Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jonizator wody a kamica nerkowa

Polecane posty

Gość gość

Witam zastanawiam się nad kupnem jonizatora wody ponieważ od lat borykam się z kamieniami a słyszałam dość pochlebne opinie osób które to zakupiły.. co sądzicie? posiada ktoś?

Gość gość
też myślę o zakupie i czytam wszystkie opinie o tym, jak na razie aby trafiam na te same skopiowane można powiedzieć tyle że na innych stronach www, aby jedna Pani gdzieś napisała że pije i nie widzi ani poprawy ani pogorszenia, poza tym innych opinii brak o zwykłych ludzi, druga sprawa to obserwuje na allegro ludzie sprzedają poniżej 1000zl te które kosztują 1500zl i zastanawiam się skoro to takie uzdrawiające to dlaczego się pozbywają ?, czyżby ściema jakich dużo dziś ?, że uzdrawia itd. a tak na prawdę nic nie robi...

Gość gość
A co ma piernik do wiatraka? Przecież kamień nie tworzy się w nerce od wody.

Gość gość
ja pije wody jonizowana juz od dluzszego czasu (kupilam jonizator w https://jonizatorywody.pl/ pod zlew w przystepnej cenie). Musze przyznac, ze odkad pije tylko taka wode to czuje sie swietnie, mam duzo sily, nie jestem ospala itp :)

Gość gość
ja akurat jestem cukrzykiem i od tej strony mogę ci potwierdzic, ze woda jonizowana dziala. O kamicy tez słyszałam, ze ktos się leczyl, ale przyznam, ze nie znam osobiście tej osoby. Mogę ci polecic super Sklep, z którego ja kupowalam jonizator – jest to Sklep Osmoza (duzy wybor i ceny konkurencyjne) poza tym Pisza wiele ciekawych rzeczy w opisach produktow

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Nie stosowałam jonizatora, ale jak widzę temat o kamicy, to mnie jedna rzecz bardzo dobrze pomogła. Systematycznie robiłam sobie herbatki z aptecznego granulatu StonexinUro. Po jakimś miesiącu bardzo mi ulżyło, teraz troszkę rzadziej pije te napary, które w dodatku są smaczne i jestem bardzo zadowolona z efektów :)

Gość gość
Jonizator to świetna sprawa, stosuje od paru miesięcy i woda z niego jest bardzo smaczna i zdrowa. Mojej cioci cukrzyca się cofnęła dzięki codziennemu piciu takiej wody. Kupiłam jonizator ze sklepu Osmoza, mają duży wybór od tanich do drogich jonizatorów.

Gość Irguk41
Pierwsze słyszę aby miało to jakikolwiek wpływ na kamicę nerkową, oczywiście taka woda jest zdrowa ale nie sądzę żeby miała jakieś cudowne właściwości. Polecam zajrzeć np. na tą stronę http://www.verbato.pl/jonizacja-wody/ , jest tutaj trochę wyjaśnione odnośnie jonizacji wody.

Gość gość
Zachęcam do zapoznania się z ofertą www.jonizatorydowody.pl, maja bardzo dobre jonizatory wody w przystępnych cenach. Ja odkąd mam wodę alkaliczną zdecydowanie lepiej się czuje!

Gość gość

U mnie w rodzinie dochodziło do częstych zachorowań, głównie sezonowych. Wszyscy domownicy cierpieli na przeziębienia, grypę, non stop gorączka i osłabienie organizmu. Zwalczyłam problem jonizatorem sklep.halitus.pl/urzadzenia-do-wody/3-aquator-silver-jonizator-wody-ksiazka-woda-zjonizowana.html. Najlepiej wziąć z tego sklepu, bo przy okazji dodają książkę o wodzie zjonizowanej, której nie ma już na rynku i naukową broszurkę, więc można faktycznie pogłębić wiedzę i zastosowanie urządzenia w warunkach domowych. Otrzymujesz też szczegółowe zasady użytkowania. Nie da się popełnić błędu. Czuję się wyraźnie lżejsza przy regularnym piciu wody alkalizowanej, oczywiście na pół godziny przed jedzeniem, co było dla mnie nie do pomyślenia przez wiele lat. Jedna z ciekawszych inwestycji prozdrowotnych obecnie.