Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 lat różnicy, nie oszukujmy się to bariera nie do pokonania

Polecane posty

Gość gość

Spójrzcie na to zdjęcie. Młoda kobieta i starszawy pan.:o Różnicę widać gołym okiem.Ciężko nie zauważyć,że nie pasują do siebie totalnie.

Gość gość
e tam ,sa wieksze róznice

Gość gość
Ale to śmiesznie wygląda.Niby różnica 15-16 lat a widać gołym okiem.Wygląda jak jego córka.

Gość gość
on dobrze wyglada

Gość gość
mnie tez starsi podrywali.byli przystojni.

Gość gość
moze i dobrze wyglada ale nie pasuje do tej mlodej wizualnie.widac spora roznice wieku.

Gość gość
wszystko zależy od tego, kto jest starszy o te 16 lat, jak kobieta to spoko :)

Gość gość
wszystko pasuje

Gość gość
czemu lepiej jak kobieta jest starsza ?

Gość gość
temu, ze kobiety obecnie wygladają o wiele mlodziej niż ich równolatkowie, a i zgranie seksualne jest lepsze w tę stronę, sprawdziłam doswiadczalnie :D

Gość gość
no nie oszukujmy się, na tych zdjęciach wygląda jak jego córcia, a w życiu takie pary wyglądają dokładnie tak samo. i tak samo nie mogą się dogadać. za duża różnica światopoglądowa. młodość musi się wyszaleć i nie chodzi o imprezy. inne podejście do życia.

Gość gość
Tylko jak sens jest w tym żeby facet był o tyle młodszy, jak kobiety szukaja wsparcia, silnego męskiego ramienia ? Żaden facet w wieku 25 lat im tego nie zafunduje. Tutaj raczej Ci chodzi o sprawy czysto wizualne i łóżkowe..

Gość gość
Kobitka jeszcze całkiem, całkiem, a pan taki podtatusiały.

Gość gość
ogladajac te zdjecia to sama bym nie wziela zadnego z nich. Mam mężczyznę, od paru miesięcy już narzeczonego różnica wynosi 17 lat. Nigdy nie czułam się tak wspaniale, przy żadnym. Ciało ma jak grecki bóg, umięśniony, wysportowany, szalenie inteligenty. Zakola i owszem pojawiają się,ale kto z nas nie ma "wad" estetycznych ?

Gość gość
to ja, ta starsza. Nie mówię o 25 latku bo sama mam sporo więcej, i uwierz, że facet po 30tce jest w stanie dać wsparcie. Chociaz i niektórzy 20 parolatkowie to potrafią. Natomiast nie ma tak, że starszy to wsparcie daje, od mojego starszego faceta nigdy tego wsparcia nie miałam, toteż przestal byc moim facetem

Gość gość
dla ciebie autorze może nie ,ale dla innych odważniejszych pewnie tak

Gość gość
I tak na prawdę to nie o wiek chodzi tylko o zaradnośc, podejście dożycia tych dwóch osób, które chcą stworzyć razem. Tak więc różnica 3, 7, 20 lat jest niczym. Jeśli się tylko chcę można COŚ osiągnąć bez względu na wiek.

Gość gość
ty sie zadreczasz ,a inni są szczęliwi w takich zwiazkach ,baa nawet z wiekszą roznicą

Gość gość
Ja miałam bardzo duże opory.. w głowie pełno myśli, a co ludzie powiedzą, jak będziemy wyglądać razem? a potem już wszystko mineło, 4 lata razem i mam nadzieję,że już do końca :)

Gość gość
moim zdaniem jak jest różnica wieku kilkanaście lat to nie ma mowy o partnerskich relacjach. Zawsze to jest jakaś wartość dodana- starsza kobieta może liczyć na lepszy seks z młodym, a starszy facet ma ładną, wpatrzoną w niego maskotkę. Byłam kiedyś ze starszym o kilkanaście lat facetem, próbował mnie wychowywać, może i czułam się bezpiecznie, ale wolę czuć się swobodnie w związku. Od tego czasu spotykam się z równolatkami lub młodszymi o 2- 5 lat :)

Gość gość
to Ty rzeczywiscie nie miałaś partnerskiego związku, gościu chiał Cie zdominować.. nie zawsze tak jest :)

Gość gość
nam pasuje taki zwiazek i jestesmy szczęsliwi

Gość gość
gość wczoraj Mężczyźni , którzy chcą zdominować partnerkę maja tak zawsze niezależnie od wieku. Mozę być związek równolatków w ,którym partner będzie dominował , różnica wieku tu nie ma znaczenia. Nie wybieramy partnera tylko dla ładnej buzi , tak samo nie smak mogą wywoływać pary gdzie on ma ponad 2 m a ona 150 w kapeluszu , gdy ona ma 120 kg a on ledwie 70kg , gdy on jest niski szczuplutki a ona wysoka postawna. Rożnicę wyglądu w związku nie są przeszkoda , wiek tez ponieważ ważniejsze jest to czy w związku jest miłość i porozumienie. Krytykowanie wyborów innego człowieka jest oznaka barku kultury, ponieważ to nie jest nasze życie a wchodzenie z butami w czyjś związek jest nadzwyczajnie w świecie nie kulturalne. Więcej jest związków w środ rówieśników gdzie występuje krypto prostytucja niż związków gdzie dzieli różnica wieku. Wartość dodana nie jest domena związków z duża różnica wieku , status majątkowy w środ równolatków tez jest wartością dodana . Większość związków jest oparta na dawaniu i braniu , większych korzyści czy mniejszych.

Gość gość
No nie bardzo dobrani,,aczkolwiek może szczęsliwi.

Gość gość
nie pasuja do siebie

Gość gość
Jeżeli ona go kocha a on ją to nie ma żadnych barier.Nie liczy się wiek, status społeczny, wykształcenie. Nie ważne jak ludzie ze sobą wyglądają, ważne że się kochają.

Gość gość
mnie sie podoba ;) w milosci niema barier