Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dajecie do zrozumienia

Polecane posty

Gość gość

osobie która się w was zakochała że nic z tego? Dystansujecie się czy coś innego ?

Gość gość
ja sie nie odzywam.albo mowie ze mam kogos innego

Gość gość
100% dystans. On tak zrobił :( ..nie wie,ze sie zakochalam. A z kim masz problem?z nim czy nią?

Gość gość
mówię otwarcie, że tej osoby nie kocham, i nie pokocham, nie jest w moim typie. wiem, to boli ale w ten sposób unika się gierek takich o jakie ci autorko chodzi :P

Gość gość
Tu nie trzeba się dystansować. Ja jak nie chcę faceta to nie daję mu nawet cienia nadziei, nie reaguje na jego zaczepki, nie odwzajemniam nawet miłych gestów, raczej traktuje neutralnie. Ja się na przykład dystansuję jak mi się facet podoba, ale nie jestem pewna jego uczuć, z niepewności bardziej.

Gość gość
chodzi o sytuację że widać po tej osobie ze coś do was czuję i próbuję rozwinąć relację o coś więcej niż przyjaźń ale ta osoba nie ma chęci na to

Gość gość
A czy kiedykolwiek ta osoba dała Ci znać i widziałęś/aś w jej zachowaniu, że też coś czuje? Bo jeśli nie, to raczej nie jest wcale zainteresowana.

Gość gość
A może powiedz jak ta osoba zachowuje się wobec Ciebie to powiemy Ci, czy Cie nie chce i olewa

-rozmowa,która by uważam załatwiła cały problem w najszybszym tempie, mówisz, że wiesz co ale nie ma między nami chemii, nie jesteś moim typie, nie interesujesz mnie. wtedy mówisz wprost prosto w twarz co leży Ci na sercu. -jeżeli nie stać Cię na taką rozmowę możesz unikać spotkań, szukać wymówek, praca/szkoła/rodzina, ale to nie jest długoterminowe, w końcu i tak dojdzie do rozmowy, szczególnie jeśli facet idzie po trupach tylko po to by się z Tobą np spotkać. - skasować nr telefonu i na innych komunikatorach, usunąć z fb bądź innych profili i nie odzywać się. to dobre rozwiązanie oczywiście jeśli nie wie za dużo o Tobie, bo jeśli zna Twój adres, gdzie pracujesz/uczysz się, to możesz mieć niemiłe spotkanie i znów czeka Cię rozmowa - jak widzisz, wszystko sprowadza się do rozmowy, więc wybierz sobie którąś z opcji :)