Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garddzezę matkami ,które kupują te cale DADY I inny szmelc

Polecane posty

Gość gość

przecież wiadomo jakie produkty sa najlepsze, te markowe i te droższe a nie jakies DADY i ine badziewia, balabym sie o stan zdrowia swojego dziecka jakbym tego używala pewno jakich chiński szmelc

Gość gość
Dla bachora starcza dady, po cholere kupowac drogie pieluchy jak i tak szybko zasra i zaszcza? Zawsze kupowalam te najtansze, nie bede przeplacac i drogich kupowac jak nie ma sensu.

Gość gość
Uważaj by kiedyś sytuacja cie nie zmusiła byś właśnie kupowała dady i po lumpkach nie chodziła .... bo los zmienny jest ..

Gość gość
Ja tez się boję o Twoje dziecko, kto je mowy ojczystej nauczy?

Gość gość
Ja mam np normalna sytuacje, pieniadze są, a i tak uwazam ze dla malego dziecka szkoda kasy na firmowe ciuchy i pampersy i kupuje te tansze. Pozniej jak pojdzie do przedszkola no to trzeba bedzie mu kupic jakis lepszy ciuch ale teraz? Po co?

Gość gość
zwlaszcza jak widze te matki takie zaniedbane w brudnych przecoponych ciuchach i jeszcze dziecko ubrane w nie markowe ciuchy i nie markowe pampersy . Żal mi was i waszych przetłuszczonych włosów :D

Gość gość
bachor nie zasluguje na markowe ciuchy, dla niego tylko lump. i tak przeżera sporo kasy to jeszcze przesrac by mialo markowe pampersy? haha napewno. w lumpie sa bardzo dobre rzeczy i zabawki dla dzieci. po co przeplacac na niekumetego malego gowniarza?

Gość gość
no tak biedota i tak powie ,ze lepsze dady i lumpy ,skad ja to wiedzialam :)

Gość gość
Skoro tak cie boli autorko los tych dzieci ktore szczaja w dady to zamiast zakladac tu tematy idz i pomoz tym kobietom ktorych nie stac na pampersy oryginalne i inne gadzety firmowe.Ja np kupuje i pampersy zielone i inne pieluszki tez i nie uwazam zeby moje dziecko cierpialo.Nie gardze rowniez kims kto jest moze biedniejszy niz ja.Najwazniejsze aby dziecko bylo kochane i krzywda mu sie nie dziala.Ciesz sie ze masz dobrobyt.Nie kazdy moze sobie pozwolic na romyslanie nad takimi p*****lami.

Gość gość
hehe ale ja kocham moje dziecko i dlatego daje mu to co wg mnie najlepsze :) a gardzę tymi , które spędzają czas na kafe zamiast zarobić na te lepsze rzeczy p.s. jestem teraz w pracy nawet robote mam prze-z******tą kochane :*

Gość gość
Ja tez jak widzę te wszystkie dzieci w wózkach strupialych i okropnych kombinezonach i czapkach to mam ochotę zygnac.Duzo spaceruje z dzieckiem i rzadko mam okazje zobaczyć na ulicy fajnie ubrana matkę z fajnym wózkiem i fajnie ubranym dzieckiem...mam wrażenie ze wszystko stare sprane i znoszone....fuj

Gość gość
*rzygnąć miało być bo zaraz pewnie plebs sie bledy doszuka :D

Gość gość
a ja za to wole malemu dziecku kupowac dady a odkladac po 200 zł mc na jego konto co dostanie na 18stke xD to lepiej zagospodarowane pieniadze niz tylko siano na pampersy i oillany itd... :)

Gość gość
współczuję tym dzieciom których rodzice nazywają je ''bachory''. Od razu widać że to patologia... Dziecko ''zrobione'' tylko po to aby dostać 1000 zł na chlanie.

Gość gość
Sobie też kupujecie najtańszy szary papier do tyłka? Co to za gadanie, że zaraz i tak będzie zasikane? I jeszcze to gadanie, że między Dadą a Pampersem nie ma różnicy :D To nałóż sobie na dupsko jedna z drugą foliówkę z Biedronki, a potem pieluchę dla dorosłych Semi - pewnie też powiecie, że nie ma różnicy? :D :D Szkoda mi waszych dzieci. Po co je sprowadzacie na świat, skoro na wszystko wam szkoda? Stare, zapleśniałe wózki, ciuchy po starszym rodzeństwie, najtańsze pieluchy śmierdzące fabryką w dotyku przypominające papier ścierny, pewnie buty i majtki też im w lumpach kupujecie, bo przecież i tak zaraz z tego wyrosną? :o 🖐️

Gość gość
a ja za to wole malemu dziecku kupowac dady a odkladac po 200 zł mc na jego konto co dostanie na 18stke xD to lepiej zagospodarowane pieniadze niz tylko siano na pampersy i oillany itd... usmiech.gif x ja tam swojej córce kupuję od urodzenia Pampersy i odkładam miesięcznie ok 180zł. Jedno nie wyklucza drugiego, no ale jak się nie ma na podstawowe, DOBRE produkty higieniczne dla dziecka no to można się tlumaczyć na wiele sposobów, jasne.

