Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zero litości dla bezmyślnych matek oto co dziś zrobiłam

Polecane posty

Gość gość
U nas taka mentalność, że lepiej nie reagować a jak coś złego się wydarzy bedzie o czym plotkować przez tydzień nie? A słowotok o konfidentach jest porazajacy, ty masz 15 lat????

Gość gość
Bo to nie jest sprawa na psy tylko na normalną rozmowe, czy nie czaisz tego? Jestes za donoszeniem blizni na blizniego? Wlanie psiarnia to w 90% kombinatorzy, manipulatorzy i przestepcy bujajacy sie z polswiatkiem, trzymająca sztame z mafia. Porządnego policjanta nie psa znalezc to jak trafić w totka. Ile razy policja spalowala kogos za niewinność naduzywajac swojej 'wladzy', wez sobie poczytaj. Większość to tez komuszyska, glupi ten co im ufa. Zglosilam kradziez zlotego lancuszka, ktos mi zerwal z szyi to uslyszalam tylko milo, ze na uj w takie drogie rzeczy się ubieram itp. a sprawa kradziezy umozona po tygodniu!!! Jestem porzadnym obywatelem. Jak mi sasiedzi glosna muzyka przeszkadzali w nocy to pogadalam normalnie po ludzku i przeprosili i od tego czasu mnie uprzedzaja jak ma być u nich impreza czy coś. Zebym na takie cos nasylala psy to chyba musialaby to byc patola total co nie pogadasz!!! Wiec wez sie ogarnij, gdzie komunikacja miedzyludzka?

Gość gość
Rozmawiać to autorka może z taką kobietą o przepisie na muffiny a nie o tym że kobieta ryzykuje życiem dziecka. Nie wiem jak głupim trzeba być by wozic dziecko bez fotelika, a nawet bez zapietego pasa. Nic tak kobiety nie nauczy jak mandat który dostanie, ja nie widze powodu by autorka miała tracic czas na uświadamianie dorosłej kobiety, a i tak pewnie spotkałoby się to z oburzeniem tamtej babki, i zapewne długim obrabianiem duupy autorki do innuch równie inteligetnych matek z grupy. Od tego jest policja i tyle a gadka że policja to przestepcy jest zwykłym debilnym wytłumaczeniem ludzi którzy okradaja nawet piwnice sasiadów ot tacy porzadni obywatele.

Gość gość
Poza tym psiarnia wszystko robi, zeby sie nie przemeczac. Niewinnych ludzi paluja, bo im sie nie postawia jakies szaraki co sie upija raz na ruski rok i nieogarniajacy leżą na lawce, takiego najlepiej zabrać i torturowac, bo za postawnego koksika co z nozem lazi i grozi i rozroby prowokuje to w ogole sie nie wezma. Chyba życia nie znacie. Ile razy psy sie przyczepily do palacych i sprawdzali im torby uj wie co a obok dzialo sie przestepstwo a oni poszli na latwizne. Im w to mi graj szukanie jakiejś baby co pasow dziecku nie zapiela, bo zajmując sie taka durnota nie musza zajmowac się sprawami najwyzszej wagi-kradzieze,g***ty, rozboje!!! Tylko malolat z fifka ich interesuje, bo nie podskoczy i swoich praw nie zna.

Gość gośćiojhi
Wow konfident, donosicielka. Wy tępe dzidy, gdyby autorka jej to powiedziała w twarz, to tamta by się oburzyła, że jak ta baba śmie jej uwagę zwracać jak się wozi dziecko w samochodzie. A jakby zapłaciła za to mandat to będzie pamiętać. Ja mogę być super kierowcą, ostrożnym i jeżdżącym zgodnie z przepisami, ale zawsze mogę po aucie dostać od jakiegoś uchlanego debila za kierownicą.

Gość gość
Ja nikogo nie okradam, wez sie ogarnij!!! Po prostu do psów szacunku nie mam i miec zapewne nie będę, bo na szacunek trzeba sobie zasłużyć, oni do obywatela szacunku tez nie maja. Kolezanka moja prawie padla ofiarą g****iciela, ale uciekla i to od razu na policję i co uslyszala tam? Ze sama się prosiła, bo z pracy w srodku nocy wracala. Szok!!! A ty sobie nadal wychwalaj pod niebiosa ta swoja wspaniała policje.

