Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia111

Przyjmę ubranka na chłopca od urodzenia

Polecane posty

Gość gusia111
poza tym to j nie wiem czy tu jest kwestia braku umiejetności czytania ze zrozumieniem ? czy juz moze głupota ?? ja nie twierdze ze nie stac mnie na to dziecko ,wyprawke ,mleko !! ja napisałam ze przyjmę ubranka jesli ktos takie ma !! skoro nie stać cie na taki gest to po co mnie umoralniasz jak mam sex uprawiac ? gnębia cie w pracy że tu się chcesz dowartościować ?? mnie to nie rusza pisanie że masz jedno dziecko bo możesz zginąć czy to jest mądre i zdrowe podejście do zycia ? to nie wychodz z domu bo może ci spaśc cos na głowe ... nie uwazam sie za patologie i nie mam takich przejawów ani moja rodzina coraz mniej sie dzieci rodzi a coraz wiecej kobiet zabija albo zostawia dzieci w smietnikach wiesz mysle ze jak trafiaja na ludzi z twoim podejsciem i czytaja takie teksty to mozna sie załamac ludzie od lat sobie pomagali nie pytajac o to jak to sie stało ze nie masz nogi? tylko dlatego ze sa ludzmi ale sa ludzie i ludzie ja zawsze oddawałam ubranka ZA DARMO nie pytajac o okolicznosci zajscia w ciaze teraz ja jestem w potrzebie podkreslam dziś to nie znaczy ze to mój sposób na życie ale Bóg wie komu dac kolejne dziecko i to sa św słowa...

Gość gość
gusia to twoje zycie, twoje dzieci, nikt ci sie nie karze na forum z tego tlumaczyc, nawet nie ma do tego prawa :) zycze tobie i twoim dzieciom duzo zdrowia i szczescia :) a ujadajacym kwokom, aby nauczyly sie troche taktu

Gość gość
4 dzieci gdzie matka na forum żebrze o ubrania ---tak to patologia.

Gość gość
gusiu prosze podaj kontakt do siebie, jesli bedziesz maial coreczke to mam sporo po mojej, reszcie Pan dziekuje za udzial w tej rozmowie skoro nic do niej nie wnosza

Gość gość
ty s** co pisze matce 4 dzieci o patologii, zebys kur** nie wpadla i nie miala czworaczek, bo Pan Bog nie jest gorliwy ale sprawiedliwy, a jak sypiasz z facetem to zawsze mozesz wpasc zeby kobieta kobiecie tak pisala to jest koniec swiata!!!!

Gość gusia111
dziekuje :) bazylek21-1986@tlen.pl to adres :) pozdrawiam i również dużo zdrowia :)

Gość gość
a wiesz juz co bedzie? chlopczyk czy dziewczynka?

Gość gusia111
na ostatnim usg lekarz powiedział że 80 % chłopiec :)

Gość gość
fajnie :) pisze do ciebie maila

Gość gość
sorry ale ja wiem co to jest antykoncepcja i musiałabym upaść na głowe żeby sobie świadomie zrobić 3 dzieci w tych czasach a potem zaliczyć wpadkę:-o

Gość gusia111
tak a jaka jest 100 % ??????? bo według uczonych i mądrzejszych od ciebie naukowców nie ma żadnej która daje 100-tu % pewność !!!!!

Gość gość
sorry ale ja wiem co to jest antykoncepcja i musiałabym upaść na głowe żeby sobie świadomie zrobić 3 dzieci w tych czasach a potem zaliczyć wpadkępechowiec.gif xxxxxxx Aha, czyli wiesz co to antykoncepcja i nie wpadłaś, tylko świadomie zaciążyłas po raz czwarty ?

