Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinamalina22

wrocilam z ginekologi co za chamski lekarz nigdy bym tam nie rodzila

Polecane posty

Gość karolinamalina22

Moja historia jest taka ze jestem7 tyg mialam dziwny okres to zrobilam 2 testy i wyszly pozytywne kreski blade ale wyszly potem zaczelam deliktanie krwawic wiec pojechalam do mojego lekarza zbadal mnie powiedzila ze macica jest powiekszona i przepisal luteine 2 razy dziennie na usg mnie nie bral bo to za wczesnie jutro dopiero mam wizyte i pierwsze usg ale dzis rano dziwnie jajnik mnie zaczely bolec wiec wzielam nospe i poszlam spac jak sie obudzilam to nadal czulam bol i sie przestraszylam wiec pojechalam z mezme na pogotowie tam mnie wyslali na ginekologie no i tu trafilam na tego patafiana doktorka zapytalm mnie co sie dzieje to mu mowie ze jestem w ciazy i chcialam mu dalej opowiadac ze mnie bolo itp a on nawet do slowa mi dojsc nie dla tylko od razu niech sie pani kladzie zrobie usg zapytal sie czy robilam test powiedziala ze tak ze 2 wyszly pozytywne a on do mnie ze to a on do mnie ze nie mozliwe pewnie falszyw wynik i szukuje sie do usg chce sie rozebrac a on mi norlane usg robi w 7 tyg ciazy i wiecie jak te usg bylo robione na odpierdzile nawet minute nietrwalo przejach raz po brzuchu i do mnie z takim tesktem co mi pani gada za glupoty pani w ciazy nie jest tu nic nie widac mowie mu ze to wczesna ciaza on do mnie to nie ma znaczenia jeszcze ten sprzet przedpotopowy masakra normalnie potem kazal mi isc na fotel na normalne badanie mowil zabadal mnie i kazla sie ubrac i do mnie z takim tekstem prosze mnie nie wprowadzac w blad w ciazy pani nie jest ja nic na usg nie widze niech pani przestanie brac luteine idzie do domu bol sam przejdzie co za debil i teraz musze czekac do jutra na wizyte a brzuch boli nadal nigdy tam juz nie pojde

Gość gość
zaprawdę urzekła mnie twoja historia...

Gość gość
po pierwsze masz tu parę kropek: ......... i przecinków: ,,,,,,,, . A po drugie, języka w gębie nie masz? Twój partner też nie ma? Trzeba było jej nastukać parę słów prosto w twarz, zamiast żalić się teraz na jakimś forum internetowym :o 🖐️

Gość gość
Kobieto a wiesz,że istnieją kropki i przecinki ? Tego nawet się czytać nie da.

Gość gośćPaula
Współczuje, ale trzymam kciuki za Ciebie aby wszystko się dobrze skończyło! Ja też trafiłam na takiego, poszłam do niego bo miałam problemy aby zajść w ciąże, badanie trwało 2 minuty i mówi do mnie że ze mną wszystko w porządku, a jeżeli chce dziecko to powinnam sobie partnera zmienić:-o z gabinetu wychodziłam ze łzami w oczach:-o

Gość gość
jak ty sie tak zachowujesz jak piszesz...to nic dziwnego, ze cie tak lekarz potraktowal ;) :P

Gość gość
Bol brzucha/jajnika na poczatku ciazy to norma.

Gość karolinamalina
Jestem zdenerwowana i pisalam byle jak z nerwow

Gość gość
Bo to nie lekarze a konowały .

Gość gość
No może i konowały. Ale czy wy naprawdę języka w gębie nie macie?? Jesteście dorosłymi kobietami czy zagubionymi, zahukanymi nastolatkami? :o :o :o Dopóki baby dają się tak traktować lekarzom, dopóty oni tak będą nas traktować :o 🖐️

Gość gość
Ja plamilam w 4tc. Dostalam opierdziel,ze po co przyjechalam,nic nie widac,niepotrzebnie robilam test,bo to nie ciaza tylko miesiaczka,ze mam sie nie łudzic,z tej ciazy nic nie bedzie bla bla bla... Wypisalam sie na wlasne zadanie (wtedy opierdziel,ze moze byc narazenie zycia jak sie wypisze bla bla bla). Bralam luteine mimo komentarza : nooo moze pani brac,ale nic z tego nie bedzie. Teraz zaczelam 37tc. Pisze po to,zeby nienzawsze sugerowac sie tym co mowi lekarz. Czesem sa zmeczeni, popadaja w rutyne,sa bezduszni,nie traktuja nas indywidualnie (skoro 9 na 10 w takiej sytuacji poronilo,to ja na pewno tez poronie). Nie lam sie dziewczyno. Bierz leki, poloz sie. Bedzie co bedzie. W szpitalu nic innego poza lezeniem i luteina Ci nie zaproponuja na tym etapie ciazy.

Gość gość
Nie kazda kobieta ma sile awanturowac sie z lekarzem. Zwlaszcza,ze oni czesto zachowuja sie jakby pozjadali wszystkie rozumy, nie daja dojsc do slowa, nie odpowiadaja na pytania,obrazaja sie. Czasem szkoda nerwow, a juz na pewno bez sensu denerwowac sie w ciazy. Niekeidy lepiej wpuscic jednym uchem,wypuscic drugim,wziac dwa wdechy i isc do innego lekarza na konsultacje.

Gość karolinamalina
Dobrze ze jutro mam wizyte u mojego lekarza on jest naprawde lekarzem z powolania wyslucha poradzi No nic wezme nospe i pewnie nie bede spac cala noc przez tego debila

Gość gość
Luteine tez wez jesli masz.

Gość karolinamalina
Tak mam juz sobie ja wziełam Przez tego debila brzuch mnie jeszcze bardziej boli z nerwów Jak można normlane usg robić w 7 tyg ciąży wiadomo ze nic nie widać

Gość blaniaaa
wiesz, usg mógł Ci zrobić jak najbardziej, też miałam robione. Widać już w 7 tyg. pęcherzyk żółtkowy, zarodek

Gość karolinamalina
To nawet usg nie bylo 1 minuta i tyle

Gość gość
Nie da się tego czytać

Gość gość
cos tam widac przez brzuch,ale wiadomo,ze lepiej widac jesli ginekolog zrobi dopochwowo i tak powinno sie to badanie odbyc. Moze nie zauwazyl innych objawow tzn rozpulchnienia macicy itp. Ale skoro testy sa pozytywne,to ciaza jest. Dobrze,ze idziesz na wizyte do innego lekarza. Wszystko sie wyjasni. Nie denerwuj sie,bo tylko sprowokujesz skurcze.

Gość gość
Autorko,daj znać jak Twoja sytuacja i jak wizyta.