Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ona bez ogona

na jaką partię zagłosuje sz w listopadzie?

Polecane posty

Gość gość
dla Polaków jedynie Platforma ! tylko ona okiełza ten wszechobecny brud, smród i ubóstwo. złodziejstwo i oszustwo polactwa

Gość gość
platforma coraz okiełznuje.... nie widać?

Gość gość
PO!

Gość Korwin moim KRULEM
Tylko KORWIN

"Ok zabranie polakom OFE i tani chamski tekst ze i tak nie są nasze pieniądze," x Co do OFE się zgadzam. x "afera Amber gold w którą zamieszane były kręgi Tuska" x Amberg Gold nigdy nie był dla mnie aferą. Od samego początku uważam że AG to przykład jak z prywatnej głupoty zrobić problem państwowy. x "jego córka ma majątek kupiony za gotówkę przed 25 rokiem życia i nikt za to nie płacil podatku!" x Jeżeli ktoś ma dowody że doszło do przestępstwa niech doniesie do prokuratury. Bo to co na ten temat czytałem to jakieś szacunkowe wyliczenia ludzi którym coś tam się wydaje. x " afera taśmowa zamieniona pod dywan" x W całej tej aferze bulwersujące były tylko deklaracje Belki. I ja jeszcze wcześniej twierdziłem że Belka prezesem NBP być nie powinien. x "prywatyzacja zakładów w Radomiu wartych setki miliony za niecałe 3 koła" x Rozstrzygnięcia sprawy z radomskim zakładem nie znam, ale z tego co pamiętam to ta firma przynosiła przez lata straty. Wycena spółki nie polega jedynie na podliczeniu jej majątku ale także rynkowej sytuacji. x " burdelu w służbie zdrowia" x No patrz, a jak poszła fama że chcą sprywatyzować to społeczeństwo kociokwiku prawie dostało. x " przeczytaj artykuł wprost co robi prezesik kaczmarzyk w portach lotniczych" x Przedsiębiorstwo Polskie Porty Lotnicze to skansen i powinien być dawno zaorany. x "To tylko część tego bagna, twojego ukochanego PO" x Ale przecież ja napisałem, że PO nie jest moją wymarzoną partią. Niestety, sytuacja jest taka że wybory w Polsce są plebiscytem między PiS i PO. A niestety na PiS nie zagłosuję z bardzo wielu powodów.

Gość gość
Sejm odrzucił projekt dotyczący podniesienia kwoty wolnej od podatku. Rząd dyma cebulaków prosto w d...e na setki miliardów przykład kwot wolnych od podatku w innych państwach http://s15.postimg.org/d10hbmwcr/kwota_wolna_ od_podatku.png

Gość gość
Jedyny czlowiek z ludu to Pawel Kukiz. Pomoz nam zdobyc 100 tys podpisow i uwolnic Polske od tyrani POPISU. www.kukiz.org www.facebook.com/prezydentkukiz

Gość gość
Jesteśmy zieloną wyspa? Niestety ciężko nam konkurować z innymi krajami UE skoro opresyjne państwo zaczyna pobierać nam podatek dochodowy gdy zarobimy ponad 3091 zł w ciągu roku, kiedy w krajach zachodniej Europy ta kwota dochodzi nawet do 30-50 tys. zł. http://s15.postimg.org/d10hbmwcr/kwota_wolna_od_podatku.png

Gość gość
na nic te wasze wypierdy pisiorki i inne oszołomy. i tak wygra PO! to oczywista oczywistość szczególnie po głupim dzisiejszym pieprzeniu dudy

Ja nie jestem w ogóle za kwotą wolną od podatku. Bo niby z jakiej racji ktoś ma podatku nie płacić? Jestem za jednakową stawką dla wszystkich

Gość gość
Ja nie jestem w ogóle za kwotą wolną od podatku. Bo niby z jakiej racji ktoś ma podatku nie płacić? Jestem za jednakową stawką dla wszystkich x jesteś pedałem dymanym przez rząd prosto w d...e na setki miliardów cebulaku

Gość gość
"Sprawiedliwość tak się ma do sprawiedliwości społecznej, jak krzesło do krzesła elektrycznego" - Janusz Korwin-Mikke To mętne pojęcie wykorzystywane jest, by uzasadniać bandycki system, który karząc obywateli wysokimi podatkami za uczciwą pracę i próby bogacenia się, uniemożliwia rozwój naszej gospodarki.

Gość gość
Na PIS,niech dobiorą sie do du/py tym dziadom z PO i PSL!

Gość gość
PIS albo Ruch Narodowy nie ma innej opcji Czołem Wielkiej Polsce