Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Thermasin na bóle stawów i kości stosował ktoś?

Polecane posty

Gość gość
Drogi lek ale skuteczny i to najważniejsze. mam dyskopatię odcinka lędźwiowego i stosowałam rózne leki+ rehabilitacja. Thermasin jest bezkonkurencyjny.356

Gość Małgosia351
Rewelacyjny produkt ten Thermasin mojej schorowanej babci pomogł odbyła pełną kuracje ,a bole ustały już po 3 tygodniach ,polecam!

Gość Józefina356
Działa i to najwazniejsze. Szkoda, ze nie zawsze jest refundacja, ale życie bez bólu jest warte kazdych pieniędzy! Bardzo dobry lek.

Gość gość
Niebylem u lekarza ,stosuje na kolano masci 2 alkacet i voltaren + jakies aspicam k***a dziada niedam se nic powucinac tym zeznikom jak do 3 miesiace mi wiara i to gowno niepomoze to wubuchne! Nic mi sie niestalo ale niedm se kolana kroic . Urodzilem sie caly i umre caly chirurgom smierc!

Gość zygmunt 312
Jestem zadowolony jak ktoś ma problemy związane z rwą kulszową to gorąco polecam ból mniejszy

Gość Janek312
rewelacyjny rozgrzewający żel polecam po dwóch tygodniach ból minął bezpowrotnie

Gość gość
Zygmunt312 i Janek 312 nie chciało ci się nawet zmieninic nr nicka312!!!! OSZUŚCI!!!!!Art. 25. Odpowiedzialność za wprowadzenie w błąd co do istotnych cech towarów 1. Kto, oznaczając lub wbrew obowiązkowi nie oznaczając towarów albo usług, wprowadza klientów w błąd co do pochodzenia, ilości, jakości, składników, sposobu wykonania, przydatności, możliwości zastosowania, naprawy, konserwacji lub innych istotnych cech towarów lub usług albo nie informuje o ryzyku, jakie wiąże się z korzystaniem z nich, i naraża w ten sposób klientów na szkodę, podlega karze aresztu albo grzywny. 2. Tej samej karze podlega, kto dopuszcza się czynu nieuczciwej konkurencji w zakresie reklamy lub sprzedaży, o której mowa w art. 17a sprzedaż towarów lub usług z przyznaniem nabywcom nieodpłatnej premii,

Gość gość
Bardziej zalosnego spamu (prawdopodobnie te bzdury wypisuje jeden kretyn) to chyba nigdy w zyciu nie widzialam.

Gość Anna312
na wszelkiego rodzaju bóle stawów polecam nawet przy RZS jest skuteczne rewelacja

Gość gość
wez k***a skoncz spamowac, poj***e zasrany, oszuscie - nawet nie chce ci sie wymyslic innego nicku, tylko cały czas imie plus numer, a ten sam numer kilka razy!ZENADA!Takich złodziei i bezczelnych naciagaczy powinno sie publicznie batozyc ku przestrodze, a potem łapy ucinać!

Gość gość
Popieram!!!!!! Przedmowce!!!!! A na takich OSZUSTOW tez pomoze ze by was posmarować i znikniecie!!!!!!!!!!!!????

Gość AnielaAb
mi tam pomógł thermasin, w końcu nie czuje, że umieram jak wchodze na pierwsze piętro

Gość elavivien
Moja mama stosowała. Wyleczyło głównie jej kieszeń... Kolana jak bolały, tak bolą. Powiedziała, że jej zdaniem niczym się to nie różni od popularnej końskiej maści. Poza ceną oczywiście. Zdecydowanie nie polecam. To oszustwo i naciąganie starszych osób.

Gość gość
UWAGA!!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego, sprzedającego produkt THERMASIN i jego firmy takie jak Estinity Wiesława Kaszubska, Biocare, MPM Entertainment LLC, Whitetime Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), Hamilton Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy dodatkowo niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra i szereg innych

Gość gość
Thermasin działa równie dobrze na bóle stawów jak smalec, albo margaryna POLECAM

Gość dantyy6
Polecam Ci gabinet www.medicavolla.eu Ja byłem u nich w Krakowie, ale z tego co się orientuję to mają też oddział w Rzeszowie. Pracują tam jedynie specjaliści. Mają w pakiecie nowoczesne zabiegi magnetoterapii. Używają przy tym najlepszych, innowacyjnych urządzeń takich jak MagnetON MAX.