Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu blondynki sa takie tepe?

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
no oświeć nas, czemu?

Gość gość
czemu blondynki sa takie tepe? X Podejrzewam, ze blondynka mądrzej by te pytanie zadała :O

Gość gość
jebna sobie zolte wlosy i mysla, ze sa z******te

Gość gość
jestem z******ta

ta spalone rozjasniaczem zolte wlosy zjarane na solarium dupa na wierzchu i brak mozgu

Gość gość
To, ze sa tepe, to jeszcze nic. Najgorsze jest to, ze sa absolutnie aseksualne, oblesne i odpychajace, fuj. Na widok blondynki odwracam glowe i powstrzymuje sie od odruchu wymiotnego, ale to chyba dlatego, ze jestem wysokim brunetem z ojca Czarnogorca, a polski mysi blond jest najbardziej ochydny z mozliwych, ble.

Gość gość
Idę płakać po tym co tutaj przeczytałam :D

Gość gość

Gość gość
hm placza, te ktore jebia wlosy wybielaczem dla faceta bo moze je zauwazy :D

ktoremus normalnemu facetowi podoba sie w ogole taka zjarana na solarium ze zniszczona skora spalonymi wlosami i tona tapety na ryju?

Gość blondiha
Brunetki wcale nie są lepsze mało tego mają czarny zarost ha ha ha

Gość gość
blondiha dziś Brunetki wcale nie są lepsze mało tego mają czarny zarost ha ha ha X Ktory jest przeslanka ognistego temperamentu w lozku. Brunetka wie, na czym polega namietny akt seksualny. Blondynka nie ma bladego pojecia, jak wyglada namietny pocalunek, a jej aktywnosc w lozku ogranicza sie do lezenia, jak kloda. I co Ci po Twoich cieniutkich, rzadkich wloskach i bladej jak sciana cerze, jak jestes kostka lodu w lozku. Dopisz jeszcze kilka razy ha ha ha. Posmiejemy sie razem z oblesnych, aseksualnych blondynek.

Gość gość
gość dziś współczuje ci kobieto

Gość blondiha
gość dziś Tak i pewnie tym swoim seksownym czarnym zarostem rysują każda powierzchnię męskiego ciała podczas seksu... też mi przyjemność. No ale skoro z tą myślą czujesz się lepiej to niech ci tak będzie. Dalej śmiało lecz swoje kompleksy na blondynkach. Ciekawe co jeszcze wymyślisz aby poczuć się lepiej. Pocieszę cię dowartościowywanie się kosztem jeżdżenia po innych daje tylko chwilowe pocieszenie. Lepiej wyjdziesz na tym jak zaakceptujesz siebie.

Gość gość
brunetki sa zadbane a takie blondynki ze wsi mysla, ze nie musza sie golic bo maja jasne wlosy

Gość gość
blondiha dziś gość dziś Tak i pewnie tym swoim seksownym czarnym zarostem rysują każda powierzchnię męskiego ciała podczas seksu... też mi przyjemność. No ale skoro z tą myślą czujesz się lepiej to niech ci tak będzie. Dalej śmiało lecz swoje kompleksy na blondynkach. Ciekawe co jeszcze wymyślisz aby poczuć się lepiej. Pocieszę cię dowartościowywanie się kosztem jeżdżenia po innych daje tylko chwilowe pocieszenie. Lepiej wyjdziesz na tym jak zaakceptujesz siebie. X LOL. Uderzasz do mezczyzny, ktory przerzucil ponad trzy setki kobiet w swoim zyciu i doskonale zdaje sobie sprawe z aseksualnosci blondynek oraz ich biernosci z lozku.

bo to bezmozgie pustaki ktore mysla ze sa najpiekniejsze zenada

Gość gość
jestem brunetką chyba, bo mam ciemno brązowe włosy, mam bladą cere i nie mam czarnego zarostu, widze że świńskie blondynki już projektują :D

a ja mam czarne blada jak sciana i tez nie mam zadnego ciemnego zarostu

Gość blondiha
gość dziś Ty się żalisz czy chwalisz? ... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka Trzy steki proszę cię... i dlatego siedzisz na kafeterii? Dobry *****cz nie siedziałby w sobotę na takim portalu pomyśl co by robił ?

Gość gość
blondynki sie nie golą bo myślą że ich jasnych świńskich włosków nie widać :D

Gość blondiha
Myślisz, że blondynki mieszkają tylko na wsi matko co za tępa dzida.

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam :D chyba sami ćwierćinteligenci tu siedzą.Ocenianie kogoś na podstawie koloru włosów :D tak jakbyśmy w średniowieczu żyli i nie było farb...

Gość gość
Boze bron od swinskiej, mysiej, szczuplej, koscistej blondynki - rzyg, a miej w swojej opiece brunetki z ciemna karnacja, pelnymi ustami, biustem i biodrami wspaniale kolyszacymi sie podczas spaceru z takim cudem natury.

Gość gość

Gość blondiha
Racja blondynki się nie golą, bo tym sposobem wzmacniają włosy, blondynki się depilują ;p

bo idiotki niszcza sobie kudly rozjasniaczem i chodza codziennie na solarium i mysla ze to fajne i ze sa piekne