Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie produkty z Biedronki są fatalnej jakości !

Polecane posty

Gość gość

wole niemieckie z Lidla biedra sprzedaje straszny syf, w ogole w biedrze jest brudno, kupilam twarog i co? Rozpaćkane gowno, to ma byc twarog? Haha chyba z napletków alkoholikow :D woda mineralna smakuje gorzej niz najgorsza kranówa a ludzie kupują to litrami :O fuj

Gość gość
A ja mam przeciwne zdanie i zupełnie się z tobą nie zgadzam.

Gość gość
Ja do Biedronki nic nie mam.Masz ciekawe doswiadczenia kulinarne,skoro wiesz jak smakuje ser z niemytego interesu alkoholika,gratulacje

Gość gość
A sa tam prezerwatywy?

przecież tam są takie same produkty jak w większości sklepów, te same marki, co za różnica czy kupisz to w biedronce czy osiedlowym sklepie.

Gość gość
mięso, kiełbasy, sery, wiele jogurtów, warzywa, słodycze nie różnią się jakością od tych produktów w innych sklepach. Napoje, produkowane specjalnie dla Biedronki są niskiej jakości, ale podobnie jest z napojami w innych sieciach. Szczególnie ohydne jest w Biedronce piwo popularnych marek, ale w puszkach o pojemności 550 cm3, reklamowane jako 10% więcej. To na pewno nie jest te same piwo, które jest sprzedawane w puszkach po 500 cm3. I Biedronka nie jest wcale takim tanim sklepem, jak się reklamuje i jak w to wierzy wielu klientów.

Gość gość
A ja się zgadzam z autorką;) W biedronce nie ma nic dobrego,zmiotki z produkcji pakowane w sreberko.A z drugiej strony po co mają patrzeć na jakość jak tam pełno ludzi:(

Gość gość
Też kupowałam w biedronce,ale teraz koniec z nią,kilkakrotnie niestety się chorowało po jedzonku:(

Gość gość
Fiku po jednym produkcie nie chorowałam,myślałam,że to jednorazowy incydent:(Niestety nie był to jeden raz,ale nie wiem czy mogę podać nazwy produktów.

Gość gość
w biedronce jest to samo co wszedzie tylko ze troche taniej czasem, nie wiem o co wam chodzi.

ja kiedys skonczylam w szpitalu bo zatrulam sie mrozonymi pierogami data byla kilka miesiecy do przodu wiec nie wiem z jakiego powodu

Gość gość
smieszni jestescie, wiekszosc tych produktow robi jedna i ta sama firma co w "normalnym" sklepie a biedronka bardzo pilnuje jakosci. wiem bo sama pracuje w firmie ktora robi dla biedronki, tylko opakowanie zmieniamy. a wizytacja biedronki w zakladzie byla bardzo dokladna i cala firma na paluszkach chodzila bo tak pilnuja jakosci!

"Fiku po jednym produkcie nie chorowałam,myślałam,że to jednorazowy incydentsmutas.gif Niestety nie był to jeden raz,ale nie wiem czy mogę podać nazwy produktów." Możesz. Nie wiem czemu jedziecie po "Biedronce" market jak inne, produkty jakości jak w innych tego typu sklepach.

generalnie nie polecam biedronki. ich produkty 'własne' są po prostu średnie. ostatnio nawet jakies badanie bylo nt. jakosci mleka i biedra wypadła blado. sama robie zakupy w polomarket.

biedra faktycznie jest slaba i poza niskimi cenami to nie oferuja nic ciekawego. a ich produkty wlasne sa po prostu niesmaczne

ja się kiedyś porządnie otrułam mrożonką z Lidla ;o myślicie, że tesco, kerfury, leclerki i inne kauflandy to mają lepsze produkty? wszędzie ten sam syf. a mleko kupuję od zawsze "łowickie" i zawsze było ok. te podejrzanie tanie mleka wszystkie są jakieś dziwne.

Gość gość
To ty niezla patologia jestes, jak znasz taki smak

Niesety produkty tej samej firmy w innych sklepach mają inny skład niż w biedronce,trzeba porównać skład to się zdziwicie choć by płyn do higieny intymnej lactacyd ma uboższy skład niestety te produkty są na biedronkę i musza być gorsze ze względu na cenę.Tak samo jesli chodzi o Lidl w niemczech zdecydowanie sa tansze produkty i w całosci a nie jak w Polsce porozdzielane i sprzedawane na sztuki niesty to sa fakty.