Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moj facet mnie za bardzo nie kontroluje

Polecane posty

Gość gość

W skrocie: mieszkam z facetem od palu lat,mamy 27,28 lat. Pare dni temu byl w pracy a mnie znajoma odwiedzila,mowilam mu wczesniej ze przyjdzie..a on zadzwonil pytajac jak tam itp i mial byc w domu dopiero kolo polnocy bo w restauracji pracuje...to powiedzialam mu ze siedzimy itp a on nagle zebym mu kawe zrobila bo bedsie za 20minut...a ja ze jak to,ze mial byc pozniej ale ze ok. Po pol h,jak go nie bylo to zadzwonilam gdzie jest a on ze w pracy -czyli jaja sobie robil ze zaraz bedzie:-/ i zebym mu zrobila zdjecie jakiejs tam rzeczy z naszego mieszkania...to sie wkurzylam ze co on sprawdxa mnie czy co i zeby mi wstydu przed kumpela nie robil..to sie rozlaczyl,do tej pory sie nie odzywa..moze moglam dla spokoju mu to zdjecie zrobic? Ale z 2 strony jakimbprawem tak sie zachowuje.jeszcze jak wrocilbto powiedxial xebym sie zamknela bo idzie spac:-/ a co ja takiego zrobilam? Siedzialam z kumpela przy winie i gadalysmy :-/

Gość gość
Bo z tym zdjęciem to był taki sam kawał jak z kawą, a Ty nie ogarnęłaś, idiotko.

Gość gość
Sama jestes idiotka :-/ to nie byl zart bo go znam i nie raz mi robil akcje ze na wideorozmowe bral zeby widziec gdsie jestem:/

Gość gość
Po pierwsze: Jestem facetem Po drugie: Toleruj to, albo go kopnij w d**e

Gość gość
Tez zwykly cham z ciebie. Ale mi rady dajesz:/

Gość gość
Nie jestem chamem, tylko trolluję sobie hehe Taki już facet z niego, moja poprzednia była cholernie zazdrosna, wydzwaniała co 10 minut (!!), im dłużej byliśmy razem, tym gorzej było... Jeśli to tylko takie drobne "kontrole", to można z tym żyć, porozmawiać i zmienić, ale jak serio Cię ciągle sprawdza, to go zostaw. Będzie coraz bardziej natarczywy, a tacy mają zadatki na tyranów...

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
po co upujesz?chcesz byc niewolnicą to z nim siedz,ale potem sie zaczna urojenia,bedzie cie lał za to ze ci jakis facet powiedzial czesc,albo na ciebie spojrzal Mam kolezanke,ona opowiadala jak jej były chłopak pobił jej kolege bo ten jej powiedzial czesc i sie do niej usmiechnął