Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27 lat i około 20 partnerów seksualnych czy związali byście się z kimś takim?

Polecane posty

Gość gość

moja dziewczyna ma takie doświadczenia, przyznam że jestem w szoku

Gość gość
Nigdy. Dla mnie to brak poszanowania dla własnego ciała i zwykle puszczalstwo, ja dopuszczam seks tylko z uczuciami (nie mówię, żeby czekać x czasu ale jeśli się nie pojawią uczucia to nie)

Gość gość
zależy jakie są bądź były tego przyczyny.hmm ? Na pewno jesteś z nią ze względu na inne rzeczy jej osobowość, nastawienie do zycia. To się liczy Odpowiadając na pytanie TAK . Gdy się tylko kocha drugą osobę można to zaakceptować i z tym żyć :P

Gość gość
sama Ci o tym powiedziała ?

Gość gość
nie do końca

Gość gość
Spróbuj z nią o tym porozmawiać . Kiedy? z jakimi facetami ? dlaczego ? w jakim celu ? I zapytaj czy traktuje Cię jak jednego z tych poprzednich 20stu polecam :)

Gość gość
Zwariowałaś? Co on jakimś ekshibicjonistą jest? No chyba że jest.

Gość gość
Nie, i nie z powodu duzego przebiego samego w sobie tylko skoro miala tylu facetow na przestrzeni 8-10 lat to znaczy ze jest bardzo niestala w uczuciach

Gość gość
Ale kto tu mówi o uczuciach? Przygodny seks od czasu do czasu bez zobowiązań i tyle.

Gość gość
20 partnerów, wystarczy raz na miesiąc w niespełna 2 lata. I jeden poważny dłuższy związek.

przynajmniej nabyła doświadczenie , którego Tobie mniemam brak?? Taka kobieta nie zadowoli się byle jakim seksem ,! od razu puszczalska po prostu wyzwolona !

Gość gość
to się ożeń z taką doświadczoną

Gość gość
Należę do kobiet,które przed małżeństwem miały kilkunastu partnerów seksualnych.To były czasy studiów,wolności...Spróbowałam wielu fantazji i poznałam tak wyszukannego seksu,że jego smak do dzisiaj wspomina,właśnie wspominam...Od tego czasu mineło 12 lat,mam spokojnego męża,fajne dzieci,myślalam,że dawne życie zostawiam na rzecz stabilizacji i miłości.Niestety,dobrze było tylko na początku,wielkie uczucie,pierwsze mieszkanie,fajna praca, dzieci,ich wychowywanie...W końcu pierwsze zgrzyty,seks rzadko,taki sam,brak adrenaliny,on przestaje powoli o mnie dbać,aż to co uśpione wybucha,w głowie mam tylko seks,zdradę,próbuję jeszcze namówić męża na coś ekstytującego,ciągle nic...Już go nie chce,marzę o kimś takim jak ja,spontanicznym,wesołym!Wiem,to jest niestałość uczuć, ale z naturą i tym jaka jestem nie potrafię wygrać... Reasumując,masz rację dużo tych partnerów,dziewczyna nie dla Ciebie,będziecie się ze sobą męczyć,szkoda czasu i już,niech znajdzie sobie *****cza,tylko taki ją zadowoli...A Ty poszukaj spokojnej.

Gość gość
My mamy związek z miłiści ja cnotka mąż prawiczek.Taki co miał czy miała tylu to jest bez uczuć i może czymś zarażać!!!!

Gość gość
Gość 15:20 ja ją naprawdę kocham ale przyznam że po tym wszystkim nie mam nawet ochoty na seks z nią. Dalej chciałbym założyć z nią rodzinę, mieć z nią dzieci ale jestem jakiś przetrącony.

Gość gość
Znam związek gdzie dziewczyna miała kilkunastu chłopaków.A nawet brała udziały w orgiach seksualnych ona jedna jej chłopak i troje kolegów.Rżneła sie Mocno całe noce na zmianę zawsze przy udziale chłopaka i jego akceptacji.Gdy zasza w ciążę nawet nie wiadomo z ktorym bo maial bez gumy.To jej chłopak poprosił o rękę ją i są szczęśliwym małżeństwem.Po prostu wyszalała się.

Gość gość
Moze czyms Cie zarazic, niektore choroby nie daja objawow i nawet nie wie ze cos zlapala.

Gość gość
Miał bym obawy na seks z dziewczyną która kocha sie z innymi chłopakami bez gumy.My sie kocaliśmy z dziewczyną i kolega razem ale oczywiście kolega w gumie.Tylko gdy robila mu loda to bez gumy obciagała gdy ja ją kochalem dopochwowo.Można szaleć lecz z rozsądkiem.Raz tylko miala seks z obcym poza mną.Ja byłam jej pierwszy i ona bya dla mnie pierwszą.Przed ślubem poprosia o seks z innym pozwoliłem oczywiście przy moim udziele .Było cudownie cala nocka wspanialego seksu na przemian w różnych ukladach seksualnych.

Gość gość
17:50 i 18:23 wszędzie matole wypisujesz te bzdury, pod co drugim tematem

Gość gość
to gimbus

Gość gość
Tutaj same gimbusy.

Gość gość
Autor pyta, bo jest cienki w te klocki i boi się, że nie sprosta kobiecie, która ma w seksie doświadczenie i nie zadowoli się samym włożeniem i spuszczeniem. Niech sobie poszuka dziewiczki i przed taką będzie mógł się puszyć oraz głodne kawałki wciskać, jaki to z niego macho.

Gość gość
0:15 założe się że ty jesteś wywłoką? nie myle się?

Gość gość
0:15 to szlauf przechodzony jak mały fiat i takie barachło śmie porównywać się z dziewicami

Gość gość
Kobieta która w wieku 27 miała 1-2 facetów lub , o zgrozo, jest dziewicą to albo maszkaron na której widok faceci uciekają albo dewota, która w czaszce na ma móżdżek myszki kościelnej. Związać się z taką to tragedia, wyrok dożywotni na jęczenie,gderanie i kółko różańcowe w domu. Tylko otwarte na świat i mężczyzn, na wiedzę i przygody, na niezależne myślenie, twórcze i przebojowe , tylko takie kobiety są godnymi partnerkami mężczyzn w obecnych czasach. Cnota to relikt przeszłości, okaz muzealny.

Gość kulkowska
Masakra...

Gość gość
Satyr, chyba nie jesteś w formie, podreguluj klepki.

Gość gość
Niektóre mają po 20 dziennie więc już tak nie przesadzajcie ;)

Gość kulkowska
Świat się stacza... :O