Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko jako koło ratunkowe związku?

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was zdecydowała się na dziecko,tylko po to,by uratować swój związek?Od razu zaznaczam,że nie zamierzam stosować podobnej praktyki(to do osób,które lubią krytykować nie znając sprawy).

Gość gość
*podobnych praktyk.

Gość gość
Prędzej gwóźdź do trumny...

Gość gość
A myślisz, że jak daleko da się na jednym kole dojechać?

Gość gość
Nie wiem,pytam czysto teoretycznie. Myśle,że jak coś ma się rozpaść,to i tak się rozpadnie z dzieckiem,czy bez dziecka.

Gość gość
to wymysł taki sam, jak "on po ślubie się zmieni..", jasne, zmieni się na gorsze

Gość gość
Jesli ktos myśli ze dziecko cementuje związek który sie rozpada to sie gruuuubo myli... Nieprzespane noce, kolki, choroby... Ciemna strona macierzyństwa potrafiąca rozwalić związek nawet najbardziej kochających sie ludzi a nie scementować...

Gość gość
ja jestem w takiej sytuacji, zwiazek ledwo sie trzymal a zaszlam w ciaze przy braniu tabletek do dzis nie wiemy jak to mozliwe :( syn ma dwa tygodnie, chlopak jest za granica, czekamy az wroci i mamy zadecydowac co dalej. Boje sie tego bardzo, chcialabym stworzyc malemu normalna rodzine ale nie wiem czy dam rade. Nie wiem czy on bedzie chcial byc z nami czy wybierze wolnosc i placenie alimentow. Dziewczyny nie zycze Wam byc w takiej sytuacji