Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia111

Przyjmę ubranka na chłopca od urodzenia

Polecane posty

Gość gusia111

Witam Panie może ma któraś zbędne ciuszki na noworodka i była by mozliwość oddać za darmo nie stać mnie na zakup :( nie zalezy mi na nowych ubrankach tylko takich na poczatek juz pozdrawiam wszystkie Panie :)

Gość gość
Uch szkoda ze ci na nowych nie zalezy bo ja mam tylko nowe..

Gość dojrzała baba
Szczerze,to wolę przeznaczyć rzeczy na szmaty do podłogi niż Tobie dać,bo albo jesteś cwaniara,która dostanie jakieś rzeczy to sprzeda na allegro,albo po prostu jesteś bezmyślną rozpłodową krową która nie zastanawia sie że seks może zakonczyc się ciążą. Nie stac Cię na dziecko,to zainwestuj w dobre środki antykoncepcyjne.A jak juz dziecko w drodze lub urodziłaś to do pracy swojego gacha wygnaj i po rodzicach swoich i jego żebrz.

Gość gość
ja mam sporo po synku. A pokryjesz koszty przesyłki?

Gość gość
tak tak, o używane rzeczy są warte majątek... i zaroi na allegro kokosy. dziewczyny, polowa ciuchow po naszych dzieciakach nie nadaje się do przekazania znajomym, bo albo plamka, albo z poprzedniej epoki - jak macie takie to dajcie takie i nie bądźcie takie podejrzliwe. swoją drogą, naprawdę do czasu porodu nic a nic kasy nie odlozysz? mu utrzymujemy się z pensji męża, moje wyplaty odkladamy na konto, wiec teoretycznie mogę kupować wyprawki. Ale nie chcę trwonic kasy na chwilę, więc kupuję niezłe sztuki w lumpeksie. mam dwa ulubione i te ciuchy są naprawdę rewelacyjne. często nowe, firmowe, nie chińskie. spróbuj odlozyc cokolwiek i poszperaj trochę, ja wydaję na to grosze.

Gość dojrzała baba
gość dziś ,masz rację,sprzedając rzeczy używane na allegro czy gdzie indziej nie mozna sie dorobic kokosów,ale pomyśl,ze jeżeli ktoś dostanie coś za darmo i sprzeda nawet za 2 zł,to ma zarobek,bo na tą rzecz ani grosza nie wydał.

Gość gusia 111
jeszcze chciałam dodać ze nie jestem krowa tylko człowiekiem i tak tez traktuje innych ludzi ludzię sobię pomagaja to tylko nie ludzie potrafią ublizać ,wyzywac i umoralniać ale życie długie i nie wiadomo co kogo w nim czeka po 3 dzieci oddawałam ubranka i wżyciu bym nie napisała komus zeby zainwestował w antykoncepcje :O zresztą ofiarowac komus ubranka dla dziecka to tak jak by pomuc temu dziecku nie napisałam kto mi kupi wyprawke ponieważ to ja jestem matka i sami zadbamy o to co tylko mozemy ale w dzisiejszych czasach widac parzy ludzi jak ktos cos potrzebuje i pisze o tym wprost

Gość dojrzała baba
gusia 111,wybacz,ale jestes krowa rozpłodowa,bo tylko krowy nie myśla o przyszłosci przede wszystkim dziecka i nadstawiają tyłeczka nie bacząc na konsekwencje. Poza tym nie żebrz dziecino w necie a udaj sie do swojej rodziny i swojego rozpłodowego byka i jego rodziny. I nie bierz na litosc,ze dajac nawet uzywane rzeczyu na dziecko pomaga sie dziecku,bo ja dla Twojego dzecka nie mam litosci,bo dlaczego mam ja miec jezeli Ty z ojcem tego Twojego dzieckia nie macie litosci i nie majac warunków sprowadziliscie je na swiat., Ty jako matka nie masz litosci dla swego dziecka a obcy ma miec?

Gość Werka 123
Jestes w czwartej ciazy?

Gość gość
autorko, szczerze to mi Ciebie szkoda i wspołczuje Ci, ze musisz czytac te prostackie wpisy. Świat schodzi na psy, ale to chamstwo do tych bezrobotnych cwaniar wróci na pewno, wiec nie przejmuj się. Sama mam noworodka, wiec Ci nie pomogę, ale radze Ci nie dawaj tu wpisów, bo to jednak przykre czytać wpisy tych prostaczek. pozdrawiam Cię serdecznie i życze zdrowia dla Ciebie i maluszka

Gość gusia111
Dziękuje za dobre słowo :) jestem w czwartej ciązy ... nie przejmuje sie tylko pojąc nie mogę :O ale dobro powraca zło tez :)

Gość gość
tylko pod zasłona internetu mają takie wyszczekane paszcze, a w realu rżną damulki i pancie.

