Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 46dni bez słodyczy

post 46 dni bez słodyczy

Polecane posty

Gość gościk
gosc-dokladnie tak. ja przede wszystkim chce sie zdrowo odzywiac..i po prostu wyeliminowac zbedne rzeczy, takie jak np. batony, ciasta, cukierki..

zależy jaki jogurt. są jogurty, które maja więcej cukru niz puszka coli.

Gość gość
Ale Wy to tak że się odchudzacie, czy religijnie bardziej? Swoją drogą, już się post zaczął? :D

Gość 45dni bez słodyczy
zainicjowałam tą akcję, bo ostatnio mam dużą ochotę na słodycze, a post uznałam za dodatkowy bodziec do przestrzegania postanowienia

hejka kobietki:-) Strasznie mnie ciągnie na słodkie ale się nie poddaje.Muszę się przejechać do sklepu po jogurt grecki i zjem go z musli..

Gość gość
Dopingowania ? Pol roku juz nie jem slodyczy proste jak j****ie dobra rada nie kupuj slodkiego do domu a jak kupisz to cos malego mini malego

Gość 45dni bez słodyczy
jak dziewczyny idzie? mnie ciągnie pod wieczór marcheweczki sobie gotuje, może sie nimi zapcham:)

najadałam się jogurtu z musli i już mnie nie ciągnie do słodkiego:-)

Gość 45dni bez słodyczy
ja zjadłam zapiekankę i marchewkę karmelizowaną, więc lepiej może zjeść 2 kostki czekolady, tylko nigdy nie kończy się na 2 kostkach:(

Gość 45dni bez słodyczy
melduje : "koniec dnia bez słodyczy"

Gość JustySka91
Dołączam do dyskusji, bo temat mi bliski;-) Ja też od czwartku nie jem słodyczy, do Świat tak wstępnie, a potem zobaczymy. Nie jadłam cały styczeń i bardzo poprawiła mi sie cera, bosko! Ale niestety pofolgowałam sobie pod koniec sesji/ na feriach i to solidnie, szkoda, bo tak ładnie chudłam już;/ Niewazne, było, minęło, liczy się to,co można zrobić do Świąt;-) Powodzenia! P.S Ja zastępuję słodycze daktylami, nie wiem, czy się liczy/ nie liczy, ale uważam, ze to genialny zamiennik- są bardzo słodkie, mają mnóstwo błonnika, mikroelementy, ajeden ma tylko 14 kcal. I cięzko zjeśc więcej niż 2-3, genialne na spadki motywacji i chęć na słodycze. Moja koleżanka wywaliła wszystkie z domu czy tam rozdała i zostawiła w domu tylko daktyle, mówiła mi, ze jadła nawet garść dziennie, ale to i tak ułamek kalorii, które pochłaniała z czekolada i ciasteczkami, i schudła od Świąt chyba z 3 kg, tak w zasadzie, nie zmieniając nic. Widać, ile może zdziałać zwykłe odstawienie słodyczy, szok. Też tak chcę;-)

Gość 44dni bez słodyczy
JustySka91 witamy ja też praktycznie nie jem słodyczy (na pewno od grudnia, kiedy urodziła się moja kruszynka) ale teraz jakoś mam większą ochotę

Gość 43dni bez słodyczy
dzisiaj nie mogę pochwalić się wykonaniem zadania, zjadłam 4 cukierki:(

Dzień zaliczony, ale w chwili kryzysu patrzyłam z tęsknym wzrokiem na szafkę w kuchni, gdzie trzymam czekoladę i ciastka,, dla odwiedzających" Ale zrobiłam sobie musli -do jogurtu naturalnego, dodałam garść otrębów, łyżkę słonecznika i kilka daktyli- i miałam namiastkę słodyczy, ;-) brakuje mi w chwili takich ciągąt coli zero- zły nawyk po Dukanie kiedyś. Cola zabija ( oprócz zdrowia) chęć na słodycze bardzo dobrze. Ale staam się nie pić tego syfu, czasem zaszaleję na imprezie/ do drinków, żeby było mniej kalorii, bo z sokiem to bomby są;/ Ale, że teraz jest Post, to alkoholu też pić nie muszę i zaoszczędzę dodatkowe kalorie;-) Pozdrawiam! I jutro znowu walczymy dzielnie, nowy dzień, nowa walka! P.S 4 cukierki to przecież mały grzech, ważne, że jesteś zmotywowana od jutra dalej przestrzegać diety;-)

hej.nie mogłam znależć tego tematu i dopiero dzisiaj piszę.Wytrzymuje bez słodyczy ale jestem przed @ i nie wiem czy dam dzisiaj radę:-( o rany..

Gość 44dni bez słodyczy
jak trzymacie się? ja zauważyłam, że nie jedząc słodyczy zjadam coś innego:( czyli drugą kolację:)