Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaokobietach

Dlaczego nie warto podrywać kobiety? omijać je w szczególności?

Polecane posty

Gość prawdaokobietach

1. Kobiety mają bardzo duże wymagania co do wyglądu nawet jak facet jest bardzo zadbany nie ma brzucha. Uzywa perfumy, ma zadbane dłonie, nogi, cera zadbana ale to tez nie przejdzie 2. Kobiety wymagaja meżczyzn z zarostem nawet jak komuś nie pasuje kompletnie! 3. Kobiety są wredne, chamskie, a nawet puste na mniej atrakcyjnego faceta którego spotkają na ulicy 4. Kobiety lecą na hajs 5. Kobiety udają, że są sympatyczne a potem wychodzi potwór bez powodu 6. Kobiety nienawidzą nieśmiałych mężczyzn twierdzą, że to są ciamajdy i wolą lovelasów i pewniaków siebie wyrywających każdą laskę na ulicy 7. Kobiety są zdradliwe w zwiazkach 8. Kobiety mają idiotyczne wymówki "szanowania się" sypiająć z 10 facetami twierdząć, że z każdymi była w 2dniowym związku.

Gość gość
co prawda to prawda :D

Gość gość
nie szkoda ci czasu na wypisywanie tych przemyśleń rodem z d...... Kobiety są różne, różny maja gust i preferencje, ale jeśli żadna, nawet brzydka desperatka ciebie nie chce to nie z tymi tysiącami kobiet jest problem tylko z tobą. Bo brzydcy maja kobiety, biedni też, nawet inwalidzi na wózkach bywają w związkach. A tylko na ciebie wszystkie leją ciepłym moczem

Gość gość
ja tam lubię jak facet umie odmieniać rzeczowniki w języku polskim. pewnie też zaraz usłyszę, że roszczeniowa suka ze mnie :D

Gość gość
roszczeniowa suka z ciebie :classic_cool:

Gość gość
Bo kobiety lecą na wygląd i hajs

Gość gość
ach ta perfuma:) też jestem roszczeniową suką i lubię jak facet potrafi się posługiwać ojczystym językiem

Gość gość
może on używa tylko 1 perfumy i napisał dobrze? :classic_cool:

Gość gość też suka
uwielbiam perfumę:D nie ma to jak biegle posługiwać się ojczystym językiem :D

Gość gość
a nie no, skoro to była tylko jedna perfuma to wszystko jest ok :D to kobiece chamstwo ze mnie wylazło :D

Gość gość
jak w piosence: nie po to jest perfuma byś ją pił :)

Gość gość
a ja nienawidzę nieśmiałych! rzucam w nich pomidorami i podstawiam nogi na ulicy, a potem idę zdradzać dalej mojego facet (dla którego jestem chamska, obowiązkowo). a hajs się musi zgadzać!

Gość gość też suka
gość dziś perfumy nie posiadają liczby pojedynczej - następny(a) naukowiec !

Gość gość
a ja jestem notorycznie pusta na każdego mniej atrakcyjnego faceta którego spotykam na ulicy. Taka ze mnie wredna rura :)

Gość gość
bzdura, może być tylko jedna ''perfuma'' :classic_cool:

Gość gość
Jesteś strasznie wredna. Obyś zgniła w piekle :classic_cool:

Gość gość
też udajecie sympatyczne, a potem wychodzi z was potwór? to moje hobby, doprowadziłam je do perfekcji. nawet wpisuję to sobie do cv.

Gość gość
bzdura, może być tylko jedna ''perfuma'' cool.gif chyba u was na wsi i to jedna na wszystkich :)

Gość gość
Według słownika forma "perfuma" jest poprawna :D

Gość gość
w takim razie nie ma dezodorantu tylko są dezodoranty :classic_cool: dezodorant to niepoprawnie TĘPIĆ LEWAKÓW - muslimów z zachodu co chcą nas ''polonistyki'' uczyć :classic_cool:

Gość gość
też udajecie sympatyczne, a potem wychodzi z was potwór? to moje hobby, doprowadziłam je do perfekcji. nawet wpisuję to sobie do cv. oczywiście, udaję miłą, nieśmiałą , wrażliwą, a jak tylko facet straci czujność to za łeb, na glebę i kujawiak , kujawiak. Po klacie nie skaczę bo przecież nie będę wiochy robić

Gość gość
prawdziwa chuliganka, nie ma to tamto!

Gość gość
skarbie słownik ci się przeleżał, perfuma jest dopuszczalna w grach tylko (rzeczywiście w jakimś XVII-XVIII wieku była i taka forma), ale w żadnym słowniku z ostatnich kilkudziesięciu lat nie występuje jako poprawna, jest tylko liczba mnoga

Gość gość
Jezu ale ty jesteś sztywna skarbie :) To kolejny powód żeby baby omijać - ich sztywność :classic_cool:

Gość gość
i przemądrzalstwo :classic_cool: zaraz zostane pouczony ze takie słowo jak ''przemądrzalstwo'' nie istnieje :D

Gość gość
E ty polonistka ale jak napiszę perfuma to mi nie podkreśla , dlaczego? :D

Gość gość
nie szkoda ci czasu na wypisywanie tych przemyśleń rodem z d...... Kobiety są różne, różny maja gust i preferencje, ale jeśli żadna, nawet brzydka desperatka ciebie nie chce to nie z tymi tysiącami kobiet jest problem tylko z tobą. Bo brzydcy maja kobiety, biedni też, nawet inwalidzi na wózkach bywają w związkach. A tylko na ciebie wszystkie leją ciepłym moczem x doooooobre hahaha :D:D:D a teraz zesraj się ze złośc***acanie i debilu.

Gość gość
Każdy pedał omija kobiety, nienawidzi i się ich boi. Nie jesteś wśród nich niczym szczególnym.