Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tab

Gra wstępna

Polecane posty

Nieee no coś Ty:D jakbym mogła. Ja tylko spis z natury robię.

Pierwsi będą ostatnimi;) Jakbym była pierwsza to bym tyłek zasłaniała. :P Nigdy nie wiesz kto za Tobą stoi.

Jak to kto ktoś z niegrzecznymi myślami to raz a dwa zawsze mogę się odwrócić mówiąc :gdzie się pchasz?? Kolejka jest:-D

Gość blednygosc
hmmm w co gramy? matkoooo jak tu duzo stron przybyło? kto na gorze kto na dole? i gdzie ja jestem? w środku:classic_cool: :P

@Tabasko Kochanie pojawily sie spamy na moim Temacie wiec albo znikna i bedzie spokoj albo bede u Ciebie stalym gosciem:)

wilczku gosc w dom bóg w dom:D zapraszam? jakiegos piwa? a nie sory żubrowi tylko ciągniesz-pamietam no cóż jakbys chcial w kuchni jest miód pitny tylko nie narzygaj:D proszę czestuj sie

A chciałbyś być w środku? Wieeem że tak :D 97 a Oni by Cię pchaaaali :P

Czekaj czekaj będzie mnie coś nie tego? Jeśli chodzi o to pchnie to kiedyś usłyszałam taki tekst mnie się mnie pcha i nie zmienia mnie się pieprzy.... No aż się polepszy dobra plecy mnie bolą:-P

wygłaś się ? tak mocno? hmmmm tab ona tylek pokazuje:D to ten no robimy lokomotywe z wagonikami? ja bede parowozem i mocno pcham a wy ciągniecie za mną:D

No wiem, że giętka jesteś :) już się tak nie musisz chwalić. Dzisiaj też zatańczysz?

łoooo matko właśnie dostałem komendę " do nogi" :D Moja pani wzywa:D :classic_cool: idem :D

@Bledny Nie jest moim celem prowadzenie tej dziecinnej Wojny chce miec spokoj na swoich tematach. Bedzie spokoj u Wilka bedzie u Was:) Licze ze ogarniesz i poskromisz kobieca nature Tabasko i wytlumaczysz jej ze to dobre rozwiazanie dla obydwu stron:) Szkoda by bylo tego Tematu jak fajnie wam sie kreci. Ale jak Tabasko bedzie chciala Wojny to ja bedzie miala. Choc to dziecinne:)

@Bledny To sie pojawia u Wilka. Co u Wilka to u Was. To prosta zasada:) gość dziś Rzyg Rzyg Rzyg Rzyg Rzyg Rzyg Rzyg Rzyg Rzyg Rzyg Rzyg Rzyg

To z okazji dzisiejszego święta? :D Taaaaa to trzeba uczcić. I nawet wiem jak. :)

Wilku, ty zwyczajnie jesteś głupi. I radzę Ci leczyć swoją obsesję. Choćby najprostszą metodą, zaopatrz się tylko w młotek i lustrko.