Gość gość
Jakby więćej było matek co mają 4 dzieci, to miał by kto na emerytury pracować, a społeczeństwo by się nie starzało! życzę szczęścia i nie słuchaj podłych komentarzy

Gość gusia111
NIE TRAKTÓJE SWOICH DZIECI JAK WPADKI ZAPAMIETAJ TO !!!!!!!!!!!!!! może ciebie mama tak traktowała skoro masz takie podejscie udzielaj sie na innym forum w dziale zakompleksiona nie dopieszczona przez zycie !! a na starosc to juz zbieraj zeby opiekunke wynajac bo mnie pomoga moje dzieci :)

Gość gość
już widzę jak dzieci wychowane w patologii gdzie tylko dac dać pracują na emeryturę:D:D:D

Gość gość
Zapamiętać to możesz ty, że piszemy- traktUje, analfabetko. Nie bądź taka agresywna, bo ci jeszcze zaszkodzi :D Zanim ci dzieci pomogą, to trzeba je odchować a ty ponoć nawet na ubranka nie masz :P Na początku prosisz a teraz zaczynasz się rzucać, rób tak dalej a ani śliniaka nie dostaniesz, więc może lepiej grzecznie bo to ty jesteś tu z pozycji osoby w potrzebie ( o ile to prawda ) a nie my.

Gość gość
Poszukaj na lumpach, u mnie w miescie jak nowe ciuszki mozna dostac od 2zl.

Gość gusia111
pisząc o patalogi masz na myśli siebie ? hehehe nie odpisuj to widać :)

Gość gość
nie lubie takich roszczeniowych osób, narobić sobie dzieci bez opamiętania. Zasłaniać się zawodnością antykoncepcji. A swoją drogą skoro wychowywała tamta trójkę w dobrych warunkach a teraz zaliczyła dołka to jakim cudem nie miałą złotówki odłożonej? Jakim cudem nie pracuje?I jak dzieci niepracującej matki, niewydolnej życiowo mają pracować na moją emeryturę?>

Gość gość
chyba " patologii" Twoja inteligencja i wiedza bije po oczach:-o Kup sobie najpierw wsłownik, potem podręcznik do biologii bo za pare lat może się okazać że nie wiesz co to antykoncepcja

Gość gość
gusia111 dziś pisząc o patalogi masz na myśli siebie ? hehehe nie odpisuj to widać usmiech.gif U ciebie widać wiele błędów w języku ojczystym, to dopiero patologia.

Gość gusia111
to że jestem w potrzebie nie oznacza ze jestem patologią czy powodzianie i ofiary klęsk żywiołowych też sa patologią ? nie daje ci to prawa do osądzania mnie ani ponizania jestem człowiekiem tak jak podobno ty (podobno ) może jesteś szatanem w luckiej skórze i diabeł przemawia przez ciebie :O nie pede udawac ze deszcz pada jak obrazasz mnie i moje dzieci bo mnie nie znasz

Gość gość
ty jesteś ofiarą klęski własnego bezmózgowia. 4 dzieci.. w tych czasach....

Gość gość
Ludzie jacy wy jesteście wredni. Macie do oddania ciuszki to oddajcie, nie macie to nie zabierajcie głosu. Ja wszystko po dzieciach oddaję kto tylko chce, a rzeczy mam naprawdę dobre. moje dzieci są już większe 12 dziewczynka i 5 chłopiec. co robić z tymi ciuchami, przecież to szaf brakuje. wiadomo spodnie czy bluzki mogą się niszczyć, ale kurtki, bluzy, swetry to jest nie do zdarcia, a dziecko wyrasta.

Gość gość
tak jestem szatanem bo jestem odpowiedzialna i wiem że nie stać mnie na 3 dziecko:D I wściek macicy nie przesłania mi rozsądku

Gość gość
a do pracy Pani nie po drodze? Pan mąż też się tak cieszy z kolejnej wpadki?

Gość gusia111
ludzie żyją z dnia na dzień nawet majac jedno dziecko ,wynajmują mieszkania bo boja sie kredytów robie błedy no i ?? nie czytaj

Gość gość
tak MAJĄC JEDNO DZIECKO a nie czworo na wynajętym

Gość gość
3 dzieci i matka prosząca o wyprawkę dla kolejnego w drodze. Szok. Musisz mieszkać na wsi . A wyrocznią musi być ksiądz. Innej opcji nie widzę.

Gość gość
może jesteś szatanem w luckiej skórze xxxxxxx Taaa, w skórze Lucka :D W luDZkiej skórze. Takie głąby jak ty nie powinny się wcale rozmnażać, a zwłaszcza multiplikować :P