Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny nie robią tzw. "pierwszego kroku"?

Polecane posty

Gość gość
czy to prawda, że jeśli facet jest zainteresowany kobietą, to choćby nie wiem jaki był nieśmiały, to wykaże jakąś inicjatywę? x A)jeżeli to nieśmiały przeciętniak (przeciętniak z wyglądu i finansowy) to może nigdy nie wyjść z inicjatywa bo wie, że jest tak choooyowy, że może dostać kosza. B)facet atrakcyjny, bogaty i przystojny zna swoja wartość i bez problemu wykazuje zainteresowanie kobiecie, która mu się podoba. Jeżeli Twój facet to typ "B" i nie wykazuje inicjatywy, to po prostu nie jest zainteresowany, niestety.

Gość gość
wydaje mi się, że jednak to typ "A"

Gość gość
ale czy dopuszczacie możliwość by taki facet ,,atrakcyjny, bogaty i przystojny,, mógł was potem zdradzać

Gość gość
''czy to prawda, że jeśli facet jest zainteresowany kobietą, to choćby nie wiem jaki był nieśmiały, to wykaże jakąś inicjatywę? '' nie!!!!!!!!!!!! takie rzeczy wmawiają sobie kobiety ,ale to nieprawda

Gość gość
faceci nie maja kobiet jakie chcą/podobają się im xx jakbyś był odpowiednio atrakcyjny to miałbyś taką jaka by ci się podobała. Nie powiesz mi że piłkarze, aktorzy, bogaci politycy, najlepsi lekarze i prawnicy są z kobietami, które im się nie podobają. Jak sam jesteś Kaziem zarabiającym 1500 na magazynie to się nie dziw, że nie masz szans u dziewczyny z urodą Iriny Shayk

Gość gość
shaf zapomniałaś hasła?

Gość gość
''czy to prawda, że jeśli facet jest zainteresowany kobietą, to choćby nie wiem jaki był nieśmiały, to wykaże jakąś inicjatywę? '' nie!!!!!!!!!!!! takie rzeczy wmawiają sobie kobiety ,ale to nieprawda\ x jeżeli facet jest bogaty, przystojny i ma pozycję społeczną to zawsze chce SAM ZDOBYĆ kobietę, która będzie do niego pasować. Nie piszę tu o nieudacznikach z krzywymi ryjami, zarabiającymi 1500 i czekającymi aż im księżniczka sama do łóżka spadnie.

Gość gość
bo jak facet mnie podrywa to przynajmniej wiem, że się mu podobam. I nie piszcie, że jestem 'wygodna" bo już dwa razy podrywałam facetów i za każdym razem zostałam spławiona, także dziewczyny nie róbcie tego. To straszne uczucie zostać odtrąconym :(

Gość gość
to czemu kobiety oburzają się jak ktoś spisze ze zawsze facet w związku to ten lepszy ''jakbyś był odpowiednio atrakcyjny to miałbyś taką jaka by ci się podobała.'' no dobra ok tylko czemu wy piszecie ze facec***atrzą na urodę widać każda kobieta marzy o księciu z bajki a temat patrzenia na urodę przez facetów zamykamy raz na zawsze amen

Gość gość
'' że nie masz szans u dziewczyny z urodą Iriny Shayk lapka.gif'' ładniejsze miałem nauczycielki w LO serio :) tylko co kobieta daje od siebie jak urody i cnotliwości/dziewictwa nie a wymaga zawsze większej kasy,ogarnięcia życia,urody,podrywu,tabunu kolegów,rozrywek,bicia się itd co kobieta daje....lachę

Gość gość
tylko co kobieta daje od siebie jak urody i cnotliwości/dziewictwa nie x kto ci broni znaleźć sobie taką z urodą i cnotliwością ?

Gość gość
tylko oczywiście 10 tys zarobków

Gość gość
Toż to dziwne pytanie... A dlaczego moją robić? www.MartynaG.pl

Gość gość
cześć słabsza genetycznie

Gość gość
Moim zdaniem to nie wypada by dziewczyna się narzucała facetowi, źle to po prostu jest odbierane. Druga sprawa, że żaden facet, którego znam nie podoba mi się na tyle by zdecydować się na inicjatywę.

Gość gość
bo to faceci są WZROKOWCAMI i to oni wybierają obiekt zalotów. Ładnych dziewczyn na ulicach pełno więc faceci mają zresztą szersze pole do popisu. A facetów wartych podrywu jest tyle ile kot napłakał.

Gość gość
''bo jak facet mnie podrywa to przynajmniej wiem, że się mu podobam.'' niekoniecznie musisz mu się podobać ,a juz na pewno w jego guście/typie może masz fajny charakter,spełnia twoje wymagania i nie budzisz obrzydzenia

Gość gość
słabsza genetycznie powtarzasz się to już z siwiec przerzuciłaś się na irine shayk tylko dlatego ze jakiś kumpel cie nie podrywa może cie nie chce ,nie dla tego ze masz za szeroki tyłek tylko dlatego ze latałaś się gzdzic z przystojniakiem co nawet nie potrafił się wysłowić,na drugi koniec polski

Gość gość
a możliwe waszym zdaniem, że zainteresowany ale nieśmiały facet nie zareaguje w żaden sposób na aluzje dziewczyny? może być aż tak głupi/nieśmiały?

