Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agrafka1991

Co zrobić z takim chłopakiem

Polecane posty

Witam wszystkich. Otóż mam taki problem. Jestem z chłopakiem od 6 lat. Od pół roku razem mieszkamy. Po 3 latach związku rozpoczęliśmy współżycie i niestety nasze temperamenty różnią się. Dodatkowo chłopak zaczął mnie nie szanować, obrażać się gdy odmawiałam współżycia. Dwa razy zdarzyło się, iż prezerwatywa pękła co spowodowało, iż zaprzestałam współżycia, aby nie zajść w ciążę. To bardziej go zdenerwowało... Są między nami pieszczoty jednak on ciągle nalega na współżycie, między innymi na seks analny, który mnie sprawia ból i nie jest przyjemny więc odmawiam mu. Kocham go, okazuję mu to, tulę go, całuję, normalne czułości w stosunku do ukochanej osoby. Dbam o niego, piorę i sprzątam, doceniam jego pracę. Ale on tego nie zauważa, brak seksu tak bardzo przesłania mu wszystko. Poniża mnie i upokarza, nazywa idiotką bo boję się ciąży. Mówi, że jeśli mi nie pasuje to mogę odejść i "co to za kobieta, która d... nie daje". Proszę poradźcie mi, co powinnam zrobić.. jakaś część mnie mówi mi "odejdź" ale to nie jest łatwe. Proszę Was o pomoc. Pozdrawiam

Gość gość
Oj to pójdziesz do komornika z wyrokiem zasądzającym alimenty, a jeśli nie będzie wypłacalny to złożysz wniosek do MOPS albo GOPS i państwo będzie płaciło za niego alimenty.

Gość GreenAway
Zostaw go. Znajdź sobie faceta, który będzie szanował Ciebie i Twoje potrzeby. Również pozdrawiam.