Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

druga kreska po kilku godzinach...

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne ze po kilku godzinach na tescie pojawia sie druga kreska ? Zrobilam test rano wyszedl negatywny, zostawilam go na szafce, wrocilam z pracy patrze druga kreska. No to z ciekawosci zrobilam 2 test i taka sama sytuacja , negatywny, ale po godzinie pozytywny. Zrobilam pare testow w zyciu i wydaje mi sie , ze drugie kreski sie nie pojawialy, chociaz nigdy dokladnie nie sprawdzalam. JAk to u Was wyglada?

Gość gość
co masz napisane w instrukcji?

Gość gość
wiem co jest napisane. Pytalam czy to normalne, ze po przepisowym czasie pojawia sie druga kreska.

Gość gość
jeśli ma zabarwienie różowe to gratulacje !!!!!!!! jesteś w ciąży

Gość gość
Ja tak mialam, jestem w ciąży w 23 tygodniu :-)

Gość gość
Tez tak mialam. Teraz jestem w 11tyg.

Gość gość
to dlaczego wyszly te kreski dopiero po czasie ? I to w dwoch testach... Miesiaczke powinnam dostac za pare dni, zrobilam test bo pobolewaja mnie piersi i mam na nich biale plamk na sutkachi i powiekszone gruczoy na nich ...

Gość gość
a i kreski maja zabarwienie bladorozowe, z tymze sa dosc cienkie, ale widoczne golym okiem

Gość gość
Nie wierze :o w kazdym tescie jest napisane ze wynik po okreslonym czasie jest bledny!!!

Gość gość
biale plami to i ja mam w niektorych cyklach...normalne przed @... czekaj do terminu miesiaczki i wtedy zrob test, a nie schizujesz... albo jestes w ciazy albo nie..dowiesz sie za kilka dni..

Gość gość
nie oczekuje ze ktos mi powie jestes , czy nie jestes w ciazy. Moje pytaanie brzmialo , czy patrzylyscie na testy po czasie i zmienialy wynik i co to w waszym przypadku oznaczalo.

Gość gość
specjalnie- po takich właśnie tematach- zostawiłam kilka razy test, na którym nic nie było i po kilku godzinach sytuacja się nie zmieniała, jak byłam w ciąży to kreska pojawiła się momentalnie, a test robiłam dzień po terminie miesiączki

Gość gość
Gratuluję ;)

Gość gość
Wyszla po kilku h, bo jesteś w bardzo wczesnej ciąży i przed terminem miesiączki. Z każdym dniem kreska będzie coraz bardziej widoczna:-)

Gość gość
Byl juzntaki temat kilka razy na kafe, znajdz sobie. Kobiety pisaly w nim,ze nie raz mialy taka sytuacje i w zadnej ciazy nie byly. Po kilku godzinach wynik jest bledny. Koniec kropka.

Gość gość
Byly juz tez tematy mowiace o tym, ze dziewczyny byly w takiej sytuacji i w ciąży byly. Sama o nich czytałam, kiedy zdarzyło mi się to samo. I jakos w ciąży jestem. Koniec i kropka. :-P

Gość gość
Też tak miałam. Na drugi dzień dostałam okres.