Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apetiblock brałyście działa

Polecane posty

Gość gośćLatte
Biore Foreverslim, muszę przyznać że ten produkt naprawdę działa. W pierwszy tydzień brania nie było jakiś specjalnych efektów, zauważyłam tylko że mniej ciągnie mnie do podjadania w sumie to jakiś efekt był , teraz jestem już po 2 miesiącach i zrzuciłam 8 kilogramów, został mi jeszcze miesiąc i licze że będzie jeszcze lepiej

Gość friday im in love
Ostatnio zajadam stres (praca, dzieci), mam napady ochoty na słodycze ;/ kupiłam sobie niedawno apetiblock, dopiero zaczynam z nim przygodę. Ma przyjemny smak:)Mam nadzieje, ze będzie mnie wspieral w trudniejszych chwilach, kiedy mam ochote na ciacho lub większą zawartość lodówki :p

Gość gość
Co do zagrozen hipnozy. Ktos moze wami sterowac i nawet sie nie kapniecie. Czas potrzebny na zaszczepienie sugestii jest bardzo niewielki. Swiadomosc podczas hipnozy ustepuje miejsca podswiadomosci ktorej my sami poznac nie damy rady. Poczytajiet roche o tym a dopiero pozniej myslcie nad tym czy warto. Zadowolenie moze byc rowniez sugestia. Fakt ze apetyt sie ogranicza to nic nadzwyczajnego. Sugestia zakotwiczona bedzie dzialac. Ale kto wie cojeszcze zostalo wam w poziom podswiadomosci zakotwiczone a o czym nie wiecie lub nie pamietacie.

Gość gość
Kupiłam nagrania hipnozą ,wywaliłam aby we błoto pieniądze, jak odsłuchałam próbek to jakoś ten głos wciągał, nagrania g****o dają słuchałam prawie miesiąc i dupa jak jadłam tak jem ,szkoda kasy..

Gość gość
Miałam to szczęście w życiu widzieć różne ściemy i kanty, ale takiego czegoś jeszcze nie! To nie działa! wcale nie blokuję apetytu nawet w 1% a powiem raczej, że w pewnym stopniu nawet go napędza takie jest moje odczucie. Na marginesie dodam, że mam ok 5-6kg nadwagi i chciałam nieco mniej jeść aby to zrzucić niestety ani jedno ani drugie opakowanie nic nie dało.

Gość gość
do Igdziiielka Na swoim blogu http://apetytstop.pl/ robi Pani anty reklamę Apetiblock, a jednocześnie reklamuję inny środek i to nie za ok 16zł tylko ponad grubo ponad sto. Firma, która ten środek sprzedaje ma siedzibę i jest zarejestrowana w Emiratach Arbskich tak więc jeśli ktoś zostanie oszukany lub coś się stanie nie będziecie mógł dochodzić swoich praw w Polsce. Wszystkie te oszukańcze firmy sprzedające cudowne specyfiki odchudzające, kremy na zmarszczki itd…są zarejestrowane właśnie w egzotycznych rejonach świata aby uniknąć odpowiedzialności za oszustwa. Radzę sobie poczytać o tym w internecie ponieważ U nas już działa taki jeden psedo biznesmen mający firmę zarejestrowaną na Wyspach Marshalla. Tak więc jak już macie wybierać to lepiej naciąć się na Apetiblock za 16 zł niz kupić cudowny środek za grubą kasę przy okazji ryzykując zdrowie i życie

Apetiblock, wiele się o tym czyta, są reklamy, w tv, w necie - www.apetiblock.pl/apetiblock/sklad-i-dawkowanie/. Ale czy ktoś z Was zaobserwował na sobie efekty? Jak długo należy stosować Apetiblock?

Gość gość
polecam te nagrania hipnozy na odchudzanie - DIAŁAJĄ :)

Gość gość
ta hipnoza działa

Gość jenny89
Rel – ja stosuje apetiblock (smak wiśniowy, są jeszcze dwa inne do wyboru;)). Pamiętaj, że nie jest to środek na odchudzanie, ale POMAGAJĄCY niwelować chęć podjadania. Jak pociućkam/pożuje sobie taką jedną tabletkę, to nie mam już takiej ochoty na słodkie. Stosować możesz wg potrzeb, ale nie więcej niż 3 tabletki dziennie:)

Gość gość
Ja kupiłam tydzień temu! Apetiblock. No i muszę powiedzieć że faktycznie hamuje apetyt. Tak że DZIAŁA. Czy schudłam choć pół kg to nie wiem bo nie mam wagi, ale czuję że żołądek się już skurczyl troche. Szybciej się najadam. I wieczorami nie jestem już głodna :) naprawdę duuuuzo jadłam. Słodycze fast foody i wszystko inne w dużych ilościach. A teraz mam spokój. Już nie mam takiej ochoty na jedzenie. ALE najlepsze jest to, że dziś np nie wzięłam ani jednej tabletki, bo zapomniałam, a pomimo to też nie jadłam, tzn normalnie śniadanie obiad kolacja tak ale wiecie bez przejadania się i bez słodyczy ale wieczorem koło 23 zachciało mi się jeść jak wcześniej

Gość gość
To ja z góry nie wiem czemu ucielo mi komentarz. No i koło 23 zachciało mi się jeść, więc wzięłam tabletkę i po sprawie :) Tak że polecam

Gość gość
Dziewczyny glowa do gory. Lek jest naprawde dobry, ale wiadomo duzo zalezy od nas i naszej silnej woli. Nie pomoze tu tylko same uzywanie leku. Trzeba tez troszke ruchu.

