Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozyczka przez internet! jaka polecacie? jakiej sie wystrzegac?

Polecane posty

Gość gość

Mam pozyczke w filarum.pl i poki co nie mam kasy aby ja spłacic ale wymysliłam,ze wezme w innej firmie i bede miała na spłate i tym sposobem zyskam miesiac aby zorganizowac srodki i nie bede musiała placic prowizji. nie jest to duza kwota, potrzebuje ok 300-350 zł. ktos moze polecic jakas dobra firme?

Gość gość
polecamy każdą. każda pożyczka jest dobra!

Gość gość
Każda pożyczka jest dobra:-)

Gość gość
wonga.com?

Gość gość
każda! dzisiaj człowiek , który nie ma kredytu to jakiś zacofany oszołom jest

Gość gość
dziwni jestescie... ktos pyta a wy trujecie jadem,zupelnie bezpodstawnie.

Gość kaszal
ja polecam Lendona - przez neta szybko i bezproblemowo. Są porządni!

Gość JasnowidzXXL
Już jesteś o krok od wpadnięcia w spiralę długów. ŻADNA POŻYCZKA NIE JEST DOBRA

Gość gość
ja mam na szybkigrosz.pl i jestem zadowolona oczywiscie spłacam w terminie

Widzę, że SPAMER od naciągania naiwnych znowu powrócił :(. x Przypominam więc, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
Polecam zapoznać się z oferta pożyczek pozabankowych na stronie: bezbik.pozyczkadlazadluzonych24.pl

Gość gość
Napisz do mnie na gadu-gadu: 40343250 polecę dwie, w których spokojnie takie kwoty będziesz mogła wziąć, a przy okazji jeszcze na tym zarobić.

Gość gość
ja polecam prywatne pożyczki szybkigrosz.pl nie sprawdzają bik

Gość garnierrka
a na czym polega prywatna pożyczka....ja chyba wolałabym jednak zaufać jakiejś firmie. tj raz zaufałam Lendonowi i stąd moje przekonanie że to dobra opcja!

Gość kreddka
no ja właśnie też znam Lendona i to z dobrej strony także myślę, że akurat ich nie ma co się wystrzegać!

Gość okołka
dokładnie, a teraz słyszałam że mają zwiększoną kwotę pożyczki bo do 3600 ...wiec całkiem sporo jak na takie pożyczki. są konkretni i rzetelni!

Gość gittka
oo to nawet nie wiedziałam! ale bardzo fajnie bo to daje już całkiem sporą możliwość! super!

Gość gość
vivus. Jesli to pierwsza pozyczka to oddajesz tyle ile pozyczylas bez prowizji. POzyczasz 1600 zl i oddajesz 1600 zl.

Gość natalka23
Moim zdaniem Vivus też będzie najlepszy. Warto też zobaczyć ofertę Netcredit lub Filarum. Jest jeszcze kilka ofert pożyczek przez internet, które są warte uwagi, gdyż są darmowe. Z pierwszej lepszej porównywarki http://www.terve.pl/pozyczki/pozyczka-przez-internet znalazłam 10 ofert "za darmo" i na pierwszy rzut oka wyglądają ciekawie.

Gość advanta
ja polecam Lendona - szybko, bezproblemowo i nie ma żadnych ukrytych zapisów. a dają całkiem sporo jeżeli jest taka potrzeba. ... dwa razy brałam i nie było żadnych problemów

Wybierając pożyczkę przez internet należy wziąć pod uwagę przede wszystkim oprocentowanie RRSO i prowizję banku - warto się też zorientować, czy nie ma jakichś innych opłat. Polecam stronę http://homebanking.pl/ - znajdziecie tam aktualne oferty i wszystkie potrzebne informacje.

Gość mateo091
Ja przed podpisaniem każdej umowy dokładnie ją czytam. Przeglądnąłem wiele ofert ale najbardziej odpowiednia dla mnie była https://www.mini-credit.pl/ wszystkie ceny macie podane na stronie głównej, nie musicie szukać "kruczków" w umowach :)

Gość gość
Hey mogę polecić vivusa lub wonge. Przy pierwszej pożyczce w Vivus nie płacisz odsetek a w wonga 10 zł tylko. Pamiętaj, jak spłacisz filarum to nie bierz już innych pożtczek. To głupi pomysł. Bo potem możesz z tego nie wyjśc.

Gość grymałka
w vivusie pierwszą pożyczkę bierzesz za darmo, do 1600 zł nie ponosisz żadnych kosztów, więc jeśłi potrzebujesz niewielkiej kwoty to warto się zastanowić.

Gość gremlinka
ja uważam, że przez internet jest dużo korzystniej brać pożyczkę, nie tracisz czasu na bieganie po bankach, w sumie bardzo szybko dostajesz decyzję, a jak jest pozytywna to szybko dostaniesz pieniadze na konto. ostatnią pożyczkę brałam w viasms, szybko rozpatrzyli wniosek i przelali gotówkę, na pewno jeszcze do nich wrócę.

Gość gość
Ekspresowa i dobra pożyczka pozabankowa udzielana prywatnie BEZ BAZ!. Udzielana bez sprawdzania wszystkich Baz Dłużników osób fizycznych i Baz Gospodarczych. Wysokie kwoty długi okres spłaty. Bez przedpłat. Bez gwiazdek. Warunki jasne od początku. http://pozyczkipodweksel.pl