Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garddzezę matkami ,które kupują te cale DADY I inny szmelc

Polecane posty

Gość gość
14:34,i wszystko jasne,bieda zawsze kieruje sie ceną a nie komfortem dziecka.Półmózg:classic_cool:

Gość gość
co to jest ''garddzezę''?

Gość gość
14:37 dziecko ma komfortowo w dadach tak samo jak w pampersach, a ja nie bede na dziecko kasy wywalac jak nie trzeba. przezyje. a tobie powtorze bo niedotarlo: bachora swojego uszczanego polmozgiem nazywaj :-)

Gość gość
Twoje drugie imię,biedoto od dady:classic_cool:

Gość gość
14:40,wmawiaj sobie tak dalej,ze komfort jest ten sam.Biedota nie powinna miec dzieci.Półmózg:classic_cool:

Gość gość
Ja wolę sobie coś kupić niż dziecku przepłacać pieluchy i ubrania jak są tańsze. Kwestia ekonomii ;-) I co masz na to jakiś wpływ? Żaden prowokatorko. A teraz idź przebrac pampersa bo pewnie półmózg się zesrał znowu ;-)

Gość gość
Niestety,ale wszędzie się widzi takie mamuśki o/d/j/e/b/a/n/e ,a dzieciaki jak kloszardy przy nich wyglądają.Bo mamuska nie ma zamiaru wydawac na dziecko,woli siebie okupić.Ja mogę i sobie i dziecku kupić,ale gdyby nie było mnie stać to wolałabym dać dziecku niż sobie.Ale półmózgi tego nie zrozumieją

Gość gość
Autorka i wtórujące jej nieudacznice zgrywające bogaczki są siebie warte :-) Hahaha poniosło was co nie? Chciałybyście kupować takie produkty ale was nie stać to sobie po kafeterii wypisujecie, żeby się dowartościować. To jest choroba psychiczna takie wmawianie sobie czegoś czego nie ma. Mnie np. stać na pampersy ale uwaga! tez kupuję Dady! zamiast przepłacać nic nie warte pampersy mogę dziecku lepszy jakościowo ciuch kupić w to miejsce. No ale co wy tam wiecie;-) Dalej marzcie sobie, że to wy kupujecie same drogie produkty, a my śmieci :-) Dobrego dnia frustratki.

Gość gość
14:48 rusz tłusty zad do roboty albo staremu powiedz,zeby więcej zarabiał to wtedy będzie cię stać ,żeby kpić sobie i twojemu szczylowi

Gość gość
14:52 w ciuchach z lumpka nikt nie wyglada jak kloszard, sa tam lepsze ciuszki niz w sklepie. Ja lubie sobie markowe rzeczy kupowac, dziecku tez tyle ze na razie uzywane.

Gość gość
gosc 14:34 huggies naturals nie są takie drogie jakbyś kupowała dziecku chusteczki Derma eco baby które kosztują (ZA 1 OPAKOWANIE) 32 zl to miałabyś sie czym chwalic a nie jakimiś huggisami :P

Gość gość
14:54 nie ma takiej potrzeby, mój szczyl dobrze wygląda w używanych ciuchach i dobrze czuje się w Dadach. już spuściłas powietrze? ;-)

Gość gość
Haahahaha pewnie po smietnikach grzebiecie stare marchewki i bachorom dajecie zupe z tego hahah

Gość gość
Autorko szanuj innych ludzi. Jestes matka czego chcesz nauczyc swoje dziecko?

Gość gość
14:53 no to teraz pojechałaś:O 50 zł za paczkę dobrych jakościowo pieluch to tak dużo,że od razu nazywasz kupujące je kobiety od bogaczek?Ja się pytam jaką wy biedę musicie klepać,że to dla was takie kokosy?Twierdzisz,ze cię stac na pampersy ale wolisz kupić tańsze bo dzięki temu możesz jeszcze kupic jakis ciuch dziecku.Rozumiem,że gdybys kupiła droższe pieluchy to dziecko mogloby zapomniec o ciuszku?

Gość gość
bachorom się nic innego nie nalezy jak żarcie ze śmietnika i łachy z ciucholandu. bachor to bachor, zeżre konia z kopytami jak mu dasz i obszcza i osra wszystko, gnój mały

Gość gość
14:59 po prostu nie lubię przepłacac i uważam że dziecko nie musi mieć drogich ciuchów czy pieluch, no może od czasu do czasu jakis lepszy ciuch, aha i gdzie cie wyzwalam? bo bogaczka to chyba nie wyzwisko. Szkoda by mi bylo 50 złotych na pieluchy jak moge za 30 kupic. Zrozum to ze nie narzucam ci nic, ty kupuj co chcesz, ja tez bede kupowac co chce. Koniec.