Gość gość
Czytając opinie na ten temat Apetiblock w internecie dochodzę do wniosku, że nie warto kupować. Chciałam kupić, ale większość opinii jest negatywna. Ja próbuje zamiast Apetiblock http://super-brzuch.pl/apetiblock-opinie/ stosować zieloną kawę. Zobaczymy czy to lepsze.

Gość Kasia_88
Apetiblock kiedyś stosowałam ale działanie raczej słabe, udało mi się schudnąć dopiero po zastosowaniu diety Sandruni ;)

Zamiast łykać jakieś głupoty, odłóżcie słodycze i zacznijcie chodzić na siłownie!

Gość gość
Nie wierzcie w żadne cudowne tabletki na odchudzanie! To jest taka ściema...akurat pracowałam kiedyś w tej branży to wiem co mówię. I owszem fakt jest taki, że suplementacja odgrywa role przy odchudzaniu ale to po pierwsze musi być naturalna a po drugie bez zdrowiej zbilansowanej diety się nie obejdzie i bez ćwiczeń. Nie ma nic za darmo. Ale suplementacja może być bardzo spoko jako uzupełnienie np witamin i minerałów w organizmie i ja w tym celu lubię stosować młody zielony jęczmień. Można pić sok ale ja wole tabletki od polskiego producenta (chińskie to tragedia pod względem składu) ale nazwy nie podam bo będzie, że spamuje :P

Gość Fikandrynka
Brałam i efektów zero.Niestety...Dlatego teraz poszłam po rozum do głowy i postanowiłam nigdy więcej wspomagaczy tylko dieta oraz regularne treningi.Dodatkowo aby wszystko odpowiednio spersonalizować wykonałam badanie genetic lab.Łapcie linka bo warto się zapoznać z taka możliwością geneticlab.com

Gość zalotka26
apetiblock to nie tabletki na odchudzanie, wystarczy poczytać w internecie;) ja postanowiłam zrzucić kilka kg, bo wiosna i lato na karku, i żeby nie podjadać między głównymi posiłkami ciućkam sobie apetiblock i bez problemu mogę wytrwać od posiłku do posiłku o ustalonej porze.

Gość gość
Foreverslim wspomógł moje odchudzanie.Zmieniłam nawyki żywieniowe zaczęłam się więcej się ruszać.Foreverslim brałam jako wspomaganie skutecznie hamuje głód i chęć sięgania po słodycze.

Gość Beniulkkaa
Lepiej zdecydować się na African Mango - http://szczupla-kobieta.pl stosowałam środek z tej strony i jestem bardzo zadowolona w przeciągu 3 miesięcy schudłam 21 kg bez większych wyrzeczeń i co bardzo ważne bez efektu jojo.

Gość ewelinka996
Ja również mogę polecić african mango http://szczupla-kobieta.pl stosowałam go 3 miesiące myślałam,że będę dłużej bo nie wierzyłam że można zgubić 24 kg w tak krótkim czasie ale udało mi się może nie 24 a 18,5 ale jestem bardzo zadowolona bo nie musiałam się jakoś wysilać czy też godzić jadłam regularnie i raz na jakiś czas spacer! I działa do tej pory bo efektu jojo nie widać;)

Gość ninusia190
Oooo tak African Mango to bardzo dobry suplement jestem za nim ;) schudłam w 4 miesiące 32kg;) A efektu jojo nie ma;)

Gość gość
w pewnym stopniu dziala bo jadlam po nim troche mniej ale nie schudlam...

Gość rasalgul
Złe mamuśki (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/C1xzle-mamuski-2016 >>>http://d8x.pl/r/C1xzle-mamuski-2016 >>>http://d8x.pl/r/C1xzle-mamuski-2016 Opowieść o przykładnych matkach, które postanawiają zerwać się ze smyczy. Młoda i piękna matka cudownego synka, żona wspaniałego męża, po prostu perfekcyjna pani domu. To oficjalny wizerunek Amy Mitchell. W rzeczywistości przepracowana i wykończona monotonią matczynych obowiązków Amy ma już dość bycia chodzącym ideałem. Pod wpływem wyzwolonych przyjaciółek, wkurzona przez leniwego męża egoistę porzuca gary i pieluchy, a kuchenny fartuch zamienia na seksowną kieckę. I rusza w miasto, by znów poczuć, że żyje! Zakręcone na lokówkę obłudne kury domowe ze szkolnej rady rodziców gotują się z oburzenia, ale Amy nic już nie powstrzyma. Z dziką rozkoszą sieje ferment i zgorszenie odkrywając przy tym, że szczęśliwa mama to lepsza mama.

Gość gość
Stosowałam be light plus przy odchudzaniu i jeśli systematycznie coś sie stosuje, przy racjonalnej diecie można miec na prawdę niższą wagę, trzeba tylko to robić z głową.