Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocia1996

Dieta 500kcal przez 5 dni .

Polecane posty

Gość gość nr 6
Kocia1996 dziś Masz racje, mam problemy z podjadaniem w ciągu dnia, czasami nawettt napycham się sslodyczami a pozniej nawet nie zjem obiadu. x No widzisz, problem w czym innym. Ja też lubię słodycze, nawet za bardzo, ale nie można ich jeść dużo i nie wolno opychać się nimi, zamiast jeść normalne posiłki, przecież jesteś tego świadoma! Opychanie się słodyczami, bywa metodą na stres, zdenerwowanie, frustrację. Mówię ci, jeśli wciągniesz się w jakiś sport, zumbę, fitness, to poprawi ci się nastrój z samej aktywności i na widok skutków ćwiczeń, bo będziesz wyglądała lepiej! x Jassssssssssne najlepiej popisać się swoim chamstwem i jeszcze z przekoniem, że spełniło się ważną misję. Dziękujemy :D

Gość gość
Dla mnie jest ładna, przynajmniej na tym zdjęciu. I nie mam zwyczaju dosrrrywać anonimowo ludziom na forum.

Nikogo tutaj nie obrażam. Jeżeli waży ktoś więcej i komuś jest z tym dobrze, dobrze się z tym czuje to jest ok. mi pasuje 52 . Dobrzeee się czułam i było ok.Teraz nie wejde w swoje obcisłe rurki bo jak mówiłam są za ciasne . Druga sprawa,ja tutaj nikogo nie wyzywam i nie obrażam. A to ,ze wazy ktos wiecej ode mnie i mu to nie przeszkadza to najwidoczniej jest mu z tym dobrze....ja czuje sie dziwnie ważać nie mal ,że prawie 54...i i tak wcześniej czy póżniej schudnę . A co do ortografii....piszę w pośpiechu. Wam się czasami nie zdarzyło popełniać byków?

Gość gość nr 6
Nie wiem, czy bywałaś tutaj wcześniej, ale tutaj tak jest, że od razu pojawiają się wyzwiska. Taki klimat, tradycja i obyczaj :D

Nikomu tutaj się nie musze podobać. To nie jest poratl randkowy. A druga sprawa ...Kto mnie nie nie obraził ,dziękuje mu z góry i obdarowywuje wielkim szacunkiem. A jesli chodzi o tych ,ktorzy mnie juz obrazili i dosrali ...Możecie Sobie mnie obrażać ile chcecie,spływa to po mnie jak po kaczce. Ja mam swoje zdanie i i wcale go nie zmienię. Nie zamieżam nikogo tutaj zwyzywać Tak jak Wy mnie. Dzięękujęę bardzo za takie przyjazne i miłe słowa.mogęę Sobie nimi wytrzeć o ściane.Ciał

Gość gość
12:34 Chamką to raczej autorka jest nazywając mnie pączkiem. 55kg ważę i jeszcze nikt mnie tak nie nazwał. 12:36 Akurat uwierzę, że w pośpiechu nie można napisać normalnie słowa "dobrze", tylko trzeba przedłużać wyrazy.

Nie nazwałam cię pączkiem.To ja czuje się pączkiem...jestem po prostu rozczarowana ,ze przez 2 kg nie mogę ubrać moich ulubiionych spodnii...

Dzisiaj też uległam i zjadłam za dużo słodyczy.Czasami mam takie dni, ze nie umiem się powstrzymać .Musze zjeść coś słodkiego i już....A najgorsze jest to,ze jak juz zjem..to chce wiecej i wiecej....wkurza mnie to. Nawet jakbym juz przeszla na ta diete to i tak nie mam pewnosci ,ze wytrzymam

Gość gość
No to jak wp*****lasz słodycze to potem nie płacz :O

Gość gość
To pozazdrościć, że żresz słodycze i masz przy tym dobrą, a nawet niską wagę.. i jeszcze nie przeszkadza ci to w krytykowaniu wagi innych :)

w tym problem,ze to się pogłebiło przez to ,ze lezalam 10 dni unieruchomiona...i tak z nudow zaczelam podjadac pierwsze kilka dni....pozniej uswiadomilam sobie,ze musze zdroowo sie odzywiac i spozywac regularnie posilki itp.....wiec jakos do trawalam do dzisiaj,ale niestety waga wskazala 53.7 ;/ nie zbyt mnie to zadawala...gdy bylam mlodsza wazylam ok 56 ....jak tylko podroslam waga spadla i ii ttak jakos utrzymywalam wage 51-52 i....naaagle prachhhhh taka sytuacja no i mam.....

sorrki za błędy......na prawde nikogo ani nikomu nie krytykuje wagi.kazda osoba wazy tyle ile wazy,jesli sie z tym dobrze czuje to nawet moze wazyc wiecej i duzo wiecej od nas i jak jej to pasuje to tak bd wazyc.