Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garddzezę matkami ,które kupują te cale DADY I inny szmelc

Polecane posty

Gość gość
dobrze ze mam jedynaka ma wszystko to co najlepsze, biedota dalej będzie robić dziec bo rzad chce wprowadzić ustawę, ze kobiety bezrobotne i na umowach śmieciowych będą dostawać na dziecko co mc 1000zl przez rok, czyli plebs będzie szalał pod monopolem :P mam nadzieje ze ta ustawa nie wejdzie w życie do roboty a nie !

Gość gość
Tak zazdroszczę Wam, że zakładacie dzieciom na tyłki taki sam syf jak te Dady. Moja córka nosi pieluchy wielorazowe, pupę myjemy tylko wodą, a nie jakimś chemicznym dziadostwem. Burżujki od syfiastego pampersa .

Gość gość
Autorko w takim ukladzie ani nie pomagaj ani nie oceniaj tylko wsadz nochal w swoje idealne dostatnie zycie.Oby ci nigdy niczego nie zabraklo...Prezentujesz poziom inteligencji ponizej najnizszej swoimi komentarzami. Albo sama jestes bidakiem i sie dowartosciowujesz albo jestes psychicznie chora.

Gość gość
Ja rozumiem ubrania na promocjach ale pampersy? Chusteczki? Dada jest przez 20 minut po nasiusianiu mokra oryginalny pampers po 5 minutach suchy....dlatego kupuje pampersy bo sama bym w mokrym nie chciała chodzić . Dady wizualnie sa ok ale pozatym do d. Chusteczki to samo dotknijcie skore dziecka po przejechaniu dada a huggies np. Po dadzie zostaje cos sliskiego po huggisie jak po wodzie. Sklad lepszy. Dlatego nie oszczędzam bo to zdrowie, komfort a nie jakies widzimisię. Ubrania kupuje zwykle z wypzadazy ale nowe w smyku hm czy ca.

No cóż autorko może i stać Cię na markowe rzeczy chociaż osobiście wątpię, ale umysłowo to jesteś tak biedna że aż mi Cię szkoda:P

Gość gość
Ja osobiście uważam że szkoda kasy na drogie rzeczy i pieluchy dla dziecka. Sobie i mężowi owszem mogę kupować dobre jakościowo rzeczy bo my znamy markę i jej wartość a małe dziecko co o tym wie? Za przeproszeniem wielkie gie dopóki tych 5-6 lat nie skończy i nie pójdzie do przedszkola/szkoły. I możecie sobie myśleć co chcecie mi szkoda kasy na takie niepotrzebne rzeczy dla małego dziecka, kupuję kosmetyki dla dziecka, bebiko i Dady w biedrze, ciuchy w lumpie albo w Pepco. Nie jestem wyrodna matką tylko nie lubię wyrzucać kasy w błoto. Tyle.

Gość gość
owińcie najlepiej te dzieci ekologicznym papierem toaletowym wtedy nie będzie wam żal kasy ani na ubrania ani na pampersy :|

Gość gość
obie i mężowi owszem mogę kupować dobre jakościowo rzeczy bo my znamy markę i jej wartość a małe dziecko co o tym wie? Za przeproszeniem wielkie gie dopóki tych 5-6 lat nie skończy i nie pójdzie do przedszkola/szkoły. x Ooo, jakie szczęście ma to twoje dziecko. Może jest szansa, że jak skończy 5 lat, uraczy białej, bawełnianej sr/aj taśmy, bo do tego momentu - rozumiem- będziesz go podcierała szmatą lub papierem szarym. No i może umyjesz mu głowę Shaumą albo Timoteyem a nie Cieniem z Lidla. W końcu nie ma to dla niego różnicy, nie? Za takie teksty powinnyście być sterylizowane :o 🖐️

Gość gość
Skąd wy macie te info o pieluchach dada?dla mnie pampersy pampers sa gorsze od dady i właśnie w tych 15 min i dziecko przesikana.na poczatku ich uzywalam i sprzedałam 3 paczki za pól ceny.niestety ale nie placicie za jakość tylko za reklamę moje drogie.pracuje w marketingu wiec wiem na czym to polega.dziecko w pampersie z biedronki jest gorsze?jest patologia? Wy jesteście nienormalne a poza tym podatne na wpływy.no tak co reklamowane to lepsze-bardzo sie mylicie

Gość gość
13:46 i 13:50 żałosne jesteście. Jaki szary papier? Są przecież chusteczki nawilżane, a to fakt że dopiero jak do szkoły pójdzie to dostanie lepsze ciuchy i nowe. Teraz szkoda mi pieniędzy na to, żeby raz je ubrać i za chwilę wyrzucić bo rośnie. Nikt nie umarł od pieluch dada które są super, ani od ciuchów z lumpka (tez są świetne i firmowe tyle, że używane). Dziecko to skarbonka, a ja nie lubię wydawać pieniędzy na niepotrzebne bzdety.

