Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestancie w końcu wysrywać te cholerne bachory

Polecane posty

Gość gość

Albo pilnujcie tych małych gowien. :o Mam dosyć wrzasku w każdym miejscu na ziemi, w tym we własnym domu i w autobusach.

Gość gość
ja nie wysralam. samo wyszlo jak sraczka. ale w domu nie masz bachora wiec co sie plujesz?

Gość gość
To wypad na bezludną wyspę! A swoja droga- ze tez twoja matka musiała wysrac takiego bachora

Gość gość
o jakieś przedłużenie gatunku tu wlazło i na wstępie zaczęło mnie obrażać nie znając problemu :o sama zjeżdżaj na bezludną wyspę, bo to ty i twój cholerny bachor zakłócacie mój spokój a nie ja wasz :O

Gość gość
Do lasu się wynies, współczuję, że zostałaś wysrana, to musi być przykre uczucie.

Gość gość
to twój cholerny bachor został wysrany głupia suko :o kiedyś dzieci były grzeczne i inaczej się to nazywało, a ty po prostu wysrałaś bachora i już :p

Gość gość
Jak to nie zakluczasz spokoju a teraz co robisz autorko ????

Gość gość
Ja też niemawidzę dzieci.. Nie mogę patrzeć na te małe z****** i rozwrzeszczane g****a

Gość gość
i jak j****a macioro ze zniszczonym życiem, jak to jest mieć w domu takie biegajace śmierdzace gowno? :) a na dodatek być tak pustą i zżynać argument z lasem od kogoś innego? :)

Gość gość
ale autorko to nie wina "bachora" tylko rodzicow,bo na to pozwalaja. dziecko nie jest winne. kiedys dostalo sie po d***e i kazdy wiedzial jak si zachowac,a teraz dziecia pozwalaja na glowe nasrac. bezstresowe wychowane...jakis durny wymysl

Gość gość
15:16 dziękuję jesteś jedyną osobą która mnie rozumie, ja już mam depresję i mysli samobojcze przez te s*******ny co mi każdą chwilę względnego spokoju odbierają :(

Gość gość
Ja doskonale Cie rozumiem :( Wszystko się kręci wkółko zapylania, na dziec***atrzeć nie moge.

Gość gość
15:17 niby tak, ale to nie rodzice bachora mi biegaja nad głową tylko bachor :o chociaż ich też nienawidzę, reprezentują poziom umysłowy równy bachorowi. i te cielęce zachwyty nad wrzaskiem ,aż mi się słabo robi :O Uciekam od wrzasku z domu, chcę się rozerwać i wyjeżdżam, a tu banda bachorów w autobusie. Nie da się tak żyć :(

Gość gość
Autorko ale przecież ty też sie darłaś jak byłaś bachorem. Dlaczego takie jak ty krzykaczki zawsze udajecie że ten fakt nie istnieje ?

Gość gość
15:23 dokładnie, ja usunęłam facebooka tak mnie zdjęcia tych osrancow denerwowały. Nie ważne jest to, że dorosły, myślący człowiek chce odpocząć. Ważne jest tylko co TO COŚ chce. Wszystko się kreci wokół nich. I jeszcze ja muszę się dopytywać, miło patrzeć kiedy bachor się drze albo rozwala towar w sklepie bo od razu do psychiatryka by mnie wysłali. podły świat.

Gość gość
autorko ja cie doskonale rozumiem,bo tez mam w swoim otoczeniu takie dzieciory ale rowniez jestem mama i wyprowam flaki by moje dziecko nie darlo sie jak najete i nie walilo sasiadom w sufit. dziecko trzeba wychowac,a nie chowac. na miejscu tych rodzicow tak bym wlala temu dzieciorowi zeby zapamietal do konca zycia,choc nie jestem zwolenniczka przemocy. jak juz pisalam wczeniej rozumiem Cie jednak slowo "bachor" jest nie na miejscu. A probowalas rozmawiac z tymi rodzicami? moze zacznij puszczac glosno muzyke i wychodzic. Niech zobacza jak to milo.