Gość gość
Moim zdaniem dobrze zrobila. Sama bym zareagowała

Gość gość
Jak mi sasiedzi glosna muzyka przeszkadzali w nocy to pogadalam normalnie po ludzku i przeprosili i od tego czasu mnie uprzedzaja jak ma być u nich impreza czy coś. gosć 16:00 nie porównuj głośnej muzyki do tej matki. Każda uwaga osoby postronnej na temat wychowywania dziecka, czy samego dziecka wzbudza agresję u jego matki.

Gość gość
Tak tak nie dawno to samo pisalas tylko w roli głównej byl dziadek.skoncz te swoje durne prowokacje.

Gość gość
Doopa tam

Gość gość
"Tylnia szyba" - ja pie*dole! :O

Gość gość
ha ha ja na wsi mała w w]maszynach rolniczych jezidziłam i bez fotelika traktorem bryczkka na snopowiazałce siedziałam. i nikt na tate nie adzwonił na policje

Gość gość
Kiedyś babka pisała, że jej syn tez jechał bez fotelika, bo to tylko kawałek, bo to miasto, bo będą jechać ostrożnie. Chłopiec umierał przez 3 tygodnie, a ona sobie do dzisiaj tego nie potrafi wybaczyć.

Gość gość
gość dziś Tak było za naszych czasów i miałaś dużo szczęścia, bo w każde lato pamiętam po naszych okolicznych wsiach się działy tragedie, a to dziecko z fury spadło między przyczepy, a to kostka słomy spadła i kręgosłup złamała, a to komuś ręce wkręciło w maszynę jak naszej słynnej olimpijce w dzieciństwie. To nie było wcale takie dobre.

Gość gość
Chyba mowi sie "na policje" a nie "na psy"... Doliny spolecxne tu chyba tylko siedza...

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, brawo a resztą się nie przejmuj, te co potepiaja nie dbają o swoje dzieci

Gość gość
odezwała się patologia, i ci co nie używają fotelików i pasów . Autorka dobrze zrobiła brawo dla niej

Gość gość
Dla mnie bezpieczeństwo to podstawa, przy wypadku dziecko zginie a winnych będą szukać gdzie indziej

Gość gość
dobrze zrobiłas autorko! gratuluję odwagi! najgorsze jest takie podejście a co mnie to obchodzi! to dziecko, samo nie zna niebezpieczeństwa i nie wie czym to grozi.

Gość gość
Ja nikogo nie okradam, wez sie ogarnij!!! Po prostu do psów szacunku nie mam i miec zapewne nie będę, bo na szacunek trzeba sobie zasłużyć, oni do obywatela szacunku tez nie maja. Kolezanka moja prawie padla ofiarą g****iciela, ale uciekla i to od razu na policję i co uslyszala tam? Ze sama się prosiła, bo z pracy w srodku nocy wracala. Szok!!! A ty sobie nadal wychwalaj pod niebiosa ta swoja wspaniała policje. x i na podstawie jednej sytuacji, jednego policjanta wyrobiłas sobie zdanie o całej policji w PL< super! w każdym zawodzie trafi się jakiś burak, a jak ci się nauczyciel w szkole u dziecka nie spodoba to co? wypiszesz go ze szkoły bo wszyscy tacy są? zastanów się kobieto!

Gość gość
dobrze autorko zrobiłas, gratuluje odwagi, jakbys sama jej zwróciła uwage pewnie by cie olała lub wysmiała-tak moze chociaz mandat ją nauczy a te wszystkie kwoki, które uważają że przegiełas są skrajnie nieodpowiedzialne:/ co to za argument w stylu że jak byłam mała to mnie rodzicie nie zapinali?co to ma wnieść? a ile dzieci ginie w wypadkach drogowych przez tak skrajnie nieodpowiedzialne zachowania rodziców? i co to ma być postawa godna pochwały?