Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tab

Gra wstępna

Polecane posty

Lubię naturalną skórę. Ten zapach.. zapięcia.. chłód łańcucha pomiędzy udami.. Obiecałam sobie drugą parę, identyczną, na kostki.;)

No dobrze dobrze to o czym my tu a chłód łańcuszka taaak dobrze.... Gdzie a między mówisz no tak to by wyjasnialo :-P

Nie... czyste. Jak nigdy. Ja p*****le aż tak to widać chyba musze zrobić przerwę dostawę czy coś tam:-D

Gość gość
Tab 👄 Nowa 👄 można Was na imprezy wynająć?

Nie ciągnij tak za niego :P jesteś bezlitosna. To przy drugim siadam z drugiej strony żeby się"wyrownało" :D x Gościu na jakie imprezy? ;)

W pewnym momencie naprawdę nie robi mi to już różnicy :D Przyjmuję stan faktyczny takim jaki jest. A następnym razem wiem co kupię.. dla Ciebie ;)

Gość gość
Z***biście by wygladało jakbyście we dwie zatańczyly na stole

Tabasko Co? My na stole :-o. Jak tańczę to robi mi się gorąco i musze się rozbierać ;-)

Knebel. Na stole? Yeah ale to tylko 97, Ona jest taka gibka i ma ciało zahartowane przez bieganie na przełaj nago :P Osobiście mogę potrzymać jej majtki jak już bedzie tak daleko :D

Tobie coś powiedzieć to zaraz całe forum przyjdzie na następny wyścig z czasem, z zimnem bo jednak LUTY..., i z nadjerzdzajacymi samochodami;-) Kurna taki mały myk skoro mam tańczyć i będzie gorąco to się rozbiore wiec co będę tyle na siebie wkładać to nie niedziela:-D Potrzymasz hmmm sukienkę?;-)

To był odwet za grzebanie w szufladzie. :P A Ty jeszcze w sukience jesteś? Zaczekaj. . Naleję dwa głębsze to pójdziesz po rozum do głowy. Cholera. . Faktycznie to nie niedziela. To czyje majtki trzymam?

Gość gość
Nowa zatańczysz jak Ci zagram ;)

Może gościa? Głębsze nie nic z tych rzeczy... :-o Ale inne atrakcje będą mile widziane:-P

Co zagrasz a przede wszystkim na czym bo jak na nerwach to kochany znajdę cie w ciemnej uliczce i się odwdziecze :-P ;-)

Czy gość nosi koronkowe figi? :D A te inne atrakcje jakie mam Ci zapewnić, uhh jak manager się czuję :P

@Tabasko No i widzisz kochanie jak moze byc milo Ty na swoim u Wilka spokoj i wszyscy sa szczesliwi a Tobie Temat sie kreci i tak bylo mozna juz od dawna:)

Mówiłam żebyś nie robila mi zdjęć wczoraj.... Dobrze ze jeszcze ubrana jestem. ;-) jaki kolor?

Ja Ci się wcale nie dziwię, że postanowiłaś się ubrać:D

Haha to ogrzewany lokal :P i nie zwalaj na mnie swojej choroby. ..:)