Gość gość
Przykro mi ale wy nie jesteście ani dorosłe ani myślące. Na pewno jesteście z dekade młodsze niż statystyczne kobiety w dziale o macierzyństwie i wchodzicie tu żeby sie wyładować. Szkoda tylko że za 10 lat wylądujecie znów tutaj z pytaniami o zupki i kupki

Gość gość
O wysrane dzieci się tutał poklepują po pleckach, moz esię nei darłyście jak byłyście małe, ale teraz badrabiacie z nawiązą wysrańcy.

Gość gość
15:32 nigdy nie skażę się na takie coś, tak jakby każdy musiał posiadać zwierzęce instynkty. :o

Gość gość
15:25 wiedziałam że nic nie odpiszą. na ten argument nigdy nie odpisują bo nie wiedzą co odpisać

Gość gość
15:37 Ile masz latek ?

Gość gość
ja nie puszczę głośno muzyki bo szanuje prawo innych ludzi do spokoju :( w koncu nie tylko to bydło mieszka obok mnie, ale też inni ludzie którzy nic mi nie zrobili.

Gość gość
do gosc 15:32 ja rozumiem,ze dziecko to dziecko i czasem placze,krzyknie,tupnie ale bez przesady,zeby od switu do nocy walilo w podloge i darlo sie w nieboglosy. jestem mloda mama i dla mnie jest nie do pomyslenia takie zachowanie. Kocham dziecko i pozwalam praktycznie na wszystko ale to nie znaczy,ze ma skakac mi po glowie,odstawiac cyrki na ulicy i skakac po scianach. Mysl troche przyszlosciowo. Za kilka lat z takiego lobuza wyrosnie kawal chama i zalozysz topik,ze 15latek Cie bije i wyzywa od su/ki. A za kolejne 10 trafi do kryminalu. Chcesz dla dziecka jak najlepiej jako matka wiec pokaz mu jak trzeba sie zachowywac i naucz szacunku do osob trzecich

Gość gość
15:37 a jak ci odpiszę , że nie pamiętam tego żebym wymuszała coś rykiem albo rzucała przedmiotami? :O po za tym dlaczego muszę się tym przejmować? nie chce mieć nic wspólnego z bachorami.

Gość gość
"nigdy nie skażę się na takie coś, tak jakby każdy musiał posiadać zwierzęce instynkty." Spoko. Jak będziesz miała 40 lat to wtedy to może zacznie brzmieć wiarygodnie. Na razie nie brzmi wiarygodnie. Każda młoda tak sie zarzeka. Hahaha.. Tak tak wiem ty jesteś inna. Hahaha

Gość gość
15:44 dokładnie. Tak ok właśnie 40 nagle się podejście zmienia ha ha. Zwierzęce instynkty, no cóż. Przecież człowiek to też zwierzę i jest skazany na rozmnażanie. Taka biologia.

Gość gość
"a jak ci odpiszę , że nie pamiętam tego żebym wymuszała coś rykiem albo rzucała przedmiotami? pechowiec.gif po za tym dlaczego muszę się tym przejmować? nie chce mieć nic wspólnego z bachorami. " No nie pamiętasz bo trudno żebyś pamiętała pierwsze lata swojego życia :D Jeśli używasz brzydkich słów tak jak np. "bachor" to niestety ale jest to zachowanie równie nieładne jak wymuszanie rykiem czy rzucanie przedmiotami tyle że w wydaniu dorosłego, także skoro jesteś niekulturalnym dorosłym to jak niby mogłaś być grzecznym dzieckiem przecież czym skorupka za młodu nasiąknie..

Gość gość
"nigdy nie skażę się na takie coś, tak jakby każdy musiał posiadać zwierzęce instynkty." Rozumiem że zamierzasz spędzić życie jako dziewica. No bo przecież seks jest zwierzęcym instynktem. Podziwiam. Nie każda by mogła znieść takie życie

Gość gość
15:48 tak, masakrowanie rzucaniem i rykiem każdego dnia jest równe ze słowem bachor :O życzę ci takich sąsiadów, pijaków albo studentów nie, bo wszystko jest lepsze od tego j******o bachora :)

Gość gość
ech wyładowałaś sie, wygadałaś. Lepiej ci ?