Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy podczas staran wystarczy w plodne kochac sie co 2 dzien?

Polecane posty

Gość gość

czy jednak w czas plodny warto codziennie zeby zwiekszyc szanse, bo jezeli np kochalismy sie wczoraj a owulka bedzie jutro to czy plemniki nie beda za stare do zaplodnienia?

Gość gość
nie powinny, ale dlaczego odmawiac sobie przyjemności i nie kochać się codziennie? :) skoro chcecie miec dziecko to chyba sie kochacie? nie traktujcie sexu jak aktu reprodukcji tylko miłości

Gość gość
jednak z drugiej strony czytalam ze codzienny seks moze wrecz dzialac antykonpepcyjnie, bo produkcja za szybka i sa zolnierzyki slabo dojrzale niezdolne do zaplodn

Gość korlinka
ja staram sie o drugiego malucha i od 6 miesięcy nie mogę zajść....kochaliśmy sie przeważnie co drugi dzień i nic...:( w tym cyklu jest częściej...2 dni sex dzień przerwy i tak na zmiane:) zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Gość fewfwf
Można co drugi dzień, byle potem leżeć pół godziny z nogami do góry. Och, jak ja kocham te tematy debili o "owulkach". Gorzej jak z tego faktycznie wyjdzie dziecko, odchowa się, i jako kolejne zaniży poziom intelektualny ludzkości.

Gość gość
Ja kochałam się z mężem w dzień owulacji i udało się ;) Nie stosowaliśmy taktyki seks codziennie, czy co drugi dzień, bo po stosunku dwa dni przed owu nie zachodziłam w ciążę. Dopiero stosunek centralnie w owu zaowocował ciążą.

Gość gość
tak tylko trafic w owu nie tak latwo

Gość gość
dziwne jestece jakies ja stara dupa i 1 sex bez zabzpieczenie i ylamw ciazy

Gość gość
super że jesteś stara i super, że nie można cię zrozumieć :*

Gość gość
zaszlas za pierwszym razem?! wow wow wow niespotykane! gratulacje dla tej pani

Gość gość
http://www.antykoncepcja.pl/newsy/czesty-seks -korzystnie-wplywa-na-jakosc-plemnikow-i-na-plodnosc x i tylko to do głupich reproduktorek i inkubatorów dotrze. BADANIA a gdzie miłość? ochota na seks? współczuję Waszym facetom

Gość gość
ojojoj :D a wiesz ze w dni plodne ochota na seks jest zawsze? wiec czego ty wspolczujesz? :D

Gość gość
kochajcie się codziennie po kilka razy

Gość gość
a ty kochasz sie CODZIENNIE po kilka razy?

Gość gość
Ale plemniczki bedom złe i nie wolno, trzeba czekać bo dzieciorka trza se zrobić :P czytałam niektóre posty mojemu facetowi - oczy mu ze zdziwienia wychodziły, że można w taki sposób traktować seks. Pierwszy lepszy temat, prócz tego, wystarczy zobaczyć. Zresztą, jak nie jesteś oszalałą staraczką to to widzisz, a jak jesteś to i tak do Ciebie nie dotrze, dbaj tylko o tego swojego faceta bo jak dłużej starania będą trwały, zeby nie zwariował ;)

Gość gość
Jak ktoś ma ochotę to czemu ma się nie kochać po kilka razy? Dla mnie przeszkodą jest własnie jedynie konieczność antykoncepcji, jakby to znikło to hulaj dusza, piekła nie ma :)

Gość gość
przy seksie kilka razy dziennie to jakby uzywac prezerwatych takie pleminki sa niezdolne do zaplodnienia poczytajcie sobie

Gość gość
kochalismy sie codziennie czesto 2xdziennie i mimo ze mamy po 34i40lat moj maz zaszlam po 2m-cach w ciaze.Im czesciej tym wieksze prawdopod.ciazy.Moja przyjaciolka i kolezanka kochaja sie z mezami gora 3xna miesiac i od 4lat w ciaze zajsc nie moga.Zeby miec dziecko trzeba regularnie wspolzyc .

Gość gość
To ja zaszłam w ciążę uprawiając seks w dzień owulacji. Wiem, kiedy mam owu, bo stosuję naturalne metody planowania rodziny, a poza tym mam silny ból owulacyjny i dla mnie to, kiedy mam owu nie jest żadną filozofią.

Gość gość
Taaak, więc codzienny seks to metoda antykoncepcyjna? :D

Gość gość
My się kochaliśmy codziennie w dni płodne (wyznaczałam je komputerem cyklu) i zaszłam bardzo szybko. W dni niepłodne współżyliśmy rzadziej - wtedy kiedy mieliśmy ochotę

Gość gość
Jaki masz komputer cyklu? Też zastanawiam się nad kupnem jakiegoś

Gość gość
Najlepiej wrzuć na luz i nie kochaj się z myślą, że może to ten raz zaowocuje ciążą. Ja jak chciałam i starałam się z mężem to nie wychodziło. Liczyłam dni wyznaczałam dni płodne kombinowaliśmy sex co dwa dni, codziennie i nic. A jak powiedziałam będzie to będzie wrzuciłam na luz to zaszłam w ciąże.

Gość gość
Co do komputera - mam Cyclotest i jestem bardzo zadowolona. lc jest jak dla mnie zdecydowanie za drogie