Gość gość
niekoniecznie musisz mu się podobać ,a juz na pewno w jego guście/typie może masz fajny charakter,spełnia twoje wymagania i nie budzisz obrzydzenia x gość 17:26 straszne desperat z Ciebie, że możesz sobie pozwolić w najlepszym wypadku jedynie na związek z laską, która "nie budzi Twojego obrzydzenia"... Znam masę facetów, którzy mają piękne dziewczyny :D No ale oni mają skończone dobre studia, własne mieszkania, fajne auta itd. Jak się jest finansowym zerem w dodatku nie nieciekawej aparycji to wtedy faktycznie trzeba trzymać się zasady "jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma". Ale faceci z k(l)asą nie musza się jej trzymać :)

Gość gość
dla zasady ! Jak chcecie sobie porooohać to wysilcie się chociaż na tyle, żeby zdobyć kobietę... Panowie dziś są bardzo wygodni widzę...nie dość, że kobiety musiały zastąpić ich zawodowo (jednoczesnie mając na barach obowiązki domowe jak rodzenie, sprzątanie) bo 90 % facetów nie byłoby w stanie utrzymać rodziny gdyby kobieta się nie dokładała do domowego budżetu...to jeszcze oczekują, że kobiety same za nimi będą biegać :O

Gość gość
Ja to wyjaśnię po swojemu: jest trochę tak, że kobieta, która w jasny sposób komunikuje, że jest sama i szuka faceta, jest zainteresowana panem X wystawia się na pewne niebezpieczeństwo. Facet może w zasadzie dostać tylko kosza, co jest przykre, ale nie rodzi większych problemów niż emocjonalne. Kobieta może spotkać się z przemocą, próbą gwałtu, oszustwa finansowego itd. Dlatego ja owszem, mogę wykonac pierwszy krok, ale nigdy wobec kogoś obcego. Wobec faceta, którego już trochę znam, wiem, że nie jest agresywny ani nieuczciwy - jak najbardziej bym taki krok wykonała.

Gość gość
gość z dziś zniknij już z tego forum zakompleksiony, nudny introwertyku. Kobiety nie wymagają od facetów żeby ci mieli "tabuny kolegów". Widocznie sam jesteś aż takim sztywniakiem i nudziarzem że nawet kilku kolegów nie masz i to jest twój kompleks że nikogo nie potrafisz sobą zainteresować. Do stałego związki kobiety preferują spokojnych, kulturalnych facetów.

Gość gość
''No ale oni mają skończone dobre studia, własne mieszkania, fajne auta itd.'' to nie lepiej prostytutkę? tańsza,nie obraza sie,nie krytykuje lepszych od siebie,szczera i uczciwa bo wie kim jest,zawsze nowa,a ze przebieg ma to i ta zwykła kobiet zwykle ma spory co nie szeroka doopko :)?

Gość gość
''Ale faceci z k(l)asą nie musza się jej trzymać usmiech.gif'' czyli wychodzi ze jednak musza ,bo w zamian do biednych facetów którzy mogą sobie pozwolić na brzydka/gorsza,oni mogą sobie pozwolić jedynie na ładna/gorsza najlepszy przykład z tego forum shaf78-niby miała ,,najlepszy tyłek i cycki na roku,, ale człowiek beznadziejny prowadzony całe życie za rączkę przez rodziców,faceta,całkowita materialistka bez uczuć poza tym zamykamy raz n zawsze temat tego ze facet ma kobietę która mu się podoba ,bo niewielu spełnia wygórowane wymagania,a i tak zawsze musi być lepszy od niej,nieważne kim jest (magazynier ma brzydule bez ambicji,a bogaty ma fajne cycki bez ambicji) mimo ze jak pisałem kobiety nie spełniając swoich wymagań (uroda cnotliwość) amen

Gość gość
to nie lepiej prostytutkę? x ale prostytutka nie urodzi ci dzieci, nie będzie sprzątać ci chaty ani ci gotować. prostytutki nawet nie całują w usta.

Gość gość
''nie dość, że kobiety musiały zastąpić ich zawodowo (jednoczesnie mając na barach obowiązki domowe jak rodzenie, sprzątanie) bo 90 % facetów nie byłoby w stanie utrzymać rodziny gdyby kobieta się nie dokładała do domowego budżetu...to jeszcze oczekują, że kobiety same za nimi będą biegać pechowiec.gif'' BUHAHAHAHA!! od faceta wymaga się wszystkiego,kasy,podrywu,bajery,urody,samochodu,domu,przebojowości,podrywu od kobiety nic i jeszcze trzeba się czuć winnym ze nie utrzymamy beznadziejna wydymana na wszystkie boki brzydule

Gość gość
He he, mam kolege magazyniera, który od lat jest z naprawdę piękną laską o urodzie typowej modelki.

Gość gość
''Do stałego związki kobiety preferują spokojnych, kulturalnych facetów.'' jak juz je przeleci tabun pewnych siebie przebojowych samców-i jeszcze my mamy się czuć winni e nie utrzymujemy kogoś kogo dymał już jakiś facet

Gość putin was wszystkich roz
No i bardzo dobrze, że to my podrywamy ! To my wybieramy kobiety, a kobiety muszą sie zadowolić tym co sie nawinie. Wolę porywać laski, które mi się podobają i nawet dostawać kosza niż być podrywanym przez brzydule/przeciętniary. Umówmy się, że te laski z wyższej ligi nie podrywają bo nie muszą.