Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia111

Przyjmę ubranka na chłopca od urodzenia

Polecane posty

Gość gość
hahaha "Lucka":D:DD ach ten Lucjan:D:D

Gość gość
****i nawet sa czyste *** nie mam pytań

Gość gość
Lucjan czy Lucjusz, oto jest pytanie :D

Gość gość
szybko usunęłaś post o swoich"nawet czystych dzieciach" No jeśli są nawet czyste no to gratulacje.SARKAZM

Gość gość
Dziewczyny dajcie spokój. Widać że" to" zostało stworzone tylko do rozkładania nóg. Szkoda tylko dzieci- bo rzadko które z takiej rodziny wychodzą na prostą.:(:(:( A in dzieciństwo w biedzie to nic dobrego. Matka żebrząca.....

Gość gość
Gościu z 18 15, jak mozna pisac suka I Pan Bóg w jednym zdaniu...

Gość gość
to pewnie była autorka... pozbawiona empatii, egoistyczna, bez zasad. Bez szkoły, bez kasy, za to w ciązy.... kolejnej

Gość gość
Czytajac pierwszy post autorki chcialam oddac jej ubranka,po moim rocznym synku ale przeczytalam caly temat i juz nie chce. rozumialabym,ze wpadka i pierwsze dziecko ale czwarte? i jak dla mnie potrzebujaca autorka niepotrzebnie wdala sie w pyskowki,zrazilo mnie to do niej,i mysle ze nie tylko mnie.

Gość gość
racja. wulgarna i tępa osoba bez wykształcenia

Gość dojrzała baba
gusia111 ,bezmyślna KROWO ROZPŁODOWA,weź nie sieć przed kompem tylko zajmij sie swoimi dziećmi które z BYKIEM ROZPŁODOWYUM sprowadziłaś na świat. Takeij jak Ty to powinni dzeci odbierac,sterylizować i do tego wysłac na roboty aby zajwaniała na alimenty dla tych odebranych dzieci.

Gość gość
'Nawet czyste'. Nie mam wiecej pytan. To nie sztuka urodzić dziecko tylko ja wychować.

Gość gość
no naiwniaczki, która paczkę wysłała>:D:D:D

Gość gość
Ciekawe co wyrosnie z tych dzieci... bo raczej nie ktos kto bedzie zarabial na emerytury.

Gość gość
no gdzie się podziała patologia popierająca patologię?

Gość gość
A ile masz lat autorko?

Gość gusia111
hmmm gdzie byłam a na policji i wasze obelgi w moją stronę nie pójdą wam na darmo !!! ten sie smieje kto się śmieje ostatni :) :) :)

Gość gusia111
pzyjmę a żebram zasadnicza różnica ,dzieci nawet czyste ironią pisane bo jak ktoś ma 3 to już brudne i wygłodzone ??? wasz poziom pisania nawet nie dorówna mojemu doświadczeniu życiowemu w 1 % nawet to że robię błędy nie równa się z głupotą tych którzy człowieka porównują do bydła ,nie żebrałam w żadnej wypowiedzi o WYPRAWKE !! ale widać ci którzy z krowami przesiadują tego nie potrafią pojac :P :P aaa i jeszcze jedno mąż jest najwspanialszy na świecie i bardzo sie cieszy :) :) i po mimo tego co piszecie ja i tak będę znowu mama po raz 4 i bedę mieć po kolejne szczęście w domu tymczasem wy tylko jedno bo jesteście egoistami myślącymi o swojej wygodzie no bo poród boli bo to wstawanie w nocy ,pieluchy ,kolki ... JA JESTEM DUMNA ŻE MAM DUŻĄ RODZINĘ i stać mnie na to i resztę dzieci a to że zapytałam o ubranka to nie znaczy ze żebram ale jeśli ktoś jest za tępy żeby kobietę od krowy odróżnić to tego nigdy nie zrozumie tylko będzie się zniżał do poziomu 5 latka ale piszcie to jak lubicie widać nic innego nie potraficie żal mi tego że również jesteście polakami .

Gość gość
"Czytajac pierwszy post autorki chcialam oddac jej ubranka,po moim rocznym synku ale przeczytalam caly temat i juz nie chce. rozumialabym,ze wpadka i pierwsze dziecko ale czwarte? i jak dla mnie potrzebujaca autorka niepotrzebnie wdala sie w pyskowki,zrazilo mnie to do niej,i mysle ze nie tylko mnie. " A ja przeczytałam pierwszy post i ubranek nie mam dla takiego dziecka i chciałam zaproponować jej, że jak będę w lumpexie to zwrócę uwagę, nawet w Pepco, bo tam mają takie piękne boody dla dzieci. Mam jedno dziecko, bo na więcej mnie nie było stać. Decydując się na 4, to musi być albo burżujka albo patologia. Jeżeli żebrze, to i tak dostanie z mopsu z moich podatków. Ostatnio zastanawiałam się nad sensem życia. Płacę podatki od wszystkiego zostaje mi w portfelu mało dosłownie na życie, czy nie lepiej p*****lnąć wszystkim i iść do Mopsu . Niech inni na mnie pracują a ja wreszcie znajdę czas na książki, które kocham, i je przeczytam. Będę żyła.

