Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Telefon na kartę doradźcie

Polecane posty

Szukam oferty z długą ważnością połączeń wychodzących. Dla kogoś kto sporadycznie dzwoni. Bez internetu, smsy nieistotne. (na tą chwile wydaje się że play am najlepsze oferty) Z góry dzięki za pomoc :)

Gość gość
Teraz większość operatorów ma takie oferty, że wystarczy doładować raz na rok za 5zł i masz wychodzące ważne rok. W orange to nawet nie trzeba doładowywać tylko wystarczy wysłać raz na rok bezpłatnego sms i masz wychodzące ważne na rok.

W ORANGE w niektórych ofertach możesz wykupić za 5zł ważność konta na rok, albo po miesiącu dostać ją za darmo. Poczytaj uważnie, bo mają tam też możliwość wykupienia (chyba za 9,99) możliwości dzwonienia do wszystkich sieci przez tydzień za darmo.

Gość gość
Jeśli ktoś dużo dzwoni to bezkonkurencyjna jest oferta Virgin Mobile. Bije nawet te abonamentowe. Za 29zł miesięcznie masz: rozmowy do wszystkich (komórki i stacjonarne) bez limitu SMS bez limitu pakiet 2GB Jak mniej dzwonisz to za 19zł miesięcznie: 100 minut do wszystkich SMS bez limitu pakiet 2GB Nie musisz podpisywać żadnej umowy na dłuższy okres, można zrezygnować w każdej chwili.

Jak pisałam, to do osoby, która mało dzwoni, tak żeby w razie czego mogła zadzwonić i odebrać połączenie. Internet, smsy - bez znaczenia.

Niedawno aktywowałem taki numer w taryfie ORANGE YES. Informacja o możliwości przedłużenia ważności konta na rok jest w informacjach dodatkowych u dołu ekranu. Na stronie jest lekki "burdel". Np. kiedyś była promocja 6G transferu za 6zł i bardzo ciężko było ją znaleźć na stronie.

Gość gość
W Orange przedłużenie na rok jest dla osób które mają numer minimum 93 dni., i po 3 miesiącach będziesz mogła przedłużać ważność konta za pomocą bezpłatnego sms raz na rok. Nic nie musisz doładowywać. Poczytaj: orange konto ważne rok wyszukiwarce

Za rozmowy bez limitu na wszystkie komórki płacisz 7zł za 7 dni. To wg mnie bd oferta.

Dzięki. Faktycznie to nie jest w starterze tlyko jako opcja dodatkowa :)

a tak w ogóle to teraz widzę że wiele sieci ma taką usługę przedłuzania na rok.

Gość sroczka321
Widziałem ostatnio reklamę vikings mobile, z tego co pamiętam to 24zł miesięcznie i masz wszystko bez limitu. Sprawdź to sobie może akurat Ci podpasuje :P

Gość kaktusik777
A to jest jakaś nowa sieć czy po prostu orange tylko jakaś oferta?

Gość gość
w lycamobile kupujesz starter za 5zł i wykonujesz byle jakie połączenia co 89 dni i masz spokój na wieczność

Gość tarczyniak
ale chodzi Ci o ważność konta tak? Zależy kto co potrzebuje w ofercie..minuty,smsy i internet. Wiadomo że każdy by chciał wszystko za darmo i bez limitu ale nie zawsze się da więc warto rozpatrzeć wszystkie oferty i te nowe i stare:P

Gość ania005
W playu jak się nie mylę jest jakaś opcja z długą ważnością konta, ale to jest bardzo nieopłacalne, bo dużo się płaci za rozmowy, sms itd. A zawsze tak się mówi - ja nie dzwonię, a dochodzi co do czego i się dzwoni np. do lekarza i to już 10min się gada, a z konta schodzi te 5-6 zł. A to tylko jeden przypadek. Ja mam, tak jak ktoś tam wyżej wspominał ,Virgin Mobile bo moim zdaniem mają aktualnie najlepszą ofertę na rynku. Kupuję pakiet za 29zł miesięcznie i mam wszystko free, bez umów itd. Jest też tańsza opcja za 19zł, tam jest trochę tego mniej, ale i tak jest bardzo opłacalne. Poczytaj sobie o tym https://virginmobile.pl/oferta . Jak masz już swój numer to możesz go bez problemu przenieść, wtedy nawet jakieś tam upusty są na dane pakiety

Gość jennifer1986
ta oferta viking24 wydaje się naprawdę atrakcyjna jeśli chodzi o tego typu propozycje operatorów sieci komórkowych

Gość gość
o vikings ostatnio duzo sie mowi, maja dobre ceny wiec chyba warto sie zapozac

Gość oksandrol
no ja przeszedłem do mv jakiś tydzień temu bo mnie skusiła właśnie ta oferta :) żadnej różnicy nie ma tylko taniej mam więc jestem zadowolony

Gość gość
no i o to chodzi, po co placic wiecej za to samo, jak mozna zaplacic u nich mniej:)

Gość kleowas
Ja płace 24 zł a mam tam wszystko. starter kupiłem przypadkowo na stacji by mieć numer w polsce na czas świąt i ferii ale jest spoko.

Gość gość
a no to tym bardziej na krotki pobyc pewnie sie sprawdza, kto by sie bawil na 2 miesiace w jakies drozsze abonamenty, w sumie po co, ja mam ten drozszy pakiet ze wzgledu na wieksza ilosc internetu, chociaz teraz nie wiem czy bym nie wziela tego za 24 zl tez bo jednak tyle internetu nie da sie wykorzystac :)

Gość racuch
A sprawdzałaś ofertę vikingów? Ja mam ale ja korzystam dużo z internetu i ich wybrałem pod tym względem żeby najtaniej i najwięcej. Ale myślę że i dla Ciebie jakaś oferta się znajdzie u nich :)

Gość jarekros
Chyba skorzystam i przejdę do mv jak mówicie że za darmo. Ale jak to jest>? Trzeba mieć doładowane konto czy nawet jak środki są na zero to i tak mogę korzystać?