Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

owulacja i zaraz miesiączka ?

Polecane posty

Gość gość

normalne cykle mam 28 dniowe, mialam miessiaczke w sylwestra, a potem 10.02 i dzis juz sie skonczyla, gdy normalnie trwa 5-6 dni. Od spodziewanego dnia miesiaczki mialam mnooostwo bialego sluzu + temperatura 37 stopni, w dniu spodziewanej miesiaczki na papierze zobaczylam podbarwiony krwia sluz. Podejrzewalam ciaze, ale 3 testy negatywne ( co prawda wszystkie 3 pokazaly 2 kreske, ale po regulaminowym czasie). Pierwszy raz mialam taka sytuacje, ze cykl ponad 40 dniowy, nie mialam zadnych stresow, nie odchudzam sie, zadnego powodu wiec ku temu nie bylo. Mam wrazenie jakbym miala owulacj***ardzo dluga a potem zaraz okres mimo iz to niemozliwe jest :), ale troche sie niepokoje tym , czemu okres przyszedl spozniony tyle czasu , a potem byl krotszy niz zwykle. Ktoras z Was byla w podobnej syt ?

Gość gość
Ale to nic dziwnego. Nie jesteśmy robotami czasami mogą się zdarzyć jakieś odchyłki od normy. Co do owulacji-ona trwa około 24 godzin zazwyczaj 12-16 dni przed miesiączką. Wychodzi na to że ci się parę dni przesunęła i stąd to opóźnienie miesiączki.

Gość gość
spedzam..sporo czasu w bibliotece

Gość gość
Jeżeli te 2 kreski wychodziły nawet po czasie, to była ciąża, jak ja robiłam testy nie będąc w ciąży to i na 2 dzień nie było śladu kreski. Teraz pytanie co z tą ciążą, skoro doszło do krwawienia, mogla być słaba dlatego testy wychodziły po czasie i krwawienie moglu ją zakończyć, a może nadal jesteś w ciąży i krwawienie trzeba skonsultować z ginekologiem da coś na podtrzymanie.