Gość gusia 111
Dziękuj***ardzo za dobre słowo :) również pozdrawiam :) nie tyle przejmuje się co nie mogę pojąć jak można być kimś takim :O ale dobro powraca i zło też hmm,tak jestem w czwartej ciązy

Gość gość
Jeśli nie masz obiekcji do lumpeksowych ciuszków, to poszperaj właśnie tam. W moim można kupić już coś fajnego za 2 zł za sztukę.

Gość gusia111
tak .. zdaje sobie sprawe ze na forum to można tak ublizać bo jest łatwo ale mnie to nie boli bo nie czuje sie krowa mam dzieci a one maja mnie i tate który ciezko pracuje proszac o ubranka nie mysle żebym grzeszyła czasem ktos ma i chce dac bo ma dużo ,bo nie ma co z tym zrobić lub ma dobre serce ja i tak pewnie tez pózniej również komuś przekaze .. napisałam że używane gdyż nowe jeśli ktoś posiada to zazwyczaj sprzedaje .. no a co do baby z rodziny krowy ( bardzo dobrze zna sie na trzodzie chlewnej ..) to jedyne co mogę Ja ci poradzić to może pomudl sie o rozum bo jeśli masz dzieci to bardzo mi ich żal !! Moje dzielą sie z innymi nawet jednym batonem bo tego uczy nasza wiara az boje sie pomyśleć co ty swoje uczysz Pozdrawiam

Gość gusia111
u mnie na osiedlu na ciuchach jest wycena od 4 zł ubranka sa drogie ale poszukam innych ciucholandów ,nie mam obiekcji zadnych bo i tak to piorę wszystko :)

Gość gość
4 ci,ąża..... kogo stać?:-o

Gość gość
Z biedy można wyrosnąć, z analfabetyzmu niestety nie. Szkoda dzieci.

Gość gość
a koszty wysyłki pokrywasz?

Gość gość
a gdzie masz rzeczy po 3 swoich dzieci?:-o

Gość gusia111
przepraszam robię błędy .. nie umiem wolno pisać a co do biedy życie jest przewrotne i raz na wozie raz pod ..

Gość gość
raz na wozie?... jest mi xle to sobie machnę kolejne dziecko????

Gość gusia111
tak pokryje koszty wysyłki :) gdzie mam ? ODDAŁAM LUDZIA bo dla mnie to nie był problem nie przypuszczałam że będe jeszcze mamą niestety sa przypadki kiedy ANTYKONCEPCJA zawiodła i co wtedy ? trzeba żyć dalej nie należe do kobiet które np usuną .

Gość gusia111
zmiana nicu nie oznacza że nie da się poznać że pisze ta sama osoba bardzo na poziomie ruch ...

Gość gość
"pomudl" nic dodac nic ujac :O, moze niektorzy sa chamscy ale wala prosto z mostu prawde, na czwarte dziecko malo kogo stac, skoro masz 4 w drodze to chyba cie na nie stac...

Gość gusia111
No niestety niektórzy nie rozumieją co się pisze trudno szkoda moich nerwów . to nie tobie oceniac na co mnie stac a na co nie bo mnie nie znasz podejscie świadczy o tym że widocznie nikt nigdy ci bezinteresownie nie pomógł

Gość gość
A gdzie masz ciuchy po reszcie dzieci? 4zl drogo a za co kupie pampersy leki mleko jesli piersią karmić nie będziesz mogla?

Gość gusia111
"przyjme ubranka na chłopca "

Gość gość
Autorko jeśli nie ma się warunków i prosi obcych o pomoc to szkoda tylko tych dzieci. Okropnie się żyje będąc biednym. Bulwersujesz się a sama napisałaś, że nie stać Cie na zakup nawet tych używanych. Używane ubranka w lumpeksie to pewnie koszt 2-5 zł za ubranko. Pytam- po co Ci było 4 dziecko jak nie stać Cię nawet na wyprawkę. Czemu tak krzywdzisz swoje dzieci? Nie tłumacz się głupio iż zawiodła antykoncepcja. Jesteś matką 3 dzieci a nie wiesz jak współżyć, aby nie zajść w ciążę? Bardzo nieodpowiedzialne podejście do życia. Ja jestem mężatką, mam planowanego syna. Stać mnie na więcej dzieci. Ale zawsze myśle o przyszłości..co jeśli stracę pracę, co jeśli zginę. Nie wyśle Ci ubrań, bo za głupotę trzeba płacić. Masz w ogóle jedzenie? W ciąźy trzeba dobrze się odżywiać, brać witaminy, jestem za tym, aby patologii zabierali dzieci.

Gość gusia111
4 dzieci to patologia ? pierwsze słysze :O to skoro masz jedno dziecko to pewnie kiedys jak was zabraknie bedzie mu smutno że nie ma juz nikogo moje beda miały choć siebie :) moje dzieci nie chodza głodne ani ja i nawet sa czyste i maja to co do życia im potrzebne i sa szczesliwe bo maja siebie i rodziców którzy je kochaja gdyby z powodu 4 dzieci odbierali dzieci to by same domy dziecka były a ty byś miała kolosalne podatki :O