Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spotkaliscie milosc swojego zycia?

Polecane posty

Gość gość
Spotkałam.Ale jak mielibyśmy byc razem.Ja w kraju,on poza granicami kraju.Ja tu mam swoje życie,on tam.On nie ma tu perspektyw w kraju za dużych,ja tam w tym kraju to juz wogole żadnych,tam tez straszne bezrobocie jest.I jak tu byc razem.?Odpowiedzi szukam i dalej nie wiem.

Gość gość
Niech sie dzieje co chce.Chce byc z nim i będę a reszta nieważna.Samo sie poukłada przeciesz.

Gość gość
Nic się nie poukłada, bo nigdy nie było szczerości, jakieś udawania, gierki nie z tej ziemi, oczekiwania tylko by tylko ona pokazywała, że je zależy a on strasznie wstydliwy.

Gość gość
Jestem wstydliwy- tia,. to sobie być. I fajnie.

Gość gość
Doświadczenie seksualne jest bardzo ważne dla kobiet. - mylisz się. To może zależy dla kogo,ale mnóstwo kobiet wolałoby prawiczka od jakiegoś buhaja co ma doswiadczenie z prostytutkami i z dyskotek...to raczej ten z bujną przeszłością może być problemowy,a nie prawiczek

Gość gość
21:37 popieram, nie wiem skąd przekonanie ,że kobiety w łóżku potrzebują doświadczonego, to jest mit, może jest jakiś procent kobiet, które takich chcą, ale większość chciałaby faceta ,który nie zaliczył wiele partnerek lub był niedoświadczony:)

Gość gość
Taki co w każdą dziurę chętną pcha nie wazne czy kobieta ladna czy brzydka,placi qrewka to jest dno,kompletne zero,chory na mozg.Z takimi zawsze są problemy.Nie dotknęła bym takiego.

Gość gość
Temat nie jest o pukaniu tylko o miłości.

Gość gość
Ktoś z Radia Maryja wzywa do opamiętania:)

Gość gość
i dlatego jest tak

Gość gość
22:09,nie podszywaj sie,pieprzysz jak potłuczona.Poszukaj sobie faceta.

Gość gość
jestem les.

Gość gość
TAK!!! Po 15 latach życia w chorym związku poznałam cudownego człowieka. Jesteśmy już 11 lat razem. Siedzi teraz obok i cudnie na mnie patrzy. KOCHAM CIĘ MISIU:)

Gość gość
Gosc 11.15...gdzie tak powiedzialem I kiedy???

Gość gość
gość dziś Temat nie jest o pukaniu tylko o miłości. x Chłopak z gość dziś pisał o miłości bo seks to nie tylko pukanie ale również jest seks z miłości i o tym mówił.

Gość gość
Mojego Misia kochanego poznałam pod sklepem. Tak na mnie spojrzał, że poczułam motyle w brzuchu. I tak jest do dzisiaj. Te motyle krążą nad nami każdego dnia. Jutro w dzień kobiet pójdziemy na spacer podziwiać pierwsze oznaki wiosny i cieszyć się bycia ze sobą.

Gość gość
Kiedyś w realu córka chciała coś zaczać się uczyć ,Ty zachęcająco skomentowałeś..Było to na chodniku przy pewnej budce..już dokładnie nie pamiętam co powiedziałeś. ale ja odpowiedziałam.że jakoś nie jestem przekonana..na co reakcja twoja za sprawa pewnej rozgłosni radiowrj była taka..KC..i zrozum to w końcu ,a jezeli nie jesteś jeszcze przekonana ,to przyjdz tu i się przekonaj że ja dla Cienie zrobiłbym wszystko."Dłyszac te słowa byłam przeszvzęsliwa..lecz do czasu bo kiedy już myślałam że kochasz ,to Ty robiłes sie obojętny i tak na zmianę.Xero wyznańnw realu..jedynie słow a sie pokrywały.Fundowałrś mi extra chuśtawkę.

Gość gość
Nie...to nie ja :p

Gość gość
myślałam, że to jest temat: czy spotkaliscie milosc swojego zycia? A tu takie dziwne wpisy....hm

Gość gość
tak spotkałam i życzę mu kolorowych🖐️

Gość gość
spotkałam i cały czas musze o nią walczyć i tak już to trwa od 10 miesięcy Nieustanna walka pełna bólu i rozczarowań kontra kilka dobrych chwil które wynagradzają każdy zly moment i każde załamanie Na szczęście te chwile choć rzadkie zdarzają się coraz częściej

Gość gość
Więc kto?:-)

Gość gość
Widujesz go???

Gość gość
Niestety nie:-(widuję..nie widziałam go dwa lata.

Gość gość
ps.ale bardzo chciałabym go jeszvzr zobaczyć i zapytać wpros czy coś czuł,czy tylko się mną bawił.?

Gość gość
Idę spać. Mój ukochany daje mi znaki żebym się położyła lulu. Minęła 24,00. Dostałam bukiet tulipanów.Pięknie zaczyna się Dzień Kobiet. I tak widzę miłość swojego życia. Rada dla Was. Szanujcie siebie i ukochaną osobę. Wsłuchujcie się w to co mówi i oczekujcie,że ta osoba też Was słucha. Spełniajcie potrzeby ukochanej osoby i wymagajcie tego samego od niej. Jeśli tylko Wy dajecie z siebie nie dostając niczego to jest toksyczny związek. Dobranoc. Życzę wszystkim miłości, zdrowia i szczęścia

Gość gość
nie wiem gdzie jest moja milosc.

Gość gość
ja kogos poznalam ale nie wiem czy mu sie podobam.

Gość gość
Dziękuję,mam nadzieję ze znikną wszystkie przeszkody i będziemy razem.:-)

Gość gość
ja spotkalam milosc bez wzajemnosci.