Gość gość
Autorka nie dba co zdrowsze tylko co droższe

Gość gość
No tak bo przeciez trzeba sie pokazac w przychodni albo w mopsie ze jest sie dobra mamuśka i zakłada firmowe pampersy:)

Gość gość
Jak tak dbasz o dziecko to powinnaś kupić wielorazowe pieluchy. Zdrowiej. I chusteczki pampers wcale nie są takie dobre dla dziecka.

Gość gość
za to wy dbacie o wszystko a bambusowe pieluchy nie wyprasowane :P

Gość gość
co do pampersów są lepsze i tak do 4 mies lepiej ich używać bo są bardziej chłonne, nic się nie odkleja, ale potem po co przepłacać , co do ubrań to nie liczy się cena a jakość,

Gość gość
Hahaha plebs mysli ze mnie pokona na argumenty hahahaha jestescie w bledzie hahahaha

Gość gość
autorko j e b n i j się w łeb!!!!!!

Gość gość
Tak tak, dalej zaklinajcie rzeczywistość i piszcie, że Pampersy są lepsze od Dady :D Jak kupowałyście najtańsze sleep&play to pewnie i tak, ale o premium care już nie macie pojęcia, bo przecież nie wydacie majątku na art higieniczne dla dziecka, lepiej wsadzić je w plastikowego pampersa z biedry :o biedne te wasze dzieci, oj biedne 🖐️

Gość gość
Moje dziecko nic nie traci na tym, że siedzi w dadzie a nie w pampersie, no i owszem bede je nadal kupowac :-) a co myslalas ze TY zmienisz cos w moich zakupach dla dziecka? Dalej bede kupowac tanio i oszczednie.

Gość gość
I pewnie nie jedza gerberkow plebo-bachorki

Gość gość
Jeszce czego gerbery kupowac! Drogie i obrzydliwe w smaku, wole sama przygotowywac jedzenie. Szkoda kasy na takie drogie zarcie ktore zaraz bedzie wysrane.

Gość gość
Dady są super, tanie wydajne i dobre jakościowo, a autorce kij w oko, a raczej pampers w oko, pełny :-)

Gość gość
Hahahahahahahahahah skapiradla hahahahah

Gość gość
ja tez wolę sobie kupic jakis modny cuch niz dziecku drogie i marne pampersy. ale co kto lubi :-)

Gość gość
gość dziś Skąd wy macie te info o pieluchach dada?dla mnie pampersy pampers sa gorsze od dady i właśnie w tych 15 min i dziecko przesikana.na poczatku ich uzywalam i sprzedałam 3 paczki za pól ceny.niestety ale nie placicie za jakość tylko za reklamę moje drogie.pracuje w marketingu wiec wiem na czym to polega.dziecko w pampersie z biedronki jest gorsze?jest patologia? Wy jesteście nienormalne a poza tym podatne na wpływy.no tak co reklamowane to lepsze-bardzo sie mylicie xxxxxx Pampersy pampers?:OPieluchy pampers ,półmózgu. Pampersy z biedronki?Pieluchy z biedronki,półmozgu. Pracujesz w marketingu,a sama dałaś sie nabrać na reklamę i nabić sie w butelkę?hahhaaaaa Pampersy sa lepsze i nie ma co gadać.Ostatnio był tu temat o pieluchach dada,że są ulepszone i faktycznie są,ale tylko w kwestii miękkości,bo chłonność tych pieluch jest nadal pod wszelką krytyką

Gość gość
A tak żeby nie było niejasności chusteczek używam huggies naturals wiec nie pitolcie ze oszczędzam na dziecku zakładając mu dady albo jestem biedota.wozek w ktorym jezdzi to tez będę z lepszych a ty autorko widzę masz zbyt wysokie mniemanie o sobie

Gość gość
14:33 no i co z tego? jakoś dzieci żyją i chodzą w dadach. Dla mnie najwazniejszy czynnik to cena, a Dady sa tanie, są tanie więc je kupuję, tyle. Półmozgiem to mozesz nazywac swojego bachora, nie obrażaj bo tez bedziesz obrazana.

Gość gość
*jeden z lepszych

Gość gość
Właśnie proszę mnie nie obrażać swoja"wysoka kultura osobista"pokazujesz kim jesteś a po twoich wypowiedziach łatwo wywnioskować z kim mamy do czynienia Pani Autorko:)