Gość gość
gosc 15 00 mam nadzieje że nie jesteś rodzicem.....

Gość gość
15:03 to przeczytaj sobie jeszcze raz pierwsze zdanie swojego postu z 14:53 .Bliżej tam do wyzywania niz nazywania

Gość gość
gość dziś przestań co parę wpisów pisać o tym bachorze i że nie zasługuje na drogie rzeczy no już wiemy katarynko, ględzisz i ględzisz jedno zdanie przez 10 stron :o żałosna istoto!

Gość gość
bogaczka to nie wyzwisko, nie wkręcaj sobie ;-)

Gość gość
macie na głównej reklamę jakichś gownianych pieluch baby life, już mnie tak ona wku/rwia, że odechciewa się patrzeć na to obrzydlistwo, mam na myśli tego dzieciaka, który wygląda jak dziadek, taki stary maleńki. Jakby nie było ładnych bobasów do reklamy, to musieli takiego zgredka dać.

Gość gość
,,woli siebie okupic", ,,pampki", ,,biedra",,bachory" na litość KTO używa takiego słownictwa? Bezdenne prymitywy, nieoczytane i niedouczone, które firmowymi rzeczami rekompensują sobie takie braki w słownictwie. DNo

Gość gość
popieram poprzedniczkę, która i tak nie dopisała, że to braki w wykształceniu

Gość gość
Po autorce od razu widac ze biedota i bez wyksztalcenia. Drozsze to lepsze wedlug niej hahahaha

Gość gość
autorka kupuje pampersy bo one dluzej trzymaja , woli siedziec na kafe a jej dzieckopol dnia w jednej pielusze biega po domu, dla mnie dada jakosciowo dobre tak samo jak pampers , zadnych odparzen nie ma , co prawda przez pierwsze miesiace nosil pampersa a pozniej dada i nie widzialam roznicy , a propo jaka trzeba miec niska kulture osobista zeby dzieci wyzywac od bachorow i innych ... szkoda mi ciebie autorko, chwalisz sie ze masz a pewnie twoje dziecko osrane i oszczane chodzi przez pol dnia bo przecierz to pampers

Gość gość
sorry" przeciez"... powinno byc . Nie martw sie Toba gardza inne matki ktore kupuja wielorazowe i piora , a maluchowi zamiast chusteczek myja pupke woda kilkanascie razy dziennie:)

Gość gość
nie ma sensu prowadzić dyskusji z autorka ktora jest kompletną ignorantką nie ma szacunkudo ludzi i do siebie także co wnioskuję po jej mało inteligentnych wypowiedziach.współczuję jej dziecku ze ma taką matkę a jej mężowi ze ma taka żonę.autorko tak wymyślać i kłamać nieładnie:)i gwoli ścisłości;pieluchy dada maja pozytywna opinię instytutu matki i dziecka i wszystkie inne atesty wiec w czym rzecz miedzy pieluchami pampers a dada jest roznica cenowa ok 10 zl wiec czy naprawde uwazasz sie za lepsza od nas?wez sie za robite w domu zamiast siedziec i wypisywać p*****ly.dziecko przewin bo juz mu pampers przesiakl.do widzenia sa lepsze i ciekawsze tematy na kafe niz twoj durny tak samo jak ty

Gość gość
Autorka ma niezly ubaw na tym topiku.Wiecie co ja najbardziej wkurzy? Jak przestaniemy pisac :-)

Gość gość
Ja kupuję Pampersy, ale chusteczki nawilżane z Rossmanna albo netto. Mają mniej konserwantów i chemii. Nie sztuka kupić drogo,ale mądrze. Niektóre drogie kosmetyki mają pełno konserwantów, parabenów, PEG-ów. Dla chorej idei mam truć dziecko? Co do ciuszków, to na początku dziecko nie potrzebuje drogich i markowych. Musi mieć wygodne i z naturalnych materiałów. A zabawki? Moje rzadko bawią się zabawkami. Wolą przedmioty codziennego użytku np.sitka, garnki, ale też kredki, farby. Niektóre mamuśki są porąbane