby to wszystko w kupie utrzymać i nie pęknąć. Ale Bogusia tę wiarę w siebie posiada. Na ile jej starczy, tego nie wiem, ale mocy ma sporo. Nie chce dla niej źle, zafiksowała się trochę na tworzeniu swojego wizerunku i tylko tym żyje. Szkoda, że część niepełnosprawnych nieco ucierpi na tym wszystkim. Ale kogo obchodzą stresy i nerwy gówniarzy internetowych? Śmiechu w gronie niepełnosprawnych jest mnóstwo w każdym bądź razie. Bogusia musi udźwignąć ciężar swojej kreacji oraz własną megalomanię. Robi to od dziecka, więc siłę i doświadczenie ma. Ale czy wystawienie się na forum publiczne w takim stopniu nie sprawi, że będzie cierpiała, tego nie wiem. Takie coś może nawet być niebezpieczne dla niej. Może znaleźć się jakiś debil z głupimi pomysłami, bo to jest świat rzeczywisty a jej kreacja to nie księżniczka w baśniowym świecie.