Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety chcą jeszcze prawdziwych romantyków?

Polecane posty

Gość gość

Do zwiazku?

Gość gość
a jak widzisz prawdziwego romantyka?

Gość gość
No raczej! teraz romantyka trzeba ze świecą szukać; /

Gość gość
chłopie jak jesteś romantykiem to daruj sobie szukanie partnerki. Teraz trzeba być macho manem. Wiem po swoich doświadczeniach, że współczesne kobiety nie chcą ani romantyków ani gentelmenów bo nie są oni dziś ucieleśnieniem męskości w oczach dzisiejszych kobiet.

Gość gość
Ja bym chciała romantyka mimo iż jestem niezbyt romantyczna w powszechnym znaczeniu tego słowa :)

Gość gość
Ja wolałabym zdecydowanie romantyka w średnim wieku i nie wypowiadaj się za inne kobiety mów za siebie! Zawsze są wyjątki. ..

Gość gość
Nie chcą. Tu obok jest temat o narzekaniu jak facet je traktuje. Zapewne ci faceci romantykami nie są :) Ale liczy się stos mięśni + idealna twarz, a romantyzm mają w d***e.

Gość gość
No szukajcie sobie kobiet na imprezkach a potem narzekajcie,że nie chcą romantyków ;]

Gość gość
Ja jeszcze jak szukałem to mi zdarzało się chodzić na imprezy. Poziom tamtych kobiet ''przerósł'' mnie i do dziś na imprezy nie chodzę. A kobiety nie szukam wcale. Bo wszystkie jesteście takie same - obojętnie czy chodzicie do tych klubów czy nie.

Gość gość
PRawdziwy romantyk a nie jacyś pseudo romantycy

Gość gość
Nie mów,że wszystkie bo mnie nie znasz :D

Gość gość
Niedługo po stanie wojennym jeszcze romantycy mieli branie ale dziś nie ma szans więc i jest ich coraz mniej. Romantycy nie mają jak przekazać genów.

Gość gość
Współczesne kobiety nie rozumieją romantyzmu mężczyzn i w ich oczach romantyk to c***a, mówiąca o swoich uczuciach. Dziś kobiety są bardziej męskie niż kobiece stąd też coraz mniej romantyków. Ewolucja po prostu. Niedługo to albo zabraknie mężczyzn albo to kobiety zaczną zaliczać mężczyzn i role się odwrócą.

Gość gość
nie chcałbym wam burzyć świata idei ale wiekszośc koksów to romantycy:D sprawdźcie sobie co to znaczy bo mam wrażenie, że chyba przypisujecie temu słowu znaczenie inne niż ma

Gość gość
Polscy faceci po prostu przyzwyczaili niektóre kobiety do swojego chamstwa.

Gość gość
to samo kibole. posługujecie sie słowami, których nie rozumiecie to może prowadzić do nieporozumień:)

Gość gość
A bo to tylko kobiety używają sformułowania "koks"? Akurat z moich obserwacji to znacznie częściej pada ono z ust facetów, którzy opisują wygląd jakiegoś innego męzczyzny. Kobiety jak mówią to zwykle coś w stylu "napakowany,przypakowany,umięśniony".

>>>Ja wolałabym zdecydowanie romantyka w średnim wieku i nie wypowiadaj się za inne kobiety mów za siebie! Zawsze są wyjątki. ..<<< To jestem do wzięcia :D.

Gość gość
a co mnie obchodzi jak kto na kogo mówi? W doopie to mam. Sprawdź chociażby w wikipedi czym jest/był romantyzm skoro nie pamiętasz ze szkoły bo mam dosyć waszego kretynizmu

Gość gość
Na czym polega ten wasz romantyzm,którego współczesne kobiety nie doceniają?Mnie się wydaje,że prawdziwy romantyzm zawsze jest w cenie, w odróżnieniu od ckliwych PUSTYCH SŁÓW,mazgajenia się ,silenia sie na bardzo wrażliwego,niezdolnego do normalnego życia,itp. Prawdziwy romantyzm nie wyklucza ogarniętego,rozsądnego faceta,a wam się chyba często myli z wewnętrznym popapraniem i egocentryzmem...Poznałam paru,którzy mówili o sobie "romantyk",a okazało się,że to narcyz,nieogarnięty,leniwy i skupiony na uczuciach,owszem...ale swoich.Cudze nie były tak ważne.:P

Gość gość
jakie czasy taki romantyzm i wyobrażenie o nim zdaje się. Obecnie romantyk postrzegany jest jako chodząca peeezda po studiach z szalikiem dłuższym niż włosy muzy do której wzdycha. Nie wiem kto sie przyczynił do utrwalenia i powstania takiej przeinaczonej wersji romantyka ale mam wrażenie, że debile waszego pokroju

Gość gość
Nie mów,że wszystkie bo mnie nie znasz x Faktycznie nie znam Cię. Ale to nie zmienia faktu że ilość takich kobiet jak Ty (nie wiem na 100% ale skoro tak się określasz to załóżmy że Ci wierzę) wynosi ok. 1% A pisząc że wszystkie są takie same, może to dziecinne, ale chciałem odeprzeć atak kobiet mówiących że wszyscy faceci są tacy sami. Otóż nie wszyscy. Ilość takich romantyków również wynosi 1%

Gość gość
a c****j z takim romantykiem jak ty, który nie wierzy w indywidualizm tylko w statystyke.

Gość gość
To moja indywidualna statystyka, a sądząc po twojej wypowiedzi to ty romantyczką nie jesteś. A romantycy szukają romantyczek.

Gość gość
kooorfa kołtuństwo piertolone sie zebrało na ploty. Fajnie byłoby jakbyście jeszcze wiedzieli o czym piertolicie głąby:)

Gość gość
"romantycy szukają romantyczek" xx Nie romantycy szukają śmierci w chwale i przygody, którą może byc również miłość. Ty nie jesteś romantykiem tylko jakimś poyebem

Gość gość
''Nie romantycy szukają śmierci w chwale i przygody, którą może byc również miłość.'' x To dawna definicja romantycyzmu. Dzisiejszy romantyk to zupełnie coś innego. Ty nie jesteś romantykiem tylko jakimś poyebem'' x Ty nie jesteś romantyczką tylko jakąś poyebaną.

Gość gość
gdybyś był romantykiem to szukałbyś tej jednej z miliona a nie skazywał miliony na bezduszność żeby usprawiedliwić swoje kołtuństwo

Gość gość
''gdybyś był romantykiem to szukałbyś tej jednej z miliona '' x Faktycznie, dzisiaj ciężko jest wyszlifować diament z tych bagiennych szuwar :) ''a nie skazywał miliony na bezduszność żeby usprawiedliwić swoje kołtuństwo'' x To obserwacje wynikające z otaczającego mnie świata.

Gość gość
nie wiem czy to dawna definicja romantyzmu bo obowiązuje do dzisiaj w szkołach. co do tej twojej definicji, nieoficjalnie nowej to z łaski swojej nam ją przytocz bo chyba tylko ty ją znasz