Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne Walentynki ?????????????

Polecane posty

Gość gość

Czy Ktoś jutro spędza samotnie Walentynki ,ja będę po raz pierwszy ,mój mąż po 21 latach spędzi je ze swoją kochanką. Czuję się okropnie samotna i opuszczona.

Gość gość
Nie martw sie lepiej niech siedzi u kochanki jak masz je spedzac w falszywosci ,ze sie kochacie ,bo to swieto zakochanych.Przyjdzie i na Ciebie czas ,ze spedzisz je z kims kto Ciebie kocha

Gość skora nosorozca
najpiekniejsza, a pamietasz co chchcialas zrobic jak dostalas kwiatka na Dzien Kobiet? Prawdziwa Milosc roznie sie objawia

Gość gość
Mam taką nadzieję , chciałabym pokazać temu draniowi że nie będę sama ,że zasługuję na kogoś lepszego od niego.

Gość samotna od zawsze i już
a ja was pocieszę i powiem, że jeszcze żadnych walentynek nie spędziłam z facetem...i te są kolejne samotne...no cóż można przywyknąć...

Gość gość
Walentynki. No i co z tego, ze walentynki. Ktos sobie wymyslil jakies tam "swieto" zeby kase nabic, a ludzie glupie rozpaczaja,bo w walentynki sami siedza. Jakby wymyslili dzien np. skakania z mostu tez byscie plakali,ze sami musicie to robic.

Gość gość
Może jest tu jakiś samotny mężczyzna ze śląska ?

Gość gość
samotna mezatka kiedy rozwod? straszna desperacja ociekaja twe posty. po co masz okazywac cokolwiek padalcowi? najgorsza nauczka byloby gdybys sobie ulozyla zycie z kims,pokazala ze bez niego tez sobie radzisz i nie tesknisz. ocknij sie. pokaz wartosc i klase wobec dzieci przynajmniej.

Gość gość
15 lutego jest dzien singli zaiste :D

Gość gość
ja co sob.wychodze z przyjacioleczkami na wino do winiarni,bilard, strzelnice. faceci szaleja za nami atrakcyjnymi 30+ kobietami z krwii i kosci. zyc nie umierac. 6l.jestem sama,bez meza,dziecka tez brak. czy wszyscy w pl wartosciuja innych tylko po byciu w zwiazku? smieszne to. tylko ja bylam dlugo za granica i niedlugo wracam do nl. cheers! :D

Gość gość
"samotna mezatka kiedy rozwod? straszna desperacja ociekaja twe posty. po co masz okazywac cokolwiek padalcowi? najgorsza nauczka byloby gdybys sobie ulozyla zycie z kims,pokazala ze bez niego tez sobie radzisz i nie tesknisz. ocknij sie. pokaz wartosc i klase wobec dzieci przynajmniej. " Nie mamy dzieci ,ale mam nadzieję że z Kimś nowym to i dzieci będą, oraz że będzie wierny i lojalny jak Ja.

Gość gość
jesli wybiezesz tym razem madrze a nie na hurra to tak bedzie! kiedy rozwod?

Gość gość
Rozwód ?,to bardziej skomplikowane ,dom, kredyty itp. I ten drań dobrze o tym wie że tak prosto nie będzie ,ale sobie używa.

Gość gość
to nie badz glupia: zdobadz dowody na jego wylaczna wine poki nie pobiezesz sie z kims bedzie musial placic na ciebie alimenty. w jakim miescie mieszkasz? idz do prawnika,wytlumaczy ci wszystko. i tak wsio co zgromadziliscie w czasie malzenstwa to dzielisz na polowe to o co ci chodzi?

Gość gość
co jest twoim bogiem?

>>>Może jest tu jakiś samotny mężczyzna ze śląska ?<<< Obecny :D. Choć bardziej sam, niż samotny :).

Gość gość
"gość dziś co jest twoim bogiem? " Nie co ,a KTO ,przecież ślubowaliśmy przed Bogiem ,miłość ,wierność i uczciwość małżeńską oraz to że Cię nie opuszczę aż do śmierci ,a tu taki numer po tylu latach , co robić ? Wiem rozum mówi zostaw drania ale to nie takie proste , może jak poznam kogoś ?

Gość gość
misio1 ,a z jakiego miasta jesteś ?

Gość gość
desperacja 41l.jest zalosna. tylko dorosle i samodzielne kobiety nie boja sie samodzielnosci. gdzie twa godnosc? zenua...

Gość gość
"gość dziś desperacja 41l.jest zalosna. tylko dorosle i samodzielne kobiety nie boja sie samodzielnosci. gdzie twa godnosc? zenua..." Tak tylko może napisać osoba która nigdy naprawdę nie kochała ,nie możesz osądzać kogoś po kilku postach nie znając osoby , a godność nie zależy od tego aby robić to samo co mąż.

Gość gość
Idę spać ,dobranoc wszystkim , i życzę aby każdy jutro (już dziś) był szczęśliwy pomimo wszystko , czy szczęśliwie kocha ,czy bez wzajemności ...

Gość gość
ja spedzam walentynki sam juz nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Jest super......

>>>misio1 ,a z jakiego miasta jesteś ?<<< Na zachód od Katowic :D. x Życzę wszystkim samotnym znalezienia ukochanej osoby, w której oczach przejrzą się w przyszłe Walentynki :). A na razie piękny hymn samotnych :) : https://www.youtube.com/watch?v=kjq4wYuwgxs

Gość gość
Ladna piosenka

Gość gość
świetna nuta

Gość gość
Nie wierzę, że dorosłe kobiety aż taką wagę przykładają do tego dnia.

Gość fju bździu
To Ty też sobie kogoś zapoznaj. Niekoniecznie na walentynki, tylko tak w ogóle. Jest mnóstwo miejsc w internecie gdzie można kogoś poznać. np http://randki-online24.pl. Nawet tylko do podadania