Gość gość
czep sie tramwaja :classic_cool:

Gość gość
hehe one wszystkie maja furę kasy tylko wolą odkladać a dziecku kupić najtańsze :P hehe żal mi tych dzieci ja uważam ,że dobrze ubrane mama i dziecko to podstawa. Dla mnie to jest bardzo ważne ,żeby moje dziecko czuło się komfortowo , nie ukrywam ,ze dla mnie to też jest ważne chodzi o jakość

Gość gość
przeciez Pampersy Premium Care (najlepsze dostepne na rynku) nie sa wcale drogie. Obliczylismy z mezem, ze na 1 dziecko - noworodka to koszt okolo 150 zl miesiecznie. My mamy blizniaki, czyli 300 zl, a i tak nie uwazam tego za jakas szalona sume. Poza tym juz po kilku miesiacach zmniejsza sie znaczaco zuzycie pieluch.

Gość gość
Autorko - jesteś denna idiotka do kwadratu, naucz się pisać ty nieuku posrany

Gość gość
Ja kupuje tylko porządne dobre jakościowo rzeczy: Pampersy i chusteczki Pampers (zazwyczaj na promocjach w superpharm albo allegro) Kocyki,podusie i pościel LaMillou (ok 170zl za kocyk,250 za pościel) ma tego b.duzo i sa to jakościowo b.dobre rzeczy Porządny wózek i dobry fotelik z bazą izofix Zabawki z atestem Jak przestalam kp to najlepsze mleko Kaszki itp A jedzenie robię sama :) czasem daje sloiczki jak wyjezdzamy gdzies;)

Gość gość
oj ludzie ludzie zazdrośc ,że aż piszczy biedota.........

Gość gość
Zapomniałam o ubrankach wszystkie nowe dobre gatunkowo

Gość gość
Ja nie rozumiem niektorych ludzi naprawdę. Skoro wam tak dobrze to zajmijcie sie soba i swoimi problemami bo nie wierze ze ich nie macie.Jak ide ulica to nie oceniam czy wozek jezt stary a matka zle ubrana a co kazda ma wygladac jak modelka? Oczywiscie jak wychodze jestem czysta pachnaca dziecko tez ale do cholery ide na plaskim bucie i w dzinsach a nie kuzwa w szpilkach bo mam wygladac jak sexi mama cichopek.I w domu tez wszystkie gotujecie w szpilkach tak jak w serialach i tupiecie tup tup tup po domu hahahahha.Uwazam ze kazdy powinien zajac sie soba i swoim zyciem.Ale jak sie komus nudzi...tak hak pisalam wyzej idz i kup pampersy tej co nie stac a nie sie szczycisz co ty masz i nie masz.Idz i pomoz.

Gość gość
nie mam ochoty pomagać rozpłodowej biedocie :D

Gość gość
W cocodrillo nie ma bluz za 200 zl....nie trafiony przykład idiotko z plebsu :o

Gość gość
autorka ma racje. moze ja nie gardze mamami ktore ubieraja dzieci w lumpach i kupuja dady ale jakis komfort tego dziecka tez byc musi. sama nie lubie chodzic w byle czym. przedewszystkim dobre materialy na ubrania,dobre zarcie i dobre pampki. nie mowie zeby zaraz 50zl wydawac na plyn do kapieli ale 20zl(hipp,babydream) to duzo? w zyciu dziecka w tym gownie za 4zl z biedry kapac nie bede. pampki i moze z dyskontow zle nie sa ale jak ma w tym dupa oddychac? przeciez to tektura...dziecko tez czlowiek i zasluguje na dobrej jakosci rzeczy.a kupujac w promkach czasem wychodzi taniej pampers niz dada

Gość gość
*nietrafiony miało byc

Gość gość
13:15 oj były 3 lata temu takie ceny :) mam ci wysłac zdjecie metki? xD

Gość gość
ale i tak najlepsze są awantury o mleko mm , że w ogole to pieniądze wyrzucone w błoto :D