Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1borgia

hallo ekki

Polecane posty

Gość gość1borgia

wpadlem z rana, zaraz pedze dalej. rozjerzalem sie tu i owdzie, zauwazylem jedynie, ze nie jestes konsekwentny. dalej z nia rozmawiasz, probujesz po 15 latach tlumaczyc to co juz tysiac razy tlumaczone bylo. o co ci chodzi, czlowieku? ona smieje ci sie prosto w twarz i dalej robi swoje a ty za nia jak kot z pelnym pecherzem. nawet jesli nie biegniesz od razu to ona czolga sie za toba czego przykladem jest to forum (jesli tylko to?) i go zäsrywä. kiedys zapytales mnie po czym rozrozniam (mniej wiecej) z czyim wpisem mam do czynienia. otoz odpowiedz jest bardzo prosta: ty wpisy czy watki dziergasz ona nimi srä wyrzucajac wpisy z düpy jak z kalasznikowa. a wiesz co jest najlepsze na czym ciagle (znaczy zapowiada sie koljne 15 lat) jedzie? na koniec uda mine niewiniatka twierdzac, ze to nie ona (udowodnij) lub tez powie, ze pisala bez przemyslenia no by gdy sie zastanowi, to rzeczywiscie tak nie mysli. robi cie w chüja az milo, ale ty lubisz jak wokol ciebie sie kreci, wiec wszystko jedno jaka metoda, nieprawdaz? i nie szkoda roz gdy düpa pißdzie plonie, wazne, ze jestes i dotrzymujesz jej kroku w jej pißdzeniach. a czy cos tam zaprotesujesz pod nosem czy z lekka sie obrazisz za chwile wracajac na gw z calym impetem nie ma znaczenia. jestes dla niej w calosci i chüj z twoimi corkami i zona (wciaz nie byla) oraz calym swiatem zewnetrznym. wazne, ze jestes obecny, choc teraz widze, ze nieco sie wystraszyla, bo z kasa krotko i trzeba kolejnego jelenia znalezc, ktora ja utrzyma, gdy kasa za kilka lat sie skonczy. ona ciagnie na dno razem z toba lub odwrotnie. niewazne, wazne ze macie swoje towarzystwo. a teraz o co mnie chciales zapytac? czy pouczestnicze w waszym emocjonalnym gnöju, czy jej znow piärdolne widac jej nalana prymitywna twarz? w jakim celu potrzebujesz mojej obecnosci? by wywolac zazdrosc i czuc sie znow potrzebnym? jeszcze raz powtorze: rozmawiajac z nia (niezaleznie o czym) akceptujesz jej dzialania, wykonywana przez nia eksterminacje ludzi, jej zbydläcenie i bycie polskim goebbelsem w szczurzej skorze. akceptujesz powyzsze i nie ma znaczenia, ze cos tam brzdakasz pod nosem w formie sprzeciwu. gdyby jej dzialania w stosunku dfo innych rzeczywiscie ci nie odpowiedaly to bys z tym rzeczywiscie cos zrobil a nie deklarowal zrobienie. oto moje zdanie nt. klaniam sie zyczac milego dnia, borgia

Gość gość
up

Gość gośćwiadomo kto
up und up abys przeczytal a potem moze spasc.

Gość gość
wdize, ze juz przeczytales. wystraczy mi. gdybys nie zrozumial niektorych zdan skopiuj sobie wypowiedz i przeczytaj poznije jeszcze raz, zwlaszcza te o jej strategii. powtarzam- masz obowiazki wzgledem swoich corek i nie chodzi wylacznie o dawanie kasy na ich utrzymanie. jestes ojcem do küwry nedzy czy nie? jesli jestes to spedz troche czasu z nimi, bys potem nie musial wzorem bugusia z gw pisac, ze dales rozpadajacy sie dom na kosciol i szukasz obcych za friko do opieki nad stetryczalym soba, bo zona i dwie corki nie chca miec z toba kontaktu, bo za dobry dla nich byles. tschüß