Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztował wasz smartfon

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
60 zł :) lumia 710 w licytacji

Gość gość
3 zł

nie mam smarkfona i nie zamierzam go kupować smarkfon jest dla smarkaczy, a ja mam już swoje lata :)

Gość gość
799 zł A niby dlaczego smart. jest dla smarkaczy? Nie rozumiem.

Gość tojestgosc
899 biały , z LTE, 8rdzienowy, ekran hd, aparat od sony,powłoka przeciw zarysowaniom,kalsa premium ;] myphone infinity,nowy nabytek ,czekam na dostawe:D

Gość gość
3560

Gość gość
chwalipięty :p

Gość labanda888
Ewa3333 nie pisz takich tutaj rzeczy ponieważ nie służy to niczemu dobremu. Od jakiegoś czasu napotykam sie na Twoje wypowiedzi na kafe. Jesteś już kobietą w pewnym wieku, takie wypowiedzi raczej nie służą budowaniu wizerunku inteligentnej osoby. Nie piszę Ci tego złośliwie ale posiadanie takiego telefonu przypadku niektórych osób jest niezbędne i powinnaś to raczej wiedzieć. Sama jestem już w dośc poważnym wieku .Do czego potrzebny jest mi smartfon? 1. Nawigacja 2. Internet. Prowadzę firmę i cały czas muszę być na bieżąco z firmowymi wiadomościami .Nie będę ze sobą nosiła dużego laptopa albo tabletu. 3. Dostęp do bankowości.

Gość gość
nic, bo mam sluzbowa xperia z2 ;)

Gość gość
Iphone 5 nie wiem ile kosztowal bo to prezent

Gość gość
270$ Kupowałam w Chinach przez aliexpress.

Gość gość
Po cholerę mi smartfon? Miły chłopak z obsługi w sklepie powiedział mi, że przez kamerki w smartfonach można obserwować samego właściciela. Sram na smartfony. Mam świetną orientację przestrzenną i nie potrzebuję nawigacji a spraw bankowych nie muszę załatwiać po drodze.

Gość gość
4000zł iPhone 6 zarabiam 1200zł miesiecznie

Gość gość
dałam za mojego Samsunga 900 zł, abonamentu bym w życiu nie wzięła

Gość gość
885 zł mniej więcej. Lenovo K910 zamówiony bezpośrednio od chińczyków przez aliexpress

Gość gość
Ja też nie chciałem smartfona, bo to duże telefony są, bajery dla dzieci, praktyczności zero. Chodziło mi jednak o jakiś nowszy klasyczny telefon, poczytałem, przejrzałem rankingi i wziąłem nokie 515, kosztuje ponad 500zł, ale to najlepsza opcja wśród nowych klasycznych telefonów

60 przy podpisaniu nowej umowy. W życiu nie chciałbym z tego dzwonić, ani kontaktów tam trzymać :(. Wykorzystuję jako nawigację, podręczny notatnik, kamerę (FULL HD) i aparat fotograficzny (ma lampę błyskową, która w pomieszczeniach wystarczy). x Poza tym, to rzeczywiście zabawka dla dzieci.

Gość gość
ta bajery dla dzieci :o 🖐️ piszą tak ci co nie potrafią wykorzystać mocy tych urządzeń :o

>>>Chodziło mi jednak o jakiś nowszy klasyczny telefon, poczytałem, przejrzałem rankingi i wziąłem nokie 515, kosztuje ponad 500zł, ale to najlepsza opcja wśród nowych klasycznych telefonów<<< Ja nadal zadowolony jestem z NOKII E52, awaryjnie używam też starej 3110c. Nie znam wygodniejszych do dzwonienia telefonów :). Ostatnio widziałem gdzieś ofertę nowej E52 za 350 w sklepie z gwarancją.

Gość gość
$350 używany iphone 5S bez kontraktu, ale mieszkam za granicą i to nie jest aż taki wielki wydatek na lokalne warunki.

Gość gośćMirelll89
ja kupiłam najtanszy jaki był dałam 290 zł i też jestem zadowolona chociaz wiadomo ktoś z wymaganiami by sie nie zadowolił a dodam jestem w miare młoda mam 26 lat:)

Gość gość
owszem, te zabawki dla dzieci mają od groma funkcji i możliwości wykorzystania ich - ludziom się jednak nie chce niczego sprawdzać :)

>>>ta bajery dla dziec****iszą tak ci co nie potrafią wykorzystać mocy tych urządzeń<<< A po cholerę mi moc do dzwonienia? x Co ja YODA jakiś jestem :D :D :D ? x Z internetu nie wyobrażam sobie korzystać bez dużego ekranu, wygodnej klawiatury i myszki. Tak samo idiotyczne są dla mnie wszelkie opcje obróbki zdjęć w telefonie. Na dużym ekranie jest to bez porównania wygodniejsze. Podaj mi jeden tylko przykład w którym smartfon jest lepszy od urządzeń, które udaje?

Gość gość
850zl za myPhone Infinity 3G w przedsprzedazy z etui i glosniczkiem bluetooth

Gość gość
ooo gratuluje, i co jesteś szczęśliwym posiadaczem? ;] dobra cena

Gość gość
ja kupiłam za 90 $ też na ali i jestem niezadowoolona bo się zyebała bateria i teraz muszę go odsyłać na swój koszt i czekać aż mi odeślą czyli ogólnie do bani nigdy już nie kupię takiej taniochy, teraz kupię coś porządnego Samusng albo Sony

Gość tien
myphone ma podobno jakis dobry serwis? to prawda?

Gość gość
Iphone6 plus 3200pln