Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski Mąż

Pijane żony po alkoholu

Polecane posty

Gość Ciekawski Mąż

Pamiętam jak poznałem swoją jeszcze dziewczynę dziś żonę, po jakiejś zakrapianej imprezie była tak wstawiona, że jak wróciliśmy do to ta tylko wzięła prysznic i poszła spać. Położyłem się obok niej, i strasznie mnie podniecił wypięty tyłeczek. Trochę się pobawiłem jej ciasną dziurką. Po chwili wszedłem w jej ciasny tyłeczek, mimo że ona wtedy nie przepadała za analnym, ta tylko śpiąc pomrukiwała. Rano kompletnie nic nie pamiętała. Często z nią później robiłem różne świstwa na tzw. śpiocha po alkoholu. Ta dzień później podejrzewa że się kochaliśmy w nocy ale nie wie jak to robiliśmy. Zona też kilka razy cos zemną robiła jak byłem pijany i też nie pamiętam co Zastanawia mnie czy też jak wasze żony reagują na alkohol, i czy później też w ten sposób wykorzystujecie zaistniałą sytuację

Gość gość
Mam nadzieje ,ze ona Ci na spiocha laduje w o***t czarna maczuge jej kochanka :D

Gość gość
Po pierwsze nigdy nie byłam tak pijana żebym nie wiedziała co się dzieje, a po drugie nawet jak czasem za dużo wypiłam i było mi ,,radośnie" że tak to nazwę mąż pięknie się mną zajmował, pomagał w wieczornej toalecie i układał do łóżeczka :) no ale ja mam normalnego męża a nie jakiegoś zboczonego pomyleńca