Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafię się ładnie ubrać. czy jets tu jakaś stylistka

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. nie potrafię się ładnie ubrać, na stylistkę nie mam pieniędzy, ale fajnie by było jakby mi któraś z Was doradziła co powinnam nosić a czego nie. mam figurę gruszki, jestem średniego wzrostu, troszkę kg nadwagi. jasna karnacja, włosy jasny brąz do ramion. a styl życia: jestem na wychowawczym, także musi być wygodnie bo chodzę na spacery z dzieckiem, ale też nie sportowo, wolę bardziej kobieco. pomocy :)

Gość gość
Nie odezwała się żadna stylistka ? W internecie jest dużo porad jak powinna ubierać się gruszka , tu najnowsze ze zdjęciami http://www.groszki.pl/groszki/1,111695,17412744,Idealne_ubrania_dla_figury_typu_gruszka.html Sama jestem gruszką , zgadzam się z większością propozycji , staram się przestrzegać tych zasad, ale z małym "ale". Szpilki przy mojej figurze i mocnych nogach wyglądają groteskowo, bardziej korzystne moim zdaniem są koturny albo buty na troszkę szerszym obcasie. Bolerka , krótkie kurteczki , bluzki, swetry do pasa uwydatniają szerokie biodra. Ja noszę sięgające najszerszej linii bioder lub zakrywające pupę. Spódnice bardzo rozkloszowane podobno maskują szerokie biodra , ale w moim odczuciu jeszcze bardziej je poszerzają. Fajniejsze są takie o linii trapezu, z miękkich materiałów, swobodnie spływające po sylwetce np solejki. A tak na prawdę to moim zdaniem gruszki lepiej wyglądają w lekko rozszerzających się sukienkach w kształcie litery A.

Gość gość
Na wiosenne spacery z dzieckiem idealny będzie zestaw krótki beżowy trencz z paskiem - to klasyka mody, gruszki wyglądają w nim świetnie , jasna koszulka z printem albo bluzka w kobiecy wzór - kropki, kwiatki, ciemne jeansy o prostych nogawkach, balerinki na koturnie lub botki na słupku, kolorowy cienki szal - komin. Trencz możesz także nosić z sukienką lub spódnicą i bluzką. W cieplejsze dni zamiast trencza możesz założyć modną marynarką z dresowej dzianiny , jest kobieca i bardzo wygodna, nie krępuje ruchów albo cienkim kardiganem . Kolory - trudno doradzić z opisu , możesz być panią lato albo panią jesień :)