Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Childbirth Photographer

Fotografie porodowe!! Jedyny taki fotograf!

Polecane posty

Gość Childbirth Photographer

Poród jest dla każdej kobiety jednym z najważniejszych, jeśli nie najważniejszym wydarzeniem w życiu. To normalne, ze każdy z nas chce udokumentować najpiękniejsze chwile naszego życia. Aby wyjść oczekiwaniom współczesnych kobiet naprzeciw, postanowiłam rozszerzyć moją ofertę o reportaż z cudu narodzin. Jestem kobietą i rozumiem jak kluczowym jest ten moment w życiu każdej kobiety i jak bardzo każda z nas chciałabym mieć pamiątkę, którą mogłaby się cieszyć przez całe życie. Zdjęcia z sali porodowej oraz zdjęcia z pierwszego dnia po powrocie do domu z pewnością będą bezcenną ozdobą Państwa albumu rodzinnego. Zdjęcia można zamówić zarówno w formie wydruków, jak i na płycie DVD (w dwóch formatach - pełnym oraz skompresowanym - łatwym do wysłania przez e-mail lub do umieszczenia w internecie). Gwarantuję pełną dyskrecję. Jeśli masz jakiekolwiek pytania - pisz śmiało. Wszystkie szczegóły podam przez email childbirthphotographer@gmail.com Możliwość dojazdu w całek Polsce oraz UK.

Gość gość
ile kosztuje taka przyjemnośc?

Gość gość
Temat stary, ale czy dobrze rozumiem, ze wchodzi na sale porodowa ze sprzętem?:O sorry jaki personel sie na to zgodzi?? Powalony. Pomysł

Gość gość
Niestety ale się zgodzi ..czy u nas -nie wiem bo to durna moda przywleczona z USA i zachodu Europy. Tam (USA) taka opcja jest mozliwa nawet w spzitalu .

Gość gość
Nie dość, ze matka i dziecko w szoku po porodzie, to jeszcze jakaś wariatka fotografka z fleszem pstrykajaca zdjęcia:O

Gość gość
Jak sobie przypomnę w jakim stanie byłam w trakcie porodu i zaraz po nim, to mam dreszcze. Za nic nie chciałabym tego uwieczniać.