Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

udka z kurczaka

Polecane posty

Gość gość

witam, mam problem, bo nigdy nie wiem jak parzec na udka z kurczaka pieczone pod wzgledem kalorii. W internecie mozemy znaleźć informacje c.d udka pieczonego ze skora i bez. Moje pytanie to czy jak upiekę udko ze skórą a po upeczeiu przed zjedzeniem pozbede się jej to nadal mam liczyć jako udko ze skóra? czy ten tłuszcz ze skóry jakoś przenika do mięsa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dobre pytanie:-) napiszę tak ja piekę udko z kurczaka lub griluje ze skórką (przepis z kopenhaskiej) i po upieczeniu skórkę wyrzucam.Nie odpowiem Ci na to pytanie ale myślę że tłuszcz nie przenika do środka bo by zabronili takiego pieczenia dietetycy,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×