Gość gość
Jezu to niewiarygodne, jaka agresja może być skierowana do kobiety która spodziewa się dziecka, i grzecznie zapytała czy ktoś na zbyciu nie ma kilku ciuszków których się chce pozbyć. Sami mamy dom, mamy firmę, wszystko, bez kredytów i po 13 latach dopiero świadomie zdecydowaliśmy się na dziecko (poznaliśmy się jako nastolatki) ale w życiu by mi do głowy nie przyszło tak wypowiadać się o innych, to świadczy tylko o was drogie panie, albo dzieci, bo również w głowie mi się nie mieści, że dorosłe kobiety mogą prezentować taki poziom wypowiedzi. Agresja chamstwo, prostactwo, i pewnie jeszcze do kościoła latacie co. Przykre to i zgadam się, zło wraca, tak jak i dobro.

Gość gość
autorko nie przejmuj się tymi prostakami. Na takich szkoda słów. To normalne, że ludzie oddają/przyjmują ubranka po małych dzieciach. A ten, kto tego nie rozumie, bądź zrozumieć nie chce - cóż przynajmniej na świecie jest ciekawiej ;) bo gdyby wszystcy byli normalni to świat byłby strasznie nuuudny ;) a rodziny 2+1 są beznadziejne ;) i wiem co pisze - bo sama teraz taką tworzę a pochodzę z liczniejszej więc mam porównanie ;)

Gość gusia111
nie tyle się przejmuje co jest mi przykro jak można kogoś tak potraktować za to że zapytał tylko o ubranka ? dla dziecka ? jeszcze w dodatku nie znając osoby tak ją oceniać

Gość gość
"i jak dla mnie potrzebująca autorka niepotrzebnie wdala sie w pyskowki,zrazilo mnie to do niej,i mysle ze nie tylko mnie. " Ona odpowiadała jeszcze kulturalnie i starała się być powściągliwa, jeśli ktoś ja obrzuca obelgami i mówi ze jest bezmyślną krową rozpłodową, patologią, ofiarą bez mózgową idp. to sory ale każdy stracił by cierpliwość i ma prawo bronic swojego dobrego imienia. Ona to robiła i tak łagodnie i to inni ją napadli a nie ona kogoś, tak wiec pomyśl trochę logicznie.

Gość gość
niestety. Aż strach pomyśleć co te wszystkie obce baby, które codziennie mija się z wózkiem na ulicy, sobie myślą o innych kobietach :O I weź tu w realu traf na taką ;P o zgrozo..

Gość gość
A ja zycze wszystkim co tu tak jadem pluja aby znalazly sie w takiej samej sytuacji !!! Jestescie wiesniary skonczony !!! Powinnyscie sie wstydzic.. Ktoras tam pisze, ze jej nie da bo porozdawala ciuchy a gdyby miala to i tak by nie dala takiej patologii ., to k***a komu ty te ciuchy wydalas??? Milionerom?? Nie qmam !! Prostaczki skonczone !! Autorko ja mam ciuszki ale mieszkam w de, przesylka jest drozsza niz te ciuchy sa warte :/ a skad jestes?

Gość gość
a jakie ciuszki dokładnie są potrzebne? Akurat robie porządki w szafie - większość rzeczy porozdaje znajomym ale jeśli i potrzebujesz czegoś konkretnego (np. kombinezon na wiosnę itp.) to możemy się dogadać ;)

Gość gusia111
jestem z Krakowa :)pewnie się niektóre panie zdziwią ze nie ze wsi ale ja i do wsi nic nie mam :)

Gość gość
Wlasnie, co potrzebujesz i kiedy rodzisz?? Bede w pl moze na swieta

Gość gość
ide spać ale zajrzę tu jutro :) dobrej nocki :)

Gość gusia111
tak :) potrzebowała bym czapeczki ,rękawiczki oraz również kombinezon i odzież zimową nie potrzebuje wiele mam już troszke kupiłam becik trochę śpioszków nie mam jeszcze pościeli ale może coś znajde

Gość gość
Odezwała się "elita". Nie dość, że słownictwo jak spod budki z piwem, to jeszcze zdania złożyć i napisać nie potrafi. Współczuję Waszym (autorki także) dzieciom, naprawdę. Za głupie matki będą musiały się kiedyś bardzo wstydzić.