Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi czy to już czas żeby wybrać się do psychiatry?

Polecane posty

Gość gość

Pytam bardziej serio niż żartem. Opiszę Wam historię którą odwaliłam dosłownie 5 minut temu. Pożyczyłam koledze jedną rzecz, obiecał że przyniesie go dzisiaj. Nagle słyszę dzwonek do drzwi a ja zamiast otworzyć to zgasiłam światło w swoim pokoju, cichutko zamknęłam drzwi w pokoju na klucz i udawałam że mnie nie ma. Kucałam i zatykałam uszy żeby nie słyszeć jego dobijania się do drzwi!!! Moja współlokatorka mu otworzyła i odebrała tę rzecz a ja teraz siedzę po ciemku i udaję, że mnie nie ma. Nie rozumiem czemu tak postapiłam. To nie jest prowokacja.

Gość gość
konieczny psychiatra

Gość gość
oddzial zamkniety

Gość gość
dawno nie byłaś smyrana pewnie?

Gość gość
ja też tak robię bo nie lubię gości zresztą moi rodzice też tak się zachowują a szczególnie matka jak nie jest wystrojona jednak powinnaś pójść jak nie znasz powodu swojej reakcji co innego jak byś np. była rozczochrana czy coś

Gość gość
Piszecie serio czy żartujecie?:D Naprawdę nie wiem co mi odwaliło. Zamknęłam siew tym pokoju, kucałam po ciemku za szafką, zatykałam uszy żeby tylko nie słyszeć dzwonka, serce mi waliło! Normalnie jestem jakaś walnięta chyba. Najlepsze jest to, że uchodzę za lubianą osobę, bardzo często wychodzę na imprezy, spotkania towarzyskie itd. Dobrze wyglądam, jestem zadbana i w ogole.

Gość gość
dymana już byłaś czy dziewicą jesteś?

Gość gość
tu już raczej psychiatra nie pomoże, poszukaj egzorcysty

Gość gość
;d

Gość gość
?

Gość gość
Ja uważam, że psychiatra w tym wypadku nie jest potrzebny. Każdy w swoim życiu popełnia głupoty i ty właśnie zrobiłaś coś takiego. Jeśli masz przyjaciółkę lub przyjaciela to porozmawiaj z nim o tym zdarzeniu. Jest to pewnie u Ciebie jednorazowe takie zdarzenie. Nie ma się czym martwić. Najlepiej zapomnij o tym

Gość silna_79
przesada z tym egzorcystą... jakiś czas temu miałam podobne zachowania, a też jestem uznawana za osobę towarzyską, śmiała itp.. wstydziłam się, ale zgłosiłam się do psychomedic na ursynowie w wawie i bardzo się z tego powodu cieszę!! jestem zdrowa i szcześliwa i nie mam już tych zachowan