Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge wejść na uczelnie jak tam nie studiuje

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym jutro jechać do Krakowa na UJ bo planuje tam studiować z koleżanką , ale można sobie tak normalnie wejść i pochodzić po uczelni, czy trzeba pokazywać legitymację ? I tak samo z UW w Warszawie , bo tam też chce iść zobaczyć , i jeszcze do SWPS w Warszawie

Gość gość
UP

Gość gość
wejdź, przecież Cię kotku nie wyrzucą, możesz powiedzieć słoneczko że chcesz tu studiować, całusy w pipke

Gość krusowa
:D Poyeby są wśród nas... Oczywiście ,że możesz! Nawet powinnaś! :D

Gość gość
nie, w polsce przed drzwiami stoi zupa z rakow malzy i krewetek i najpierw kaza ci jej sprobowac :P stopka: czy kazdemu facetowi trzeba strzelic w pysk zeby otrzezwial?

Gość gość
przecież to nie pisze facet tylko blondynka !!!

Gość gość
To pisze szatynka :) Jak próbowałam wejść do jednej z uczelni w Polsce parę tygodni temu, to zatrzymała mnie pani,która poprosiła o legitymację studencką. Nie chciałabym żeby taka sytuacja się powtórzyła,więc dlatego pytam,kto pyta nie błądzi. Pozdrawiam was żmije :p

Gość gośćula
oczywiście,jako wolny słuchacz :)

Gość gość
Hej :) Nie wiem jak jest na większości uczelni, o które pytasz (chociaż nie wiem czemu mieliby robić problem z wejściem do środka) ale mogę Ci powiedzieć jak jest na SWPSie ponieważ jestem absolwentką tej szkoły. Jest to miejsce niezwykle przyjazne studentom i nie będziesz miała żadnego problemu żeby tam wejść i się rozejrzeć. Co więcej, co jakiś czas na uczelni organizowane są dni otwarte, podczas których osoby zainteresowane studiowaniem tam mogą pozwiedzać szkołę i dopytać o wszystko co je interesuje. W SWPSie organizowane są też często spotkania z różnych dziedzin (psychologia, kultura itd.), na które można się wybrać nie będąc studentem uczelni więc można poczuć jaki klimat tam panuje - a panuje doskonały :D Tak więc gorąco polecam Ci odwiedziny. Jeśli masz jakieś pytania - chętnie odpowiem :)

Gość gość
na PW w Warszawie też nie ma problemu, żeby wejść.

Gość gość
a jak cie ochrona wyrywkowo złapie i wylegitymuje to wezwie policję i będziesz na czarnej liscie po prosty dostaniesz wilczy bilet :(

Gość gość
g****o prawda, każdy może wejść na wykład jako wolny słuchać, w końcu to uczelnie państwowe